Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Duke Nukem Forever (2011) - Game Trailer


Green Lantern (2011) Featurette


Deus Ex: Human Revolution (2011) - Game Trailer

NeverDead (2011) - Game Trailer

Ο Stevie Wonder αφιλοκερδώς στην Αθήνα

Ο Stevie Wonder, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της «μαύρης» μουσικής, θα είναι ο guest star της τελετής έναρξης των Special Olympics το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρέα με την εξαμελή του μπάντα.

Ο διάσημος μουσικός θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τρεις μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων, για να έχει το χρόνο να τεστάρει τις ηχητικές εγκαταστάσεις και να κάνει πρόβες με την μπάντα του.

Γνωστός για την ανταπόκριση του -όποτε του ζητηθεί- σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, ο Stevie Wonder θα παρουσιάσει αφιλοκερδώς ένα απάνθισμα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ θα ερμηνεύσει και ένα ντουέτο με την πολυτάλαντη ηθοποιό και ερμηνεύτρια Βανέσα Γουίλιαμ.

Newsbeast


Franklin & Bash (2011) Tv Series

Alphas (2011) Tv Series

Lara Croft : Turning Point (2012) Game Video Trailer



Το Tomb Raider: Turning Point θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2012.

Ra One (2011) Poster & Promo Trailer




Blackthorn (2011) Trailer

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011) Poster & Trailer




Bad Teacher (2011) Poster

Rise of the Planet of the Apes (2011) Full Trailer


Teen Wolf (2011) Season 1 - The 1st 8 minutes.

Don't Be Afraid of the Dark (2011) Poster



Real Steel (2011) Official Trailer

Τον έρωτα Μπάρτον-Τέιλορ σκέφτεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Μ.Σκορσέζε

Ο Μάρτιν Σκορσέζε είναι ένας από τους μεγαλύτερους σινεφίλ σκηνοθέτες. Κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να μεταφέρει στο σινεμά τις βιογραφίες ανθρώπων του κινηματογράφου, όπως του Ντιν Μάρτιν και του Φρανκ Σινάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις με την Paramount για να κάνει ταινία την ερωτική ιστορία του Ρίτσαρντ Μπάρτον με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Το στούντιο προσπαθεί να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του βιβλίου Furious Love των Σαμ Κάσνερ και Νάνσι Σένμπεργκερ, το οποίο επικεντρώνεται στην παθιασμένη σχέση των δύο σταρ που ξεκίνησε το 1963 στα γυρίσματα της ταινίας Κλεοπάτρα.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε επιτρέψει στους δύο βιογράφους να δουν τις επιστολές που της έστελνε ο Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Όταν το βιβλίο προσφέρθηκε για αγορά από τα στούντιο, δεν είχε δεχθεί καμία προσφορά. Το ενδιαφέρον ανέβηκε μετά τον πρόσφατο θάνατο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του βιβλίου εξέφρασαν, επίσης, η Νάταλι Πόρτμαν και ο Ντέιβιντ Σάιντλερ, σεναριογράφος της ταινίας Ο Λόγος του Βασιλιά.

Όσον αφορά το πρότζεκτ του Μάρτιν Σκορσέζε, η χήρα του Μπάρτον, Σάλι Χέι Μπάρτον, έδωσε το «πράσινο φως» στον σκηνοθέτη να εξετάσει τα αρχεία που διαθέτει και να συγκεντρώσει το απαιτούμενο υλικό για την ταινία του.

Ο έρωτάς τους έγραψε ιστορία. Παντρεύτηκαν το 1964, οπότε βγήκαν τα διαζύγια και των δύο (ήταν ήδη παντρεμένοι με άλλους συντρόφους). Χώρισαν το 1974 και ξαναπαντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, μόνο και μόνο για να χωρίσουν οριστικά έναν χρόνο μετά.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Λος Αντζελες, σε ένα πάρτι. «Εκείνο το βράδυ με φλέρταρε συνέχεια. Έκανε σαν τρελός, όχι μόνο για εμένα αλλά και για κάθε γυναίκα που περνούσε από μπροστά του. Όμορφη ή άσχημη, δεν είχε σημασία... Εγώ απλώς επαναλάμβανα στον εαυτό μου: Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μια "τρύπα" στη ζώνη του... Μπάρτον!» δήλωσε κάποτε η Λιζ Τέιλορ.

Λίγο πριν τον θάνατό της, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι εάν ζούσε ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, «θα ήταν αναπόφευκτο» ότι θα είχαν ξαναπαντρευτεί.

Πάντως, η μεταφορά της ταινίας θα πρέπει να περιμένει για λίγο, μιας και ο Μάρτιν Σκορσέζε ασχολείται ταυτόχρονα με αρκετά σχέδια: το Hugo Cabret με τον Τζόνι Ντεπ, το Silence με τον Ντάνιελ Ντέι Λούις και τη βιογραφία του Σινάτρα.

in.gr

Παρασκευή 03/06/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 V for Vendetta Star Ξένη ταινία
22:00 Ταραγμένοι ήρωες ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Ταχααν, το παιδί με τη χειροβομβίδα Σπορ+ Δράμα
23:30 Βάλενταϊν Alpha Ξένη ταινία
23:45 Bordertown Star Ξένη ταινία
00:40 Πως να ξεφορτωθούμε τους άλλους Σπορ+ Δράμα
01:15 Ανατολικό παλάτι, δυτικό παλάτι ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:00 Ο ασχετ ball Star Κωμωδία
02:30 Βαλενταϊν Alpha Θρίλερ
03:05 Μυστικός πράκτορας Πρίσμα+ Ξένη ταινία
03:45 Ρόμποκοπ 2 Star Ξένη ταινία
04:30 Η αράχνη και η μύγα Πρίσμα+ Δράμα