Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Το Avatar βούλιαξε τον Τιτανικό !!!

Ο Τιτανικός χτύπησε άλλο ένα παγόβουνο: ονομάζεται Avatar. Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον γίνεται η ταινία με τα περισσότερα έσοδα στο παγκόσμιο box-office, αντικαθιστώντας την ταινία... του Τζέιμς Κάμερον.

Λίγα μόλις χιλιάδες δολάρια χωρίζουν το Avatar από το να κατακτήσει ρεκόρ εισπράξεων. Συγκεκριμένα, η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζ.Κάμερον συγκεντρώνει 1.841 δισ. δολάρια, ενώ η δραματική ιστορία του πλοίου που βυθίστηκε έχει συγκεντρώσει στο box office 1.843 δισ. δολάρια.

Θεωρείται λοιπόν βέβαιο ότι το Avatar θα γίνει τελικά ο «βασιλιάς» των εισπράξεων, ύστερα από τα έσοδα στο box-office της Δευτέρας.

«Οι θεατές εισέρχονται σε αριθμό ρεκόρ σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να απολαύσουν την εμπειρία αυτής της εξαιρετικής ταινίας» δήλωσε ο Κρις Αρονσον, στέλεχος της Fox.

Στις ΗΠΑ, το Avatar έγινε η πρώτη ταινία μετά τον Τιτανικό που κατέκτησε το box-office για έξι συνεχόμενες εβδομάδες, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 552,8 εκατομμύρια δολάρια. Ο Τιτανικός είχε κατακτήσει 600,8 εκατομμύρια δολάρια.

Σε διεθνές επίπεδο το Avatar ξεπέρασε τον Τιτανικό, συγκεντρώνοντας 1,29 δισ. δολάρια έναντι 1,24 δισ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου