Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η Mozilla αναβαθμίζει τους Firefox και Thunderbird

Η Mozilla ανακοίνωσε τη κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης beta για τον Thunderbird 3.1. Η νέα έκδοση του εναλλακτικού email client είναι διαθέσιμη για τις πλατφόρμες των Windows, του Linux και του Mac OS X και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν από αυτή τη σελίδα. Η έκδοση 3.1 έχει την κωδική ονομασία Lanikai, την οποία δανείζεται από την ομώνυμη περιοχή στο νησί O'ahu της Χαβάη.

Η νέα έκδοση βασίζεται στη μηχανή Gecko 1.9.2, η οποία χρησιμοποιείται και στον Firefox 3.6. ο Thunderbird 3.1 εισάγει μια σειρά βελτιώσεων που ομαλοποιούν τα upgrades από την έκδοση 2 στην έκδοση 3. Η εταιρεία προειδοποιεί ότι τα extensions της 3.1 alpha μπορεί να μη λειτουργούν στη beta, οπότε όσοι έχουν εγκαταστήσει την έκδοση alpha ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Παράλληλα, η Mozilla άρχισε τις αυτόματες αναβαθμίσεις του Firefox στην έκδοση 3.6. Όσοι χρησιμοποιούν κάποια έκδοση μέχρι την 3.5.x θα λάβουν πολύ σύντομα μια ειδοποίηση για upgrade στην 3.6.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το αρχείο εγκατάστασης της 3.6 έχει ήδη κατέβει 100.000.000 φορές, ενώ το 90% των διαθέσιμων add-ons λειτουργούν χωρίς προβλήματα στην τελευταία έκδοση του δημοφιλούς browser.

Pc Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου