Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Pc Magazine - Τεύχος Νοεμβρίου 2009



Μοναδική προσφορά: κουπόνι Google AdWords αξίας €30 για να διαφημίσετε το site σας και να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του με τον πιο... Google τρόπο!

Green Tech 2009

Τεχνολογία και οικολογία θα έπρεπε να συμβαδίζουν! Το PC Magazine επιστρέφει, 2 χρόνια μετά το μεγάλο του αφιέρωμα στην πράσινη τεχνολογία, με ένα ακόμα θέμα για το πώς μπορούμε με έξυπνες συμβουλές να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα και να δούμε τελικά μια... πράσινη μέρα!

Το PC Magazine φτάνει στον πυρήνα των πάντων! Μετράμε 27 AMD και Intel CPUs για να ξέρετε τι αξίζει να βάλετε στην καρδιά του συστήματός σας.

Ακόμα, μετράμε 20 οθόνες πάνω από 21 ίντσες και 17 πολυμηχανήματα κάτω από €199 για να επιλέξετε.


Στις Δοκιμές αυτού του μήνα: αποκλειστικά ένα από τα πρώτα netbooks της Samsung που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα και ο πιο γρήγορος δίσκος της Western Digital! Ακόμα, δείτε τον πρώτο ανακυκλώσιμο υπολογιστή της Epson, μια φωτογραφική μηχανή της Nikon με ενσωματωμένο... projector και μια κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DirectX 11 και κοστίζει μόλις €153!

Για PCmagες: Αναβαθμίστε μόνοι σας τη CPU του notebook σας και κερδίστε σε επιδόσεις και αυτονομία.

Αποκτήστε δώρα συνολικής αξίας 4.058 ευρώ!

Και στο DVD: ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 100 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, 90 ΓΛΩΣΣΕΣ

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε εγκαταστημένο στον υπολογιστή μας ένα αγγλο-ελληνικό λεξικό. Όμως, πόσοι από εσάς έχουν εγκαταστήσει ένα αγγλο-ιαπωνικό ή ένα ρουμάνικο λεξικό; Το PC Magazine συγκέντρωσε και σας προσφέρει μια μεγάλη συλλογή με περισσότερα από 100 ηλεκτρονικά λεξικά και άλλα εργαλεία που υπόσχονται να καλύψουν τις μεταφραστικές σας ανάγκες για πάνω από 90 γλώσσες! Και όχι μόνο. Αρκετά λεξικά ειδικών όρων για διάφορες επιστήμες, όπως είναι η ιατρική και τα οικονομικά, θα αποκρυπτογραφήσουν τη σημασία κάθε άγνωστης λέξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου