Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

To πρώτο online συνδρομητικό video club

Το filmwire.gr είναι μια νέα, πανελλαδικής εμβέλειας συνδρομητική υπηρεσία ενοικίασης και αγοράς DVD. 5.000 τίτλοι κινηματογραφικών ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών είναι διαθέσιμοι για τους συνδρομητές του. Πολυσυζητημένες ταινίες Α' προβολής, αγαπημένες δημιουργίες που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, κινούμενα σχέδια που μας ταξιδεύουν στους μαγικούς τους κόσμους, δυσεύρετα «διαμάντια» του κινηματογράφου, αλλά και τα πιο «καυτά» προϊόντα της τέχνης των video-games, αποτελούν μόνο το «κυρίως μενού» του καταλόγου του Filmwire, μιας λίστας που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Ο κόσμος του Filmwire απευθύνεται σε όσους δε βρίσκουν το χρόνο να επισκεφθούν το DVD-shop της γειτονιάς και βαρύνονται συχνά με το επιπλέον κόστος καθυστέρησης. Στο filmwire θα βρει κανείς υπηρεσίες όπως συνδρομές σε μηνιαία βάση με δυνατότητα απεριόριστης ενοικίασης και άλλα πακέτα που μπορεί να εξυπηρετούν διάφορες κατηγορίες σινεφίλ.

Το Filmwire έχει δομηθεί στη βάση μιας Διαδικτυακής κοινότητας, για ανθρώπους που αγαπούν τον κινηματογράφο και τα βιντεοπαιχνίδια και έχουν ενσωματώσει τις συγκεκριμένες μορφές ψυχαγωγίας στην καθημερινή τους ζωή. Πέρα από την άνεση της οικονομικής «κατ’ οίκον» διασκέδασης, η ιστοσελίδα του Filmwire παρέχει στους χρήστες της δυνατότητες ευρύτερης επικοινωνίας και συμμετοχής.

cinemag.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου