Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

HiTECH -Tεύχος Απριλίου 2010


Κυκλοφορεί 19/3/2010

NATIONAL GEOGRAPHIC BLU-RAY
AIR SHOW

Απολαύστε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη στον κόσμο με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και πολυκάναλο ήχο υψηλής ανάλυσης DTS-HD MA 5.1

Panasonic Convention 2010, Μόναχο

Philips Sense and Simplicity 2010, Βαρκελώνη

Samsung Forum 2010, Βιέννη

Mobile World Congress 2010, Βαρκελώνη


ΕΠΑΦΕΣ

Runco Q-750i, Βιντεοπροβολέας 1080p με LED

LG 42LE8500, Τηλεοραση 42’’, 1080p με LED backlight

Plinius Odeon odeon, Πολυκάναλος Ενισχυτής HiEND

Popcorn Hour A200, HD Media Player

Panasonic DMC-TZ10, Φωτογραφική μηχανή compact

Philips HTS 8160/HTS8161, Blu-ray sound bars

HTC Touch II, Smartphone

Nokia N900, Smartphone


ΤΕΣΤ

11 dSLR ΕΩΣ 600€
Για τα μάτια σας μόνο...
Μια καλή dSLR αποτελεί το μέσο για να αποτυπώσετε την πραγματικότητα μέσα από τη δική σας ματιά, έτσι όπως εσείς την ερμηνεύετε. Όποια και αν είναι η εμπειρία και το budget σας, να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει μία φωτογραφική μηχανή που εκφράζει τη δική σας οπτική.

ΤΕΣΤ 13 ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ ΑΠΟ 1.500€ ΕΩΣ 4.000€
The Abyss
Οι παλιοί το γνώριζαν καλά. Το πραγματικά βαθύ και απαραμόρφωτο χαμηλό, αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των μεγάλων διαμέτρων στα γούφερ και των τεράστιων κουτιών. Σήμερα, η προσθήκη ενός ενεργού υπογούφερ με 15ιντσα ή 18ιντσα μεγάφωνα στο πολυκάναλο σύστημά μας, αποτελεί μονόδρομο για υψηλή πιστότητα, αληθοφανή εφέ και υποηχητική δράση, που περισσότερο τη νιώθεις παρά την ακούς. Μάλιστα, ένα τέτοιο κορυφαίο υπογούφερ, θα απαλλάξει επιπλέον τα ηχεία μας από τις απαιτητικές χαμηλές συχνότητες, βελτιώνοντας δραματικά την απόδοση τους.


Πρακτικές συμβουλές για όλες τις εξελίξεις για τα συστήματα ήχου και εικόνας, φωτογραφία, δορυφορικά, επικοινωνίες

Σπάστε τα γεωγραφικά δεσμά του Internet streaming
Στο παγκόσμιο χωριό που ζούμε εδώ και καιρό, έχουν μείνει αρκετοί «τοπικισμοί» που μας σπάνε τα νεύρα. Κλασικό παράδειγμα είναι οι υπηρεσίες Video Streaming – όπως το Hulu, BBC iplayer, Netflix, κ.λπ. Έχουν απίστευτα πλούσιο περιεχόμενο, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένες χώρες και όχι στην Ελλάδα. Eάν ψάξετε λίγο τη δουλειά, οι συγκεκριμένοι περιορισμοί παρακάμπτονται και αποκτάτε πρόσβαση σε πλούσιο αλλά και δωρεάν περιεχόμενο.
Του Ι. Μωυσιάδη

Bitstreamάρετε τις ματρόσκες σας με HD Audio ή… η εκδίκηση του HTPC
Τώρα πια δεν λείπει τίποτε από τη ματρόσκα: ασυμπίεστο βίντεο υψηλής ευκρίνειας, μη απωλεστικός ήχος HD Audio, κεφάλαια και υπότιτλοι. Τα παίζει όλα το Home Theater Personal Computer. Ναι, και από το οικιακό δίκτυο.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

Βάλτε τα τραγούδια σας σε τάξη με ένα κλικ
Επιτέλους, μπορούμε να βρούμε (και μάλιστα αυτόματα) όλες τις πληροφορίες για εκείνα τα αδέσποτα τραγούδια που κατεβάσαμε από το Internet και δεν ξέρουμε τι είναι. Παρεμπιπτόντως, μπορούμε να βάλουμε επιτέλους σε τάξη όλα τα τραγούδια που έχουμε ατάκτως ερριμμένα στον σκληρό μας.
Του Γιώργου Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου