Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ολα έτοιμα για το live των Depeche Mode

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. Το βράδυ της Παρασκευής οι Depeche Mode θα βρίσκονται στην Ελλάδα, στο Terra Vibe της Μαλακάσας, πανέτοιμοι να ξεσηκώσουν με τα κομμάτια τους και την εμφάνισή τους τους χιλιάδες Ελληνες φαν τους.

Τους το χρωστούσαν εξάλλου από το 2009, όταν ακύρωσαν την τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συναυλία τους στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά όμως, θεού θέλοντος και Nτέιβ Γκάχαν επιτρέποντος, το σημαντικότερο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο θα παίξει επί ελληνικού εδάφους.

Η νέα χιλιετία τούς βρίσκει με νέο άλμπουμ, το «Exciter», και με μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα, το 2001, είχαν εμφανιστεί και στην Αθήνα.

Η συναυλία των Depeche Mode στη Μαλακάσα θα είναι η δεύτερη της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους, η οποία θα περιλαμβάνει 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1, 5 εκατ. θαυμαστές τους. Το support group τους θα είναι οι F.O.X., μια νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Εσεξ.

Τη συναυλία θα ανοίξει το ελληνικό γκρουπ των Space Blanket που επιλέχθηκε έπειτα από διαγωνισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προπωληθεί περισσότερα από 20.000 εισιτήρια, ενώ τα VIP εισιτήρια και τα VIP Package έχουν εξαντληθεί. Διατίθενται εισιτήρια των 30 και των 40 ευρώ αλλά και ειδικά εισιτήρια για ανέργους στην τιμή των 23 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου