Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

LG HB995TZ Βlu-ray home cinema system


Στην αυγή του 2010 και τα πρώτα μοντέλα για τη χρονιά αυτή βγαίνουν στη φόρα. Η LG φημίζεται για τα κορυφαία πακέτα home cinema που κατασκευάζει όπως το περσινό LG HB954PB. Φέτος, το 2010, η LG αποφάσισε να καταργήσει τα ηχεία τύπου «σαμπάνιας» και τα χρώματα... αφού σχεδιαστικά τα θεωρεί πια αναχρονιστικά.

Το νέο πακέτο της LG που θα μας απασχολήσει έντονα τους επόμενους μήνες είναι το HB995 το οποίο βασίζεται σε Blu-ray player τύπου BD-Live και σε 5.1 ηχεία. To ΗΒ995 απευθύνεται σ΄ όσους διαθέτουν λεπτή σε πάχος τηλεόραση.

Τα ηχεία του συστήματος HB995 είναι τόσο λεπτά όσο η τηλεόραση και μπορούν είτε να τοποθετηθούν στο τοίχο είτε σε ειδικές βάσεις. Το πάχος των ηχείων είναι μόλις 32 χιλιοστών.

Είναι γνωστό ότι τα πακέτα της LG εκτός από έξοδο HDMI έχουν και εισόδους. Τη παράδοση αυτή ακολουθεί και το νέο μοντέλο.

Το HB995 εκτός από την έξοδο HDMI έχει και δυο εισόδους για τη σύνδεση παιχνοκονσόλων, βιντεοκαμερών ή ψηφιακών φωτογραφικών.

Κατά τα άλλα το HB995TZ έχει συνολική ισχύ 1100W, δέχεται Ethernet αλλά και Wireless LAN για να «βγει» στο Διαδίκτυο, έχει βάση για iPod/iPhone, αναπαράγει DviX HD και αναγνωρίζει μέσω USB σκληρούς δίσκους HDD τόσο φορμαρισμένους κατά FAT32 όσο και κατά NTFS.

Λέγοντας DviX HD η LG σημαίνει ότι το σύστημα παίζει αρχεία MKV.

fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου