Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Το Σάββατο 22/8/2009 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

- Τελευταίες μέρες:

Λάβετε μέρος στο μεγαλύτερο φωτογραφικό γεγονός και κερδίστε ένα μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι δύο ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Αυστραλία!!!

- Συντηρείστε σωστά τον εξοπλισμό σας

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές η φωτογραφική μηχανή θέλει φροντίδα και περιποίηση! Η άμμος και η σκόνη, η υγρασία και οι δυνατοί κραδασμοί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για να αποφύγετε τα χειρότερα.

- Ο φωτογράφος Χρήστος Χριστουλίδης
Portfolio και συνέντευξη
- Test Olympus EP-1
Δεν είναι compact, δεν είναι D SLR...Τι είναι τέλος πάντων η νέα μηχανή της Olympus;
- Σχολές φωτογραφίας

Αναλυτικός οδηγός σπουδών για να διαλέξετε τη σχολή που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας.
- Ιnternet
Η φωτογραφία στα social networks.Τι πρέπει να προσέξετε.
…και ακόμη:

Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Μαρκ Τουέιν, Οι περιπέτειες του Τομ Σόγερ

Η φιγούρα του Τομ Σόγερ, του ατίθασου αλλά πανέξυπνου αγοριού που ζούσε σε ένα μικρό χωριό στις όχθες του Μισισιπή, είναι δημιούργημα του Σάμιουελ Λόκχορν Κλέμενς, του γνωστού Μαρκ Τουέιν, που διάλεξε αυτό το ψευδώνυμο προς τιμήν των πλοηγών του Μισισιπή, όντας πλοηγός και ο ίδιος πριν γίνει συγγραφέας.

Ευρηματικό και ανήσυχο πνεύμα ο Τομ, μπαίνει δύσκολα σε καλούπια και -αναζητώντας την περιπέτεια- βρίσκεται στα πιο απίθανα μέρη, μπλέκει σε καταστάσεις που προκαλούν άλλοτε το γέλιο και άλλοτε την αγωνία, αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους αλλά και τους περιορισμούς της θείας Μόλι, υποδύεται τον πειρατή, τον εξερευνητή, τον Ινδιάνο ή τον Ρομπέν των Δασών και ζει την ένταση του παιδικού έρωτα με τη γοητευτική Μπέκι. Αν και απρόβλεπτος, είναι καλόκαρδος και αγαπητός στο χωριό. Γι' αυτό, όλοι θα χαρούν όταν θα ανακαλύψει, μαζί με τον Χάκλμπερι Φιν, ένα μεγάλο θησαυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου