Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ντε Νίρο και Τζουντ Λο στο "Thor" !?!

Μερικές φορές απλώς δεν μπορείς να αντισταθείς στις φήμες. Δεν ξέρουμε πόσοι θα ενδιαφέρονταν να διαβάσουν μια συνέντευξη του Ματίας Σβάιγκεφερ (έπαιζε στη Βαλκυρία), αλλά όταν από αυτήν βγαίνει «λαβράκι» αλλάζουν τα πράγματα. Ο Γερμανός ηθοποιός, μιλώντας στο GQ, αποκάλυψε ότι δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζουντ Λο «έχουν ήδη δεσμευτεί στην παραγωγή του Thor»! Το ερώτημα βεβαίως είναι σε ποιους ρόλους, αφού στην έμπνευσης Κένεθ Μπράνα κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ της Μάρβελ έχουν ήδη «κλείσει» οι Κρις Χέμσγουορθ (Θορ), Τομ Χίντλστον (Λόκι) και Νάταλι Πόρτμαν (Τζέιν), αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε ντε Νίρο και Λο - τα ονόματα που αν επιβεβαιωθούν θα είναι και οι αστέρες της ταινίας- να μην αναδεικνύονται.

Σε μια προσπάθεια να τους εντάξουμε στην ιστορία, ο ντε Νίρο θα μπορούσε να προορίζεται για τον Οντιν, πατέρα του Θορ από το Άσγκαρντ, το μαγικό καταφύγιο των θεών, εφόσον ο Μπράνα μοιράσει και το χρόνο της ταινίας ανάμεσα στις δυο φύσεις του Θορ, τη θεϊκή και την ανθρώπινη.

Όσο για το δόκτορα Γουάτσον του επερχόμενου Σέρλοκ Χολμς, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε δεδομένου μάλιστα ότι πάντα οι δεύτεροι ρόλοι στα κόμικ της Μάρβελ μπορεί να σε εκπλήξουν (μην αποκλείουμε και την προοπτική δυο αναπάντεχων cameo εμφανίσεων).

Σε κάθε περίπτωση - πρωταγωνιστές ή guests- οι δυο σταρ, αν επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μάλλον θα κάνουν την Paramount ευτυχισμένη, αφού θα τραβήξουν στις αίθουσες και το κοινό που δεν είναι μυημένο στο "σύμπαν" του Θορ. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα περισσότερα πράγματα να πούμε γι' αυτό.

Και για να σας φρεσκάρουμε λίγο την πλοκή, ο Θορ, είναι ένας εκπεσών θεός επί της γης, όπου τον έριξε ο βασιλιάς πατέρας του για να τον τιμωρήσει εξαιτίας του αλαζονικού χαρακτήρα του. Εκεί ως ταπεινός φοιτητής ιατρικής, θα ολοκληρώσει τις σπουδές του και ως γιατρός Μπλέικ, εντελώς αδαής περί της θεϊκής του φύσης, θα αλλάξει σταδιακά νοοτροπία και στάση ζωής, ακόμα κι όταν μάθει ποιος πραγματικά είναι και επιστρέψει στο μυθικό βασίλειο του Άσγκραντ για να αντιμετωπίσει ένα μοχθηρό και πανίσχυρο αντίπαλο που απειλεί να αφανίσει τη γη.

cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου