Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Καθημερινή - Σάββατο 19/9/2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Παιδικό πορτρέτο

Tα top models βρίσκονται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Τα πιο χαρωπά, απρόβλεπτα, αληθινά στιγμιότυπα με μικρούς πρωταγωνιστές. Πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για δημιουργική φωτογράφηση παιδικού πορτρέτου με πρωτοτυπία και αυθορμητισμό. Tι εξοπλισμός χρειάζεται, τί πρέπει να ξέρουμε, πως να αποφύγουμε τα λάθη, πως θα ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες μας!

Ο φωτογράφος Jean Christophe Bechet

Portfolio και συνέντευξη. Αποκαλύπτουμε τη δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας του αρχισυντάκτη του μεγάλου γαλλικού περιοδικού Reponses Photo.

Pentax K-7

Σε δοκιμασία η νέα top of the range ψηφιακή SLR μηχανή του γνωστού γιαπωνέζικου εργοστασίου. Heavy duty κατασκευή και HD video τα βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα ενώ συνδυάζεται με τους νέους ψηφιακούς φακούς της Pentax DA SDM. Αξιολόγηση και ποσοτική βαθμολόγηση των επιδόσεών της.

Aποστολή στο Βερολίνο

Επισκεφθήκαμε την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών του κόσμου, τη γερμανική Ι.F.A και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για το μέλλον της τεχνολογίας.

Video converters

Έχετε ψηφιακή βιντεοκάμερα; Bρείτε την άκρη ανάμεσα στα πολλά φορμά αρχείων video και μοιραστείτε το υλικό σας στο internet ή΄δείτε το στο φορητό media player.

…και ακόμη:

Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές.

Aκόμα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ του Τζακ Λοντον.

Γεννήθηκε στον αρκτικό Βορρά, όντας κατά ένα μέρος λύκος και κατά ένα σκύλος, και χρειάστηκε πολύ γρήγορα να μάθει τους κανόνες της επιβίωσης σε ένα χιονισμένο τοπίο όπου παντού καραδοκούν ο κίνδυνος και ο θάνατος. Πήρε το όνομα Ασπροδόντης από έναν Ινδιάνο και πίστεψε πως οι άνθρωποι είναι θεοί, εγκαταλείποντας την ελευθερία της Άγριας Φύσης για να ζήσει δίπλα τους.

Η ακατάβλητη φυσική και ψυχική αντοχή του και το ένστικτο του λύκου θα τον συνοδεύουν καθώς μεγαλώνει κινούμενος ανάμεσα στην υποταγή και το μίσος απέναντι στην ανθρώπινη σκληρότητα και αναγκάζεται να συμμετάσχει σε άγριες κυνομαχίες. Στο τέλος, όμως, θα γνωρίσει την αγάπη των ανθρώπων και τη φιλία μαζί τους, και θα μετατραπεί σε φύλακά τους. Καταπληκτική περιπέτεια για τις σχέσεις ανθρώπων-ζώων, από την ανεπανάληπτη πένα του Τζακ Λόντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου