Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Καθημερινη - Σαββατο 28/11/2009


Popular Medicine

Αφιέρωμα: Πώς θα τα φτάσουμε τα 100

Όλοι ίσως θέλουμε να τα εκατοστήσουμε, λίγοι όμως από εμάς ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές των ειδικών αποφεύγοντας καταχρήσεις και κακές συνήθειες. Κι όμως, η αντιγηραντική φροντίδα και η πρόληψη μπορούν να μας εξασφαλίσουν υγεία και μακροζωία.

Έρευνα: Καισαρική: Μήπως είναι μόδα;

Οι μισές Ελληνίδες γεννάνε σήμερα τα παιδιά τους με καισαρική τομή. Ποιοι είναι οι λόγοι που τις οδηγούν να απαρνηθούν με τόση ευκολία το φυσιολογικό τοκετό, και πόσο επικίνδυνη για την υγεία της μητέρας και του μωρού μπορεί να γίνει αυτή η νέα τάση;

Συνεντεύξεις

Γεώργιος Ε. Χαριτάκης: Τι με οδήγησε στην Ομοιοπαθητική

Ευάγγελος Μενενάκος: Η νόσος της παχυσαρκίας

Διατροφή

Είστε έγκυος; Μην τρώτε για δύο! Το μυστικό της σωστής διατροφής για μια εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα, είναι να λαμβάνει η έγκυος γυναίκα μία μερίδα από κάθε κατηγορία τροφών σε κάθε γεύμα, να κάνει μικρά συχνά γεύματα και να μην ξεχνάει να πίνει πολύ νερό, υποστηρίζουν οι διατροφολόγοι.




FILOMATHIX

Ο Κόσμος του Σήμερα- Α' Τόμος

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί με την «Κ» ο έκτος τόμος της σειράς Filomathix, που απευθύνεται σε παιδιά και κάνει τη γνώση μαγεία, αποκαλύπτοντας τα πάντα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον παγκόσμιο πληθυσμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Αφρική, τη Γαλλία, τις θρησκείες, τους πολέμους και τις γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου