Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

HITECH - ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΖΗΝ HiTECH

H TV πέθανε – Ζήτω η TV
Η ελεύθερη επίγεια τηλεόραση κάνει στις μέρες μας ένα τεράστιο άλμα προς τον ψηφιακό κόσμο. Τα πρώτα βήματα έγιναν στις αρχές του 2006 από την ΕΡΤ με τα νέα κανάλια της ΕΡΤ Ψηφιακής και στα τέλη του Σεπτεμβρίου που μας πέρασε οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας ξεκίνησαν τις ψηφιακές εκπομπές τους μέσω της εταιρείας Digea στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου. Όλα δείχνουν ότι επιτέλους ξεκινά η πλήρης μετάβαση στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης και, επί τη ευκαιρία, σας ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για το νέο τηλεοπτικό τοπίο και για όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε ως τηλεθεατές της «επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης».

Sony VPL-VW85, Προβολέας 3xSXRD 1080

Samsung PS58B850, Τηλεόραση plasma 58 ιντσών

Onkyo TX-NR 5007, Πολυκάναλος ενισχυτής AV

Velodyne Digital Drive 1812 Signature Edition, Υπογούφερ Hi-End

Philips BDP7500, BD Player

Western Digital WD TV Live HD, HD Media Player

Sony a550, Φωτογραφική μηχανή dSLR


ΤΕΣΤ 14 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ΕΩΣ 2.000 ΕΥΡΩ
Satellites in Space
In your space… Αναμφισβήτητα, η δημοφιλέστερη κατηγορία ηχείων 5.1 είναι αυτή των «πακέτων» που περιλαμβάνουν υπογούφερ και πέντε δορυφόρους. Τα πανέμορφα, μικροσκοπικά ηχεία που ενσωματώνουν δεν πιάνουν χώρο στο σαλόνι μας, ενώ η σημειακή φύση τους εξασφαλίζει ένα υπερθέαμα τρισδιάστατων ήχων. Το lifestyle που πρεσβεύουν αυτά τα συστήματα υποστηρίζεται από ένα βαρύ οπλοστάσιο τεχνολογιών αιχμής, καθώς πλέον αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο του ήχου υψηλής ευκρίνειας του Blu-ray.

ΤΕΣΤ 15 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 46 ΕΩΣ 52 ΙΝΤΣΩΝ
The Next Big Thing
Υπερβολή μια 50άρα; Πριν από ένα δυο χρόνια ίσως. Όχι πια. Η επόμενη τηλεόρασή σας οφείλει να είναι μεγάλη, γιατί το μέγεθος μετράει. Ειδικά στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας.


Πρακτικές συμβουλές για όλες τις εξελίξεις για τα συστήματα ήχου και εικόνας, φωτογραφία, δορυφορικά, επικοινωνίες

Windows 7 & Media Streaming
Το νέο λειτουργικό της Microsoft διευκολύνει πολύ τις διαδικασίες για τη δημιουργία οικιακού δικτύου και media streaming προς άλλους υπολογιστές ή παιχνιδοκονσόλες. Στη συνέχεια θα σας δείξουμε όλη τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δικτυακές δυνατότητες του νέου λειτουργικού.
Του Δημήτρη Λούκα

Κατεβάζω ματρόσκες σαν τρελός. Πού θα τις βάλω;
Οι ψηφιακές συλλογές και η αποθήκευση στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας ή πώς έφτασε η εποχή των οικιακών server και των terabytes.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

ΔΩΡΟ

HiTECH BLU-RAY ΑΦΡΙΚΗ - UNESCO

Ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο σαγηνευτικά μέρη του κόσμουμε όχημα πέντε Blu-ray αναφοράς και οδηγό την Unesco

http://www.4pi.gr/hitech/swf/indexloader.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου