Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η Apple παρουσιάζει την πολυσυζητημένη νέα συσκευή της

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιείται η εκδήλωση της Apple για την παρουσίαση «τελευταίας δημιουργίας» της.

Οι οργιάζουσες φήμες συγκλίνουν ότι πρόκειται για έναν πρωτοποριακό υπολογιστή ταμπλέτα με την ονομασία iTablet ή iSlate.

Πηγές «που έχουν δει την ταμπλέτα» αναφέρουν ότι η συσκευή ταιριάζει σε όλα τα πολυμέσα και επιτρέπει την ανάγνωση εφημερίδων, περιοδικών και άλλων ψηφιακών εκδόσεων, ακόμα και σε συνδρομητική βάση, ανέφεραν τη Δευτέρα οι New York Times.

«Θα τρέχει όλες τις εφαρμογές του iPhone και του iPod Touch, θα έχει διαρκή ασύρματη σύνδεση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3G και μέσω Wi-Fi και θα διαθέτει έγχρωμη οθόνη 10 ιντσών, επιτρέποντας σε εφημερίδες, περιοδικά και εκδότες βιβλίων να διανέμουν τα προϊόντα τους με έμφαση στο σχεδιασμό που προσελκύει τους αναγνώστες στα έντυπα μέσα» γράφει η εφημερίδα.

Η τιμή της ταμπλέτας θα κυμανθεί από τα 700 έως 1.000 δολάρια, αναφέρει.

«Ελάτε να δείτε την τελευταία δημιουργία μας» είναι το μόνο που γράφει η πολύτιμη, πολύχρωμη πρόσκληση που έστειλε η Apple στους δημοσιογράφους.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 ώρα Ελλάδας στο Κέντρο Γιέρμπα Μπουένα του Σαν Φρανσίσκο, στον ίδιο χώρο που πραγματοποιήθηκε και η περυσινή εκδήλωση της Apple. Ο ιδρυτής της εταιρείας Στιβ Τζομπς έκανε τότε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος που τον ανάγκασε να πάρει πολύμηνη αναρρωτική άδεια.

Ενήμερες για τα σχέδια της Apple, εταιρείες όπως η HP, η Dell και η Lenovo έχουν παρουσιάσει πρωτότυπα για τις δικές τους ταμπλέτες.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου