Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Από το YouTube στα στούντιο του Hollywood

Ένας παραγωγός από την Ουρουγουάη, που το Νοέμβριο του 2009 ανέβασε ένα πεντάλεπτο βίντεο στο YouTube, δέχθηκε πριν λίγες μέρες προσφορά ύψους 21 εκ. ευρώ για τα δικαιώματα μεταφοράς του βίντεο στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για την ταινία "Ataque de Panico!", (Επίθεση Πανικού), του Fede Alvarez στην οποία γιγάντια ρομπότ εισβάλλουν και καταστρέφουν την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, Μοντεβιδέο. Το αρχικό βίντεο έχει συνολική διάρκεια 4 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, ενώ μέχρι στιγμής έχει δεχτεί περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο επισκέψεις.

Δημοσίευσα την "Επίθεση Πανικού» την Πέμπτη και τη Δευτέρα τα εισερχόμενα στο e-mail μου είχαν γεμίσει με μηνύματα από στούντιο του Hollywood. Αν ένας σκηνοθέτης από μια μικρή χώρα μπορεί να πετύχει τόσα πολλά απλά και μόνο ανεβάζοντας ένα βίντεο στο YouTube, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί στον καθένα", δήλωσε o Alvarez στο BBC.

Όπως έγινε γνωστό η ταινία θα χρηματοδοτηθεί από τον σκηνοθέτη των Spiderman και Evil Dead, Sam Raimi. Τα γυρίσματα της sci-fi ταινίας πρόκειται να γίνουν στην Ουρουγουάη και στην Αργεντινή, ενώ ο παραγωγός σκοπεύει να ξεκινήσει το σενάριο από το μηδέν και να δημιουργήσει μια εντελώς νέα ιστορία ειδικά για τον κινηματογράφο.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου