Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η Αντζελίνα Τζολί σε νέες περιπέτειες στα Βαλκάνια

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε πως από το φθινόπωρο θα βρίσκεται στην περιοχή των Βαλκανίων για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, "η Αντζελίνα Τζολί κατά την αναχώρηση της από το Σαράγεβο της Βοσνίας δήλωσε πως το φθινόπωρο θα επιστρέψει στην περιοχή για την καινούρια της δουλειά, μια ρομαντική ταινία".

"Η ταινία αυτή θα είναι μια ρομαντική ιστορία που θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας (1992-1995), και θα αναφέρεται στην συνάντηση ενός ζευγαριού και στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η σχέση τους λόγω του πολέμου", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

"Η ταινία δεν θα εμπεριέχει στοιχεία πολιτικής", όπως επισημαίνεται, ενώ το κάστινγκ θα αποτελείται αποκλειστικά από ηθοποιούς "των διαφορετικών κοινοτήτων της πρώην Γιουγκοσλαβίας".

"Στόχος μου είναι να εμπλέξω όσο το δυνατόν περισσότερο τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή την περιοχή και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ", δήλωσε η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Βοσνία, η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε από τους Βόσνιους ηγέτες να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την επιστροφή των προσφύγων του πολέμου της περιόδου 1992-1195.

Περίπου 13.000 άνθρωποι παραμένουν εκτοπισμένοι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ υπολογίζονται στους 7.000 εκείνοι που διαβιούν σε στρατόπεδα για τους πρόσφυγες, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ.

www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου