Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Asterix 12 ιστορίες επανακυκλοφορούν !!


Ετοιμαστείτε! οι γαλάτες επιστρέφουν ή μάλλον ξανάρχονται με νέα εμφάνιση και ζωντάνια.

Οι αθάνατες περιπέτειες του πασίγνωστου γαλάτη ήρωα και φίλου μας, που μας κράτησαν παρέα για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα, τώρα ξανακάνουν την εμφάνιση τους πιό φρέσκοι και ανανεωμένοι από ποτέ.

Σε μια ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση αντάξια της φήμης του και με συλλεκτική αξία , από τις 29 Απριλίου και κάθε Πέμπτη θα βρίσκετε στα περίπτερα μια περιπέτεια του Αστερίξ στην τιμή των 8,80 ευρώ.

Η σειρά θα κυκλοφορεί με την πραγματική χρονολογική σειρά που τις εμπνεύστηκαν και πρωτοκυκλοφόρησαν οι διάσημες ιστορίες εδώ και 50 χρόνια απο τους Goscinny και Uderzo. Nέα βελτιωμένα χρώματα, εκτύπωση και εμφάνιση πλαισιώνουν τις πασίγνωστες ιστορίες των Αστερίξ, Οβελίξ και του χωριού των ανυπότακτων που όλοι γνωρίζουμε τόσο καλά πιά. Ακόμα και αν έχετε κάποια "Αστερίξ" ή θέλετε να δημιουργήσετε εξαρχής μια μοναδική σειρά, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη συλλογή σας με καινούργιο ενδιαφέρον. Την σειρά συνοδεύει πολυτελής θήκη αντάξια του επιπέδου ποιότητας που διακρίνει την σειρά Αστερίξ σε σκληρό εξώφυλλο, χωρητικότητας των 12 τευχών που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό για πολλά αναγνωστικά χρόνια.

Θα κυκλοφορήσουν τα 12 πρώτα τεύχη από 29 Απριλίου μέχρι 15 Ιουλίου 2010.

1. ΑΣΤΕΡΙΞ Ο ΓΑΛΑΤΗΣ
2. ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΡΕΠΑΝΙ
3. Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ
4. O ΑΣΤΕΡΙΞ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ
5. Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΑΣ
6. ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
7. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
8. Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ
9. O ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΜΑΝΔΟΙ
10. Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ
11. H AΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΒΕΡΝΗΣ
12. Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου