Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Panasonic TY-EW3D10 Step into 3D world



Σε οπτικά καταστήματα θα μετατραπούν σύντομα τα ηλεκτρονικάδικα που πουλούν τηλεοράσεις. Αφού σύντομα ανάμεσα στο πλήθος των προϊόντων τους θα πουλούν θα υπάρχουν και... γυαλιά.

Δεν ξέρω αν θα χρειαζόμαστε συνταγή γιατρού για να τα αγοράσουμε, ξέρω όμως ότι θα κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ (και βάλε).

Η Panasonic για την εποχή της 3D τηλεόρασης έχει κατασκευάσει ένα universal ζευγάρι 3D γυαλιών που προσαρμόζει τόσο σε μεγάλους όσο και σε μικρούς. Σε πολύ μικρούς δεν ξέρω για να σας πω.

Τα Panasonic TY-EW3D10 είναι ενεργά γυαλιά τα οποία συγχρονίζονται για να ανοιγοκλείνουν οι LCD φακοί τους μέσω υπέρυθρων ακτίνων που εκπέμπονται από τη τηλεόραση.

Τροφοδοτούνται με μπαταρία και έχουν ενσωματωμένο ένα πιεστικό πλήκτρο on/off ώστε να μη σπαταλούν μπαταρία όταν δε τα χρησιμοποιούμε.

Από τη στιγμή που πιέσουμε το πλήκτρο on/off χρειάζονται ορισμένα δευτερόλεπτα μέχρι να σχηματιστούν οι τρεις διαστάσεις από τον εγκέφαλο μας.

Τα γυαλιά είναι συμβατά και για το σύστημα RealD ώστε να έχουμε στερεοσκοπικές θεάσεις σε περίπτωση που αρχίσουν τηλεοπτικά 3D προγράμματα κωδικοποιημένα κατά RealD.

Αυτό είναι ένα μεγάλο ατού για το 3D eco-system της Panasonic.

fullhd.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου