Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Καθημερινή - Πέμπτη 24/12/2009

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για να συναντήσουμε φίλους και να ενδώσουμε σε γευστικούς πειρασμούς που κατά… παράδοση είναι αδύνατον να τους αντισταθούμε. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα διάφορα δυσπεπτικά ενοχλήματα, που μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση...

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΚΑΙ «ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ. ..ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Χαρακτηρίζεται «σιωπηλός δολοφόνος», καθώς αγκαλιάζει αθόρυβα τα θύματά του, βυθίζοντάς τα σε έναν γλυκό ύπνο. Το μονοξείδιο του άνθρακα ήταν ο άγνωστος εισβολέας που στέρησε τη ζωή δύο νεαρών ανδρών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ξυπνώντας μνήμες από την ανάλογη -προ τριετίας- ιστορία στα Γουβιά της Κέρκυρας, φέρνοντας στο προσκήνιο το νεολογισμό, η «νόσος των... ξενοδοχείων».

ΕΡΕΥΝΑ

Πώς θα μιλήσω στο παιδί μου για το σεξ;

Η σεξουαλική αγωγή θα πρέπει να γίνεται από τους γονείς με τρόπο σωστό και έγκυρο, δεδομένου ότι τα παιδιά πια βομβαρδίζονται καθημερινά με ακατάλληλα μηνύματα που αφορούν τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο και τη σεξουαλικότητά τους.

FITNESS

AΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ

Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να είναι τίποτα περισσότερο από μια σειρά παράξενων φυσικών στάσεων που κρατάν το σώμα λυγερό και ελαστικό. Αν όμως μπείτε για τα καλά στο πνεύμα θα δείτε τόσο το σώμα όσο και το νου σας να ανανεώνονται: Ο λόγος για την Αστάνγκα Γιόγκα (Asthanga Yoga).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου