Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

New York, I Love You (2009)

Σκηνοθεσία: Fatih Akin, Yvan Attal
Σενάριο: Emmanuel Benbihy, Tristan Carne

Ηθοποιοί: ΙΘΑΝ ΧΩΚ , ΧΕΙΝΤΕΝ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ , ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ , ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ , ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ , ΤΖΟΥΛΙ ΚΡΙΣΤΙ , ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΡΙΤΣΙ , ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ , ΚΡΙΣ ΚΟΥΠΕΡ , ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΑΝ , ΝΤΡΕΑ ΝΤΕ ΜΑΤΕΟ , ΜΠΑΡΤ ΓΙΑΝΓΚ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΑΡΘΑ , ΤΖΑΣΙΝΤΑ ΜΠΑΡΕΤ , ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΙΤ ΠΕΝ

Eλληνική Πρεμιέρα : 12/11/2009

Από τις πρώτες μέρες του κινηματογράφου, η Νέα Υόρκη αποτελούσε ανέκαθεν την ονειρική κινηματογραφική πόλη - η πολυσυλλεκτικότητα σε επίπεδο μοναδικών χαρακτήρων, οι ουρανοξύστες της από πέτρα και ατσάλι που αγγίζουν τα σύννεφα, οι έρωτες που διαδραματίζονται στις στέγες της... Όλα αυτά αποτελούν το ιδανικό φόντο για κάθε είδους δράση, κωμωδία, δράμα και ποίηση.

Η πόλη απαθανατίστηκε στη μεγάλη οθόνη με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους σε χιλιάδες ταινίες. Σήμερα, ανοίγεται ένα νέο, φρέσκο, υπέροχα ρομαντικό παράθυρο αγάπης και έρωτα με θέα αυτή την πόλη: από την πρώτη αγάπη, την ανεκπλήρωτη και τη χωρίς διάρκεια, μέχρι την αγάπη που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη, την ατελέσφορη, την αγάπη που λαχταράς και την αγάπη που διαρκεί για πάντα. Κι όλα αυτά μέσα από τον φακό μιας ομάδας νέων, παθιασμένων δημιουργών από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου