Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Τηλεοράσεις και παιχνίδια 3-D

Τηλεοράσεις τεχνολογίας 3-D, ανακοίνωσε ότι θα φέρει στα καταστήματα η Sony, από τον ερχόμενο Ιούνιο. H παρουσίαση θα γίνει σήμερα στο Τόκιο. Πρόκειται για τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας από 40 ως 60 ίντσες.

Οι τιμές των τηλεοράσεων αυτών δεν έχουν ακόμα καθοριστεί και για να δει κανείς το πρόγραμμα που επιθυμεί θα πρέπει να διαθέτει ειδικά γυαλιά. Επίσης οι τηλεοράσεις θα μπορούν να μετατρέπουν σε τρισδιάστατες τις κλασικές εικόνες δύο διαστάσεων.

Η Panasonic και άλλες ιαπωνικές και νοτιοκορεάτικες εταιρίες ηλεκτρονικών σχεδιάζουν επίσης την παραγωγή τρισδιάστατων τηλεοράσεων.

Τον περασμένο μήνα η Samsung άρχισε να διαθέτει τηλεοράσεις 3-D στη νότια Κορέα και σύντομα θα τις διαθέσει και παγκοσμίως με στόχο να πουλήσει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια κομμάτια το 2010.

"Μπαίνουμε σε μια εποχή που ο τρισδιάστατος κινηματογράφος φτάνει από τις αίθουσες στα σπίτια", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Sony.

"Καθυστερήσαμε λίγο, αλλά η κυκλοφορία των προϊόντων μας στην αγορά θα συμπέσει με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και με την κυκλοφορία τρισδιάστατων παιχνιδιών", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Sony Γιοσιχίσα Ισίντα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Χάουαρντ Στρίνγκερ, η κίνηση αυτή θα δώσει μεγάλη ώθηση στη Sony, η οποία θα εφαρμόσει την τεχνολογία σε ψηφιακές κάμερες, Blu-Ray DVD, αλλά και στα παιχνίδια του Playstation 3.O αναλυτής της Hanwha Securities, Alex Oh, τονίζει στο Reuters, ότι η Sony μετατρέπεται σε πολύ δυνατό παίκτη στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς οι φίλοι των βιντεοπαιχνιδιών είναι οι πρώτοι που θα αγοράσουν 3-D τηλεοράσεις για να απολαμβάνουν τα παιχνίδια της δημοφιλούς κονσόλας.

news 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου