Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Στην Ελλάδα ως... μουσικός ο Κέβιν Κόστνερ

Τον διάσημο ηθοποιό Κέβιν Κόστνερ στο ρόλο του μουσικού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αύριο, Τετάρτη, όσοι βρεθούν στο θέατρο Badminton. Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ καταφθάνει στην Αθήνα μαζί με το συγκρότημά του, τους Modern West, για μία και μοναδική συναυλία.

H ιστορία του συγκροτήματος αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Κόστνερ συνάντησε τον Τζον Κόινμαν στο Λος Αντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου.

Ο Κόινμαν ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Κόστνερ ήταν ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική. Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Μπλερ Φόργουορντ. Αυτή η συνεργασία δημιούργησε το ροκ σχήμα «Roving Boy».

Καθώς το αστέρι του Κ.Κόστνερ άρχισε να μεγαλώνει ως ηθοποιός, η μπάντα συνέχισε να παίζει παρασκηνιακά, να γράφει και να ηχογραφεί κάθε φορά που μπορούσαν να βρεθούν όλοι μαζί.

Το 2005 στο συγκρότημα προστέθηκε ο κιθαρίστας και παραγωγός Τέντι Μόργκαν και ο ντράμερ Λάρι Κομπ και σχηματίστηκαν οι «Μodern West» (Σύγχρονη Δύση).

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 35 έως 150 ευρώ. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ticketnet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου