Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

"RECTOPIA" - Η νέα ιστοσελίδα των REC !

Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση του άλμπουμ τους οι REC παρουσιάζουν την νέα τους ιστοσελίδα.

Έχοντας συνδυάσει εντυπωσιακές εικόνες και προηγμένες τεχνικές, με φαντασία και δημιουργικότητα, το συγκρότημα πλέον απολαμβάνει την ζεστασιά του δικού του διαδικτυακού καταφυγίου.

Η νέα ιστοσελίδα τους έχει την ονομασία: REC TOPIA και είναι ένας τόπος διαφορετικός από τους άλλους. Ένας κόσμος μέσα από τα μάτια των REC που γίνεται καθρέπτης του πάθους τους για την μουσική και τη δημιουργία. Η REC TOPIA είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι φιλική στον επισκέπτη. Με εύκολη πλοήγηση καταφέρνει να απορροφά τον κάθε φίλο του γκρουπ, ο οποίος την εξερευνεί βρίσκοντας μέσα της ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σχήμα καθώς και φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το προσωπικό του αρχείο.

Σημαντικό είναι επίσης ότι όποιος επισκέπτης επιθυμεί, σε λίγες μέρες θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει τα MIX TAPES του σχήματος, να ανεβάζει το δικό του βίντεο, για τις ερωτήσεις που κατά καιρούς το σχήμα θα δημοσιοποιεί στο REC ΤV, αλλά και να κατεβάζει μοναδικά Wallpapers υψηλής ανάλυσης (HD). Η Artcide, δημιουργός της ιστοσελίδας των REC, υπόσχεται πως στο μέλλον θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη αλληλεπιδραστηκότητα με τους επισκέπτες, ενώ σε λίγους μήνες οι REC TOPIA θα προσφέρει στον χρήστη μια μοναδική εμπειρία τριών διαστάσεων (3D) !

Εκτός από την ξεχωριστή πλοήγηση, η REC TOPIA σε βοηθάει να ανακαλύψεις τη πραγματική μαγεία του διαδικτύου, πείθοντάς σε ότι είναι ένας κόσμος τόσο αληθινός όσο και παραμυθένιος. Ένα ρολόι σε κορμό του δέντρου σου δείχνει πάντα την πραγματική ώρα, ενώ μετά τις 8 το απόγευμα στην REC TOPIA νυχτώνει. Τα αστέρια που πέφτουν είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια ευχή και ποτέ δεν ξέρεις...!

Όλα αυτά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου...
Δες το διαδίκτυο όπως δεν το έχεις ξαναδεί!

http://www.recband.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου