Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Συνεργασία Panasonic and Twentieth Century Fox Team

H Panasonic Corporation ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία με την Twentieth Century Fox Film Corporation και Lightstorm για την παγκόσμια προώθηση της ταινίας του James Cameron AVATAR.

Η Panasonic συνέδραμε παρέχοντας ορισμένα από τα τελευταία προϊόντα της τεχνολογίας AV ώστε να συμβάλει στη δημιουργία της πολυαναμενόμενη ταινίας που θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως στις 18 Δεκεμβρίου, τόσο σε 2D όσο και σε 3D.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Panasonic θα προσθέσει ώθηση στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την προώθηση της βιομηχανία με τεχνολογία Full HD 3D για τους καταναλωτές με 3D Bluray Players & 3D Tv's.

Στην επική περιπέτεια δράσης AVATAR, ο Τζέιμς Κάμερον, οδηγεί τους θεατές σε ένα μαγικό κόσμο, πέρα από τη φαντασία. Από το μακρινό φεγγάρι Πανδώρα, ο ήρωας της ταινίας αρχίζει ένα ταξίδι ανακάλυψης, ενώ ηγείται μίας ηρωικής μάχης για να σώσει έναν πολιτισμό.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η Panasonic θα ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία για τη διαφήμιση και την προώθηση της ταινίας AVATAR σε συνδυασμό με πολλά προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τεχνολογίας 3D.

http://www.blu-ray.com/news/?id=3302

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου