Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

2012 - Στις ελληνικές αίθουσες το Νοέμβριο του 2009 από την Audio Visual Entertainment .

Κατά τον Νοστράδαμο, όπως γράφει στην Επιστολή προς τον Ερρίκο ΙΙ, «της μεγάλης Αυτοκρατορίας του Αντίχριστου θα προηγηθεί έκλειψη ηλίου, πιο σκοτεινή και βαριά απ' όλες όσες έγιναν ποτέ, εκτός από εκείνη που ακολούθησε το θάνατο και τα πάθη του Ιησού Χριστού. Και θα γίνει το μήνα Οκτώβριο και θα είναι τόσο τρομερή ώστε ο κόσμος θα πιστέψει ότι η γη έχασε τη βαρύτητά της και τη φυσική της κίνησηκαι ότι βυθίστηκε σε μια άβυσσο αιώνιου σκότους»

Προφανώς η έκλειψη της 22ης Ιουλίου δεν έγινε... Οκτώβριο, αλλά ήταν η μεγαλύτερη έκλειψη ηλίου του αιώνα. Μια και έγινε ορατή στο Τόκυο, εκεί βρέθηκε και ο Ρόλαντ Εμεριχ, για να προωθήσει το επερχόμενο τελολογικό blockbuster «2012», που αναμένεται να βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο 2009 από την Audio Visual Entertainment.

2012

Ποτέ στην ιστορία μια χρονολογία δεν ήταν τόσο σημαντική σε τόσους πολιτισμούς, σε τόσες θρησκείες, επιστήμονες και κυβερνήσεις. Το 2012 είναι μια επική περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη των επιζώντων για επιβίωση.

Background

Το 2012 πιστεύεται από πολλούς ότι είναι η χρονιά της αποκάλυψης, λόγω του ότι η 21η Δεκεμβρίου του 2012 σηματοδοτεί το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Για το γεγονός αυτό υπάρχουν πολλές αναφορές σε διάφορες επιστημονικές, θρησκευτικές και άλλες πηγές. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Μετά την Επόμενη Ημέρα» Ρόλαντ Έμμεριx ζωντανεύει τις προβλέψεις των Μάγια το ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Υπόθεση

Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε…

Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Όταν ο Τζάκσον Κέρτις πηγαίνει με τα δύο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με το χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα.

Πρωταγωνιστούν: Τζον Κιούζακ, Αμαντα Πιτ

κλικ εδώ για την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας.

3 σχόλια:

  1. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΛΕΝΕ [2012]
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΓΗ ΘΑ ΖΕΙ ΧΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΛΕΓΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ 2012 ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
    ΛΕΓΟΜΑΙ =ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΡΟΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο θεός δεν έσωσε τον γιό του εμάς θα σώσει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή