Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Νεα αιθουσα 3D στο Ηρακλειο Κρητης

Το Τεχνόπολις, υποδέχεται τη νέα ψηφιακή εποχή στο χώρο της 7ης
Τέχνης παρουσιάζοντας στο κοινό της πόλης μας το πιο σύγχρονο σύστημα Ψηφιακής και 3D (τρισδιάστατης) προβολής και προσφέρει την ευκαιρία - με οικονομικό εισιτήριο- σε όλους να ανακαλύψουν την ΥΠΕΡΟΧΗ του!

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα των βραβευμένων οίκων BARCO (απλά οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ Digital Cinema Projectors στον κόσμο), XpanD (με την πρωτοποριακή τεχνολογία των «Ενεργών» γυαλιών – Active Glasses στο 3D Cinema) και τους Server της δημοφιλούς XDC σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΗΧΟΥ DOLBY DIGITAL και τις κορυφαίες προδιαγραφές LUCAS ΤΗΧ, διασφαλίζουν το ΤΕΛΕΙΟ αποτέλεσμα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ... ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ!


Ο παραπάνω HI-END εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί στην ΜΠΛΕ ΑΙΘΟΥΣΑ (ν. 5) του πολυκινηματογράφου ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στην Αμμουδάρα, περιλαμβάνει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ στο Ψηφιακό Σινεμά και εξασφαλίζει ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ, εξαιρετική προβολή και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.

Τα πρωτοποριακά, άνετα, «ενεργά» γυαλιά της XpanD δίδουν στον θεατή του 3D Digital Cinema του Τεχνόπολις, την υπεροχή του «άμεσου» φιλτραρίσματος της εικόνας στο γυαλί χωρίς απώλειες (με τη μέθοδο Active Polarization). Τα νέα Χ101 «ενεργά» γυαλιά της Xpand 3D, είναι ελαφριά και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση ενώ θα σας καταπλήξουν με την ευκρίνεια και την φωτεινότητα που προσφέρουν. Αυτή τη στιγμή, η συγκεκριμένη τεχνολογία θεωρείται η κορυφή στο ψηφιακό 3D κιν/φο ενώ αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως αυτό των Καννών, του Λοκάρνο, της Βενετίας κ.α.

(Περισσότερα για την XpanD) http://www.xpandcinema.com/


Η αποκλειστική αυτή «ενεργή» τεχνολογία που σας προσφέρει το Τεχνόπολις αποτελεί επίσης επιλογή των αιθουσών προβολής μεγάλων Studios της Αμερικής όπως της PIXAR, Disney, Paramount Pictures κ.α και χιλιάδων αιθουσών ανά τον κόσμο.


Το πρωτοποριακό 3D σύστημα της XpanD δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί πιο αρμονικά παρά μόνο με τους κορυφαίους προβολείς και Server των Βελγικών οίκων BARCO και XDC αντίστοιχα. Πλέον το σινεφιλ κοινό της πόλης, μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του ψηφιακή ή 3D ταινία με αψεγάδιαστη ποιότητα προβολής και εξαιρετική φωτεινότητα που του προσφέρουν οι παραπάνω κορυφαίες στο χώρο τους εταιρίες. (Περισσότερα για την XDC)


Η BARCO αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ψηφιακών προβολικών συστημάτων στον κόσμο με χιλιάδες εγκαταστάσεις και εδώ και πολλά χρόνια έχει παρουσιάσει στον κόσμο του ψηφιακού σινεμά, μοναδικά τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και εσείς, μόνο στο Τεχνόπολις. (Περισσότερα για την Barco)


Το ΤΕΛΕΙΟ Ψηφιακό και 3D Σινεμά, ΠΡΟΣΙΤΟ!


Το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του κινηματογράφου στο Ηράκλειο, να απολαύσουν αυτή την πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνολογία με πολύ οικονομικό εισιτήριο!


Υποδεχόμαστε τη νέα εποχή στο χώρο της 7ης τέχνης – που ακολουθούμε πιστά εδώ και 25 χρόνια στην πόλη- και επιθυμούμε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να την ανακαλύψουν με τις κορυφαίες ψηφιακές προδιαγραφές που προσφέρει το Τεχνόπολις ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ με εισιτήριο μόλις 10 ευρώ και ΜΟΝΟ 9 ευρώ για τις κάρτες μέλους καρέ καρέ ΓΙΑ ΤΟ 3D DIGITAL!!


Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε στη νέα ψηφιακή, 3D μπλε αίθουσα του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ με ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ DIGITAL 3D τις ταινίες "Βλέπω το Θάνατο σου 4 σε 3D" -ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3D CINEMA ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!-, το "2012" και πολλές ακόμα που θα ανακοινωθούν σύντομα από το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ψηφιακό και 3D Σύστημα Προβολής του Τεχνόπολις και για το πρόγραμμα των ταινιών στο τηλέφωνο 2810 821400 και το

http://www.texnopolispark.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου