Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Έτοιμος ο Firefox 3.6

Η Mozilla κυκλοφόρησε χθες την τελική έκδοση3.6 του δημοφιλούς της browser. Αρχικά αυτή η έκδοση είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2009, ωστόσο, στην πάροδο του χρόνου εμπλουτίστηκε με νέες λειτουργίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτή την καθυστέρηση. Παράλληλα η Mozilla ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει την έκδοση 3.7 που είχε προγραμματιστεί, αφαιρώντας την από το χρονοδιάγραμμα της. Το επόμενο μεγάλο update του browser αναμένεται για το τέλος του 2010 προς αρχές του 2011 κι ενδεχομένως θα αφορά στην έκδοση 4.0.

Ανάμεσα στους νεωτερισμούς της έκδοσης 3.6 είναι τα themes "Personas", με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε με ένα μόνο κλικ την εμφάνιση του browser. Eπιπλέον ένας νέος plug-in updater αναγνωρίζει αν οι επεκτάσεις του browser δεν είναι ανανεωμένες, ενώ έχει βελτιωθεί και η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης των online φορμών.

Οι προγραμματιστές του browser βελτίωσαν επίσης την ευστάθεια λειτουργίας και την ταχύτητα του, προσφέροντας ένα έως και κατά 20% ταχύτερο Firefox σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

http://www.mozilla.com/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου