Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Thriller Live - αφιερωμένο στον θρύλο της ποπ!


Ενα χρόνο μετά τον θάνατο του αδιαμφισβήτητου βασιλιά της ποπ, το tribute show στον Michael Jackson, έρχεται και στην Ελλάδα, στο Θέατρο Badminton (9-28/6)και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (1-6/6)!
Φορέστε παπούτσια του χορού, λευκές κάλτσες, καπέλο και το γάντι του βασιλιά και let's dance!!

Ένα μεγαλειώδες, εκρηκτικό show αφιερωμένο στη μουσική καριέρα του θρυλικού Michael Jackson έρχεται στο Θέατρο Badminton και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ένα χρόνο μετά την είδηση του θανάτου του.
O Βασιλιάς της Ποπ ξαναζεί, μέσα σ' ένα υπερθέαμα με 28 υπέροχα τραγούδια του, από τη soul εποχή των Jackson 5 μέχρι τη disco - funk – rock σόλο καριέρα του.

Το πιο hot! Το πιο δημοφιλές, πολυσυζητημένο show! Thriller – Live!
Πρόκειται για το πρώτο ζωντανό, θεατρικό αφιέρωμα στον Michael Jackson και την πιο καυτή παράσταση αυτή τη στιγμή στο West End του Λονδίνου!
Όταν ξεκίνησε, στις 2 Ιανουαρίου του 2009 στο Lyric Theatre του Λονδίνου, είχε ήδη κάνει τρείς επιτυχημένες περιοδείες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, στη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Σκανδιναβία.
Οι κριτικές είναι διθυραμβικές, τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα και το show αυτή τη στιγμή μεσουρανεί στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία του, στην οποία περιλαμβάνονται και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
Το show, έμπνευση του μεγαλύτερου ίσως φαν του Michael Jackson και των Jackson 5, του Adrian Grant, ξεκίνησε από το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Michael.
Χρόνο με το χρόνο, αυτό το ετήσιο «πάρτυ» εξελίχθηκε σε show και τελικά γιγαντώθηκε τόσο, που έφτασε στο Thriller – Live!
Το Thriller – Live είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται από το 2008, πριν το θάνατο του Michael Jackson, όταν οι παραγωγοί είχαν άρχισαν να αναζητούν στις πολυσυζητημένες εκείνες μεγάλες ακροάσεις, τον ιδανικό νεαρό ηθοποιό, τραγουδιστή και χορευτή που θα ενσάρκωνε τον Jackson.

Τελικά, υλοποιήθηκε μία εξαιρετική ιδέα: ο Michel Jackson, μία τόσο πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα δεν είχε ένα, αλλά πολλά πρόσωπα. Έτσι, όχι ένας, αλλά 6 διαφορετικοί καλλιτέχνες επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν τις διαφορετικές φάσεις της καλλιτεχνικής προσωπικότητας του Michael Jackson! Ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι!
Οι παραστάσεις του Thriller – Live μετατρέπονται σ' ένα τεράστιο πάρτι, όπως ήταν άλλωστε και οι συναυλίες του ίδιου του Jackson. Απίστευτος ηλεκτρισμός, εντυπωσιακά εφέ και κοστούμια, εκθαμβωτικές χορογραφίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Gary Lloyd, γνωστού από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Leona Lewis, Will Young, Robbie Williams, Kelly Clarkson και Girls Aloud καθώς και πρόσθετες χορογραφίες από τον LaVelle Smith Jnr, που έχει τιμηθεί πέντε φορές με βραβείο του MTV.


Έρχεται!
1-6 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
9-28 Ιουνίου, στο Θέατρο Badminton στην Αθήνα

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα: 21:00 - Τρίτη: off - Τετάρτη: 21:00 - Πέμπτη : 21:00 - Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 17:30 & 21:00 - Κυριακή: 17:30 & 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Για ενήλικες

Α ζώνη: 65€ - Β ζώνη: 55€ - Γ ζώνη: 45€ - Δ ζώνη: 30€ - Ε ζώνη: 20€

Για παιδιά/ μαθητές/σπουδαστές
Α ζώνη: 52€ - Β ζώνη: 44€ - Γ ζώνη: 36€ - Δ ζώνη: 24€ - Ε ζώνη: 16€

Για αγορά εισιτηρίων
210 88 40 600
www.ticketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου