Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Kαθημερινη - Σάββατο 20/03/2010


ΦΩΤΟγράφος Νο 196

Αφιέρωμα στα πιο χρήσιμα αξεσουάρ

Προστατέψτε τον πολύτιμο φωτογραφικό σας εξοπλισμό. Mεταφέρετε με ασφάλεια από την πιο μικρή compact ως ρεφλέξ μηχανές, φακούς και αξεσουάρ με σύγχρονες, κομψές και συνάμα λειτουργικές τσάντες κατασκευασμένες με υλικά διαστημικής τεχνολογίας. Συνάμα σταθεροποιείστε τις λήψεις με τα πιο έξυπνα και καλοσχεδιασμένα τρίποδα.

Photosave

Σβήσατε «εκ παραδρομής» τις φωτογραφίες από την ψηφιακή μηχανή; Κάνατε το λάθος να φορμάρετε την κάρτα μνήμης; Δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν ειδικά θαυματουργά προγραμματάκια που σώζουν …ζωές (και ψηφιακές εικόνες)!

Επιλέγοντας την ψηφιακή DSLR μηχανή των ονείρων σας.

Mυστικά και συμβουλές για να κάνετε την πιο σωστή αγορά ψηφιακής ρεφλέξ και της νέας κατηγορίας DSL (μηχανών που αλλάζουν φακούς). Μαζί αναλυτικοί πίνακες με τη γνώμη μας για κάθε μοντέλο.

Τεστ

Δοκιμάζουμε δύο μηχανές τελευταίας γενιάς, την οικονομική Nikon D3000 με το εξελιγμένο user interface και την μεσαίας κατηγορίας Sony a450 με τα 14 Μegapixel.

Portfolio

Συνεχίζοντας την παρουσίαση νέων Ελλήνων φωτογράφων, δημοσιεύουμε δουλειά του Τάσου Χίου, που διαπνέεται από ατμοσφαιρικότητα και εικαστική προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου