Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

"Το Νησί" θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Κρήτη.

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα όσον αφορά τα γυρίσματα στην περιοχή μας της παραγωγής του Mega «Το νησί», που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Βικτώρια Χίσλοπ, με πωλήσεις πάνω από 1.000.000 αντίτυπα.

Σύμφωνα με το Mega «…πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα είναι η μεγαλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών…»

Τη διασκευή του έχει αναλάβει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την σκηνοθεσία ο βραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης. Από τη σειρά θα παρελάσουν πάνω από 100 ηθοποιοί με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Μάινα, την Κατερίνα Λέχου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τη Γιούλικα Σκαφιδά και πολλούς άλλους. Η σειρά θα προβληθεί από το Mega μέσα στην τηλεοπτική περίοδο 2010-2011, σε βραδινή ώρα (Prime Time) με πολύ μεγάλη τηλεθέαση, 1.200.000 τηλεθεατές και μερίδιο τηλεθέασης άνω ή περίπου 40%!

O αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την κατανομή των γυρισμάτων στα Χανιά (για 6 μήνες) και στον Άγιο Νικόλαο (άλλους 6 μήνες). Όμως, όπως μας δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής Δημήτρης Ξενάκης, «…η διάθεση για βοήθεια και υποστήριξη τόσο των αρχών όσο και της ίδιας της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου, μάς οδήγησε στη σκέψη να γίνουν όλα τα γυρίσματα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, της Πάνω Ελούντας, της Πλάκας, της Σπιναλόγκας, του Βρουχά και αλλού. Παντού όπου πήγαμε οι άνθρωποι μάς άνοιξαν τα σπίτια τους και την καρδιά τους. Ειδικά η Πάνω Ελούντα και η Πλάκα είναι ιδιαίτερα σημαντικά σημεία στα γυρίσματά μας, τα οποία θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο χρόνο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου