Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Boondock Saints II: All Saints Day (2009) Movie Trailer

Οι 10 πιο κουλ κινηματογραφικές συμμορίες.

Δειτε εδω !

Disney + Marvel = .............


Για τη μεγάλη εξαγορά της Marvel από τη Disney θα τα μάθατε.

Η τελευταία έχει απίστευτα περουσιακά στοιχεία στον τομέα της διασκέδασης (δείτε εδώ μια λίστα).

Ελπίζουμε απλά να μην αλλάξει τίποτα για τους αγαπημένους ήρωες της Marvel.

Μίκι και Σπάιντερμαν πρέπει να παραμείνουν δυο ξένοι, όπως και οι Χιούι, Λιούι, Ντιούι με τους Fantastic Four.

Στο internet ηδη κυκλοφορουν δεκαδες σκιτσα που σατυριζουν την ενωση των 2 εταιρειων !!

Δειτε !!!

Disney/Pixar/Marvel mashups

Star - Aφιέρωμα στην επέτειο της 11/9/2001


Οκτώ χρόνια μετά την αεροπορική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους και το Star θα προβάλλει δύο ταινίες για το τραγικό συμβάν.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22.00, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, την ταινία ‘World Trade Center‘ και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 23.45, το ‘Homeland Security‘.

Ισοτιμία - Σάββατο 5/9/2009







Αφιερωμα στον Alfred Hitchcock με 4 ταινιες του.

Αυτο το σαββατο η 1η ταινια
The Lady Vanishes (1938)
και η κασετινα.

Tamara Drewe (2010)



Νεα ταινια και για τον σκηνοθετη Stephen Frears ο οποιος θα μεταφερει στη μεγαλη οθονη το comic book - Tamara Drewe.

Πρωταγωνιστρια θα ειναι η Gemma Arterton (Quantum of Solace ,Clash of the titans, Prince of Persia ). H ταινια θα αρχισει γυρισματα στις 21/9/2009 στα Pinewood Studios στην Αγγλια.

The Three Musketeers 3D (2011)





Ο σκηνοθετης Paul W.S. Anderson ανακοινωσε οτι ανελαβε την μεταφορα στην μεγαλη οθονη σε 3D των 3 σωματοφυλακων.


Η εταιρεια παραγωγης σχεδιαζει το γυρισμα της ταινιας να γινει το 2010 και η πρεμιερα θα γινει στα μεσα του 2011.


2010 - To Έτος Της Τρισδιάστατης Τηλεόρασης





Με γρηγορα βηματα η SONY και η PANASONIC ετοιμαζονται να φερουν την 3D TV στο σαλονι μας !

Δειτε τις ανακοινωσεις των εταιρειων !

PANASONIC

SONY

Eλευθεροτυπία ΕΒΔΟΜΑΔΑ Free Press

Κάθε Πέμπτη, μια νέα «Εβδομάδα». Από 10/9/2009 η νέα free press έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, κυκλοφορεί σ' όλη την Αττική, με ό,τι πιο σημαντικό συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο .

Μια τολμηρή εκδοτική πρωτοβουλία της Ελευθεροτυπίας σε δύσκολους καιρούς που έρχεται να προστεθεί στην πετυχημένη έκδοση πριν από λίγο καιρό των New York Times στο κυριακάτικο φύλλο της.

Η Ελευθεροτυπία Εβδομάδα θα κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με ό,τι πιο σημαντικό συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Ελευθεροτυπία Εβδομάδα περιέχει θέματα που δημοσιεύτηκαν στις εκδόσεις της Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και των ένθετων και περιοδικών που κυκλοφορούν μαζί με τις εφημερίδες, όπως το Έψιλον, το Γεωτρόπιο, το Επτά, το On-Off, το Εννέα, τη Βιβλιοθήκη, το Gourmet...

Για την Ελευθεροτυπία Εβδομάδα η ιστορία μόλις άρχισε..

Δείτε το χάρτη με τα σημεία όπου διανέμεται η Ελευθεροτυπία Εβδομάδα

Κατάλογος σημείων διανομής

Kick Ass (2010)



IMDB


Η πρεμιερα της ταινιας συμφωνα με την σημερινη ανακοινωση θα γινει στις
16/4/2010

The Expendables (2010)





IMDB




Ανακοινωθηκε απο την
εταιρεια παραγωγης
οτι η πρεμιερα της
ταινιας θα γινει 4 μηνες αργοτερα.

Η νεα ημερομηνια ειναι
η 20η Αυγουστου 2010.

A Nightmare on Elm Street (2010)





IMDB

66ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας

Το πιο παλαιό φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο, που διαρκεί φέτος από τις 2 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, κατάφερε και φέτος να μαζέψει τα μεγάλα ονόματα.

Μόνικα Μπελούτσι, Ραούλ Μπόβα, Μικέλε Πλασίντο και Αντζελα Μολίνα θα παρελάσουν απόψε στο κόκκινο χαλί στο «Παλάτσο ντελ τσίνεμα» του Λίντο, στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της 66ης Μόστρας του κινηματογράφου.

ίναι οι συντελεστές της ταινίας «Μπαάρια», που σκηνοθέτησε ο Τζιουζέπε Τορνατόρε και με την οποία ανοίγει το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. Πρόκειται για μια αυτοβιογραφική ταινία που γύρισε στην Μπαάρια ο σκηνοθέτης του «Σινεμά ο Παράδεισος» -Μπαάρια είναι η λέξη αργκό για το σικελικό χωριό Μπαγκερία, όπου γεννήθηκε ο Τορνατόρε.

Παρ' όλο που η έναρξη γίνεται με ιταλική ταινία, ο κινηματογράφος που φέτος κυριαρχεί στο Λίντο είναι, σε αντίθεση με την περσινή αποχή του, ο αμερικανικός. Εξι συνολικά αμερικανικές ταινίες θα προβληθούν στο διαγωνιστικό τμήμα. Με αυτές ο διευθυντής της Μόστρα, Μάρκο Μούλερ, προσπάθησε να συνδυάσει τον κινηματογράφο του δημιουργού με τον κινηματογράφο της εμπορικότητας, αφού θα συνοδεύονται και από διάσημους σταρ, δίνοντας το αναγκαίο γκλάμορ στο φετινό φεστιβάλ.

Πρώτη και καλύτερη, «Ο δρόμος», φουτουριστική μελλοντολογική ταινία του Τζον Χίλκοουτ, βασισμένη στην εφιαλτική νουβέλα του Κόρμακ ΜακΚάρθι («Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους»), με πρωταγωνιστές τους Σαρλίζ Θέρον, Βίγκο Μόρτενεσεν και Ρόμπερτ Ντιβάλ. Ακολουθούν οι: «Ενας μοναχικός άνθρωπος» του Τομ Φορντ, γύρω από το δράμα ενός Βρετανού καθηγητή, που προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο της γυναίκας του περιφερόμενος στο Λος Αντζελες, με τους Κόλιν Φερθ και Τζουλιάν Μουρ. «Διαφθορά στη Νέα Υόρκη» του Βέρνερ Χέρτσοκ, αστυνομικό θρίλερ, ριμέικ μιας παλιότερης ταινίας (Bad Lieutenant) του Εϊμπελ Φεράρα, με τους Νίκολας Κέιτζ, Βαλ Κίλμερ και Εύα Μέντες. «Η ζωή στη διάρκεια του πολέμου» του Τοντ Σόλοντζ, η προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων να βρουν τον έρωτα και τη συγχώρεση σε μια κοινωνία ρημαγμένη από τον πόλεμο, με τους Πολ Ρούμπενς, Κιάρα Χάιντς και Αλι Σίντι. «Επιβίωση των νεκρών», ταινία τρόμου του Τζορτζ Ρομέρο, με τον Κένεθ Γουόλς. Και «Καπιταλισμός: μια ιστορία έρωτα», το νέο, πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ.

Εκτός συναγωνισμού περιλαμβάνονται και άλλες αμερικανικές ταινίες. Ανάμεσά τους «Ο πληροφοριοδότης» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, με τον Ματ Ντέιμον και τη Μέλανι Λίνσκι, γύρω από τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να ξεσκεπάσει τις βρόμικες υποθέσεις μιας πολυεθνικής εταιρείας και το «The Men Who Stare at Goats» του Γκραντ Χέσλοφ, με τους Τζορτζ Κλούνι, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Κέβιν Σπέισι και Τζεφ Μπρίτζες, γύρω από έναν Αμερικανό δημοσιογράφο, που στη διάρκεια αποστολής του στο Ιράκ ανακαλύπτει πληροφορίες γύρω από ένα τάγμα στρατιωτών, που χρησιμοποιούν στις αποστολές τους παραφυσικές δυνάμεις.

Η «Μπαάρια» δεν είναι η μοναδική ιταλική ταινία του διαγωνιστικού τμήματος. Στο φετινό πρόγραμμα θα δούμε ακόμη τρεις ιταλικές ταινίες: «Ο λευκός χώρος», δραματική ταινία της Φραντσέσκα Κομεντσίνι με τη Μαργκαρίτα Μπούι και τον Γκαετάνο Μπρούνο, «Η διπλή ώρα», δράμα μυστηρίου του Τζιουζέπε Καποτόντι με την Ξένια Ράπαπορτ, «Το μεγάλο όνειρο» του Μικέλε Πλασίντο, με τον Ρικάρντο Σκαμάρτσιο («Ο παράδεισος είναι στη Δύση») και τη Λάουρα Μοράντε, με φόντο τις πολιτικές εξελίξεις στη δεκαετία του '60 και ιδιαίτερα το 1968.

Σε χθεσινή ειδική προβολή, πριν από την επίσημη έναρξη της Μόστρα, παρουσιάστηκε η κλασική ταινία «Ο μεγάλος πόλεμος» (1959) του Μάριο Μονιτσέλι, σε αποκαταστημένη κόπια, ως εναρκτήρια ταινία του μεγάλου αφιερώματος του φεστιβάλ «Αυτά τα φαντάσματα 2». Είναι το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον «ξεχασμένο» ιταλικό κινηματογράφο, το πρώτο το είχαμε δει στην περσινή Μόστρα.

Τη βραδιά έναρξης θα παρουσιάσει η Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, ενώ παρόντα θα είναι και τα μέλη της κριτικής επιτροπής Λιλιάνα Καβάνι, Σαντρίν Μπονέρ, Τζον Ντάντε, Λουτσιάνο Λιγκάμπουε και Ανουράγκ Κασίαπ, με επικεφαλής τον πρόεδρό τους, τον βραβευμένο με τον Χρυσό Φοίνικα Ταϊβανέζο σκηνοθέτη Ανγκ Λι. Τελικά, η Σαρλίζ Θέρον και ο Ρίτσαρντ Γκιρ δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Λίντο. Ανάμεσα στους σταρ που αναμένονται είναι και οι Νίκολας Κέιτζ, Εύα Μέντες, Βίγκο Μόρτενσεν και Ματ Ντέιμον, ενώ ο Τζορτζ Κλούνι δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την άφιξή του.

Ελευθεροτυπία

Star Trek (2009) Bluray Gift Set with Enterprise Replica








3 bluray disc box set with replica !

Kυκλοφορει 17/11/2009 με τιμη 90 $

IRON MAN 2 3D ??

H Marvel σκεφτεται να μετατρεψει το IRON MAN 2 σε 3D. !!

Mαλιστα θελει να κανει το ιδιο και με το IRON MAN 1 και να το ξαναπροβαλλει στις αιθουσες !

Verbatim MediaStation HD DVR

Γνωστή από τα CD-R και τις δισκέτες η Verbatim πειραματίζεται τελευταία και σε άλλα μονοπάτια όπως είναι αυτά των σκληρών δίσκων αλλά και των media players. Ειδικά το τελευταίο της μοντέλο... θα συναρπάσει και τον πιο «άπιστο» στα κατεβάσματα, ενώ θα κολάσει ακόμη και αυτό που φοράει κονκάρδα «Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική».

Ο λόγος περί το ολόφρεσκο MediaStation HD DVR που εκτός του να παίζει όλα τα media αρχεία μας που έχουμε κατεβάσει ή θα κατεβάσουμε στο μέλλον, μπορεί να «γράφει» τηλεόραση, να «μοιράζεται» στο οικιακό μας δίκτυο, να «streamάρει» ασύρματα, να δέχεται κάρτες-μνήμης, να κάνει up-scale (1080i) τα χαμηλής ανάλυσης βίντεο και να πραγματοποιεί προγραμματιζόμενες εγγραφές τηλεοπτικών σειρών.

H συσκευή κυκλοφορεί σε δυο εκδοχές. Μια με σκληρό 500GB και μια με σκληρό 1ΤΒ. Έχει έξοδο HDMI, είσοδο κεραίας αφού διαθέτει τηλεοπτικό δέκτη αναλογικό και DVB-T, 2xUSB 2.0, Εthernet, USB port και όλες τις αναλογικές.

fullhd


AMD Six-Core Opteron EE Processor - Έρχονται οι εξαπύρηνοι...

Οι επιδόσεις ανεβάινουν στο maximum...

Η AMD ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα των νέων ;Six Core AMD Opteron EE’ επεξεργαστών στα 40W.

Η AMD υποστηρίζει ότι ο νέος επεξεργαστής προσφέρει μέχρι και 31 τοις εκατό υψηλότερες επιδόσεις ανά βατ σε σύγκριση με ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή ‘Quad-Core AMD Opteron’.

O ανταγωνισμός με την Intel προμηνύεται σκληρός, αφού η τελευταία δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα...

Samsung Application Store

H Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει ένα online-κατάστημα εφαρμογών για χρήστες Smartphone της Samsung στις 14 Σεπτεμβρίου.

To Samsung Application Store θα ξεκινήσει πρώτα κατάστημα στην Αγγλία, τη Γαλλία και την Ιταλία και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν περισσότερες από 30 χώρες.

Αρχικά, οι εφαρμογές θα είναι προσβάσιμες για τους χρήστες του Omnia και i8910ΗD ενώ αργότερα θα επεκταθούν και σε άλλα μοντέλα όπως το Omnia ΙΙ και το Omnia LITE

Samsung Application Store θα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν σε μια ποικιλία εφαρμογών, (300 στην αρχή και περίπου 2000 έως το τέλος του 2009) όπως παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία κ.α. των οποίων το κατέβασμα θα γίνεται με... ένα κλικ.

Για να ενεργοποιήσουν οι χρήστες την υπηρεσία, θα πρέπει να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους, αφού επισκεφθούν την ιστοσελίδα, www.samsungapps.com

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Κυριακή 6/9/2009

Χοσέ Καρέρας

Σκιαγραφούμε το πορτρέτο του διάσημου τενόρου, με τα δικά του λόγια, λίγο πριν τις συναυλίες του στην Ελλάδα. Ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Νίκος Νανόπουλος, εξηγεί τι πρέπει να αλλάξουμε για να βγούμε από την κρίση.

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Τριχόπουλο

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος λύνει όλες τις απορίες για τη νέα γρίπη.

Φυλακισμένοι μεγιστάνες

11 περιπτώσεις επιχειρηματικού εγκλήματος και τιμωρίας, με αποκορύφωμα την «πυραμίδα» του Μπέρνι Μέιντοφ.

Ρεπορτάζ αγοράς: Όλα τα καινούργια gadgets Προτάσεις για ήχο, εικόνα, επικοινωνία. Οι καλύτερες ηλεκτρονικές συσκευές για τη νέα σεζόν.



Ακόμα μία ιστορία της δαιμόνιας ντετέκτιβ Miss Marple αυτήν την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Δείτε το ένατο DVD της σειράς με τίτλο «Μυστήριο στην Καραϊβική».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Σάββατο 5/9/2009

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO 8C COMPETIZIONE

Η ναυαρχίδα της Alfa Romeo, κατασκευασμένη σε ελάχιστα κομμάτια, είναι ένα υπεραυτοκίνητο που συναρπάζει με την τεχνολογία και την συμπεριφορά του, πολύ περισσότερο όταν έχει την τύχη να τη δοκιμάσεις σε πίστα, εξερευνώντας τα όριά σου.

ΔΟΚΙΜΗ: AUDI A4 ALLROAD

Η ιδέα που γέννησε το «μεγάλο» allroad της Audi επεκτείνεται και στην πιο μεσαία κατηγορία παρουσιάζοντας την ίδια πολυσυλλεκτικότητα και προσφέροντας μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες για ασφαλή και άνετη κίνηση στην άσφαλτο και για βασικές εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΡΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ MERCEDES

Σε μια εποχή όπου η αναζήτηση του απολύτου «καθαρού» αυτοκινήτου είναι όλο και πιο έντονη και οι διχογνωμίες για την καλύτερη λύση πολλές, η Mercedes εξετάζει κάθε πιθανότητα, δημιουργώντας λύσεις για το σήμερα, το αύριο, αλλά και το μεθαύριο.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού, του μεγαλύτερου αυτοκινητόδρομου της Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιόμετρα σηράγγων και γεφυρών, τη διασχίζουμε στο σύνολό της από την Ηγουμενίτσα μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

ΔΟΚΙΜΕΣ

Peugeot 3008

Chevrolet Cruze

Citroen C3 Picasso

Toyota RAV4

VW Polo

Hyundai i20

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οδηγούμε τη Mercedes E 63 AMG

Μιλάμε με τους σχεδιαστές του νέου Opel Astra.

Τετάρτη 2/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Εκτός ορίων Alpha Ξένη ταινία
21:15 Trivial: η εξαφανισμένη της Ντοβίλ Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Βατέλ ΝΕΤ Εποχής
22:00 Μοιραία πρόσκρουση Star Ξένη ταινία
23:00 Μικροί και μεγάλοι εν δράσει ΕΤ3 Κωμωδία
23:00 Πρόσωπα Κανάλι της Βουλής Δράμα
00:00 O εκτελεστής Alter Περιπέτεια
00:20 Τα μήλα του Αδαμ Σινε+ Ξένη ταινία
01:45 Για την τιμή των όπλων Star Ξένη ταινία
02:15 Η μουσική του έρωτα Alter Βιογραφία
03:30 Επερχόμενη καταστροφή Star Θρίλερ
04:10 Η αεροπειρατεία του ενός εκατομμυρίου Σινε+ Ξένη ταινία

Τον Οκτώβριο τα πρώτα κινητά με λειτουργικό Windows Mobile 6.5

Ενόψει της αγοραστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η Microsoft ολοκλήρωσε το «λίφτινγκ» στο λογισμικό Windows Mobile για δικτυωμένα κινητά τηλέφωνα. Οι πρώτες συσκευές με την έκδοση 6.5 φτάνουν στα καταστήματα στις 6 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Το λειτουργικό σύστημα αλλάζει εμφάνιση, διευκολύνει τη χρήση μέσω οθόνης αφής και περιλαμβάνει νέα φορητή έκδοση του Internet Explorer, μεταξύ άλλων.

Η Microsoft λανσάρει παράλληλα ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών για κινητά με Windows Mobile, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα της αντίστοιχης υπηρεσίας για το iPhone της Apple.

Το Windows Marketplace for Mobile θα προσφέρει «μεγάλη ποικιλία» εφαρμογών, υπόσχεται η εταιρεία, χωρίς όμως να διευκρινίζει πόσοι προγραμματιστές και εταιρείες λογισμικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η νέα έκδοση του λογισμικού προσφέρει επίσης τη δωρεάν υπηρεσία My Phone για την αποθήκευση των δεδομένων του τηλεφώνου στο Διαδίκτυο και τη μεταφορά τους σε άλλη συσκευή.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Windows Mobile 6.5 θα φτάσει στην ευρωπαϊκή αγορά σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής Vodafone, Deutsche Telekom και Orange, και με τους κατασκευαστές Acer, HTC, LG, Samsung, Sony Ericsson και Toshiba.

in.gr