Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Συμφωνία μαμούθ της Sony για ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson

Ετοιμαστείτε για τα επόμενα 10 χρόνια να ακούσουμε πολύ Michael jackson.

Η Sony υπέγραψε συμφωνία μαμούθ με την εταιρεία που διαχειρίζεται την κληρονομία του Michael Jackson για 7 άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν στα επόμενα 10 χρόνια.

Ο σταρ φαίνεται οτι είχε πολλά τραγούδια στο τσεπάκι του και τώρα θα αρχίσουν να βγαίνουν.

Λέγεται οτι η συμφωνία κόστισε στη SONY πολλά εκατομμύρια δολάρια, πάνω απο 200 !!!

Internet Explorer 9 Preview !

Η Microsoft έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το preview του πολυαναμενόμενου Internet Explorer 9.

Θα ανανεώνεται κάθε 8 βδομάδες μέχρι να βγει η τελική έκδοση.

Πολλά πράγματα ειναι διαφορετικά και υπάρχει καλύτερη υποστήριξη γραφικών, javascript και της HTML5.

Μπορείτε να το δείτε στο http://ie.microsoft.com/testdrive/

Hooked - Κυριακάτικο Κάλεσμα (2007)

Η ρουμανο-γαλλική συμπαραγωγή, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αντριάν Σιταρού, που τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής και τον Αργυρό Αλέξανδρο στο 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ οι πρωταγωνίστριες Ιωάννα Φλόρα και Μαρία Ντινουλέσκου μοιράστηκαν το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού.

Ο Μίχαϊ και η Σουίτι σκέφτηκαν πως ο καλύτερος τρόπος για ναπεράσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί και για να φτάσει η σχέση τους στο επόμενο στάδιο, θα ήταν ένα κυριακάτικο πικνίκ.

Μια σειρά όμως από εξωφρενικά και απρόσμενα περιστατικά μετατρέπουν την ειδυλλιακή ημερήσια απόδραση σε μία εξαιρετικά περίεργη μέρα?

Κυκλοφορεί 22/3/2010 σε dvd απο την ODEON

MicMacs a Tire-Larigot - Μικροαπατεώνες στα Δύσκολα (2009)

Μια κωμωδία δράσης αποτελεί το δυναμικό comeback του σκηνοθέτη του "Αμελί", Ζαν Πιερ Ζενέ, πέντε χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, "Ατέλειωτοι Αρραβώνες".

Ένας άντρας και οι φίλοι του καταστρώνουν ένα περίπλοκο και ιδιόρρυθμο σχέδιο, με στόχο να καταστρέψουν δύο ισχυρούς κατασκευαστές όπλων. Μια σειρά από ερωτήματα προκύπτουν και ζητάνε απάντηση: Είναι καλύτερο να ζεις με μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνεις ανά πάσα στιγμή; Θα ήταν καλύτερο να βγάλεις τη σφαίρα και να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου ως φυτό; Οι ζέβρες είναι λευκές με μαύρες λωρίδες ή μαύρες με λευκές λωρίδες; Μπορεί να μεθύσεις... τρώγοντας βάφλες; Μπορεί μια γυναίκα να χωρέσει μέσα σε ένα ψυγείο; Αυτά και άλλα πολλά "κουφά" ερωτήματα θα βρουν τις απαντήσεις τους στην ταινία αυτή.

Κυκλοφορεί στις 22/3/2010 σε dvd & bluray απο την ODEON

The Twilight Saga: New Moon (2009)

Μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία της ταινίας "Twilight", που βασίζεται στα best seller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, η προσμονή του κοινού για τo sequel όλο και μεγαλώνει. Το διάσημο πλέον πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ, επιστρέφει, ενώ στο cast έχουν προστεθεί επίσης ο Μάικλ Σιν ("Frost/Nixon") και η Ντακότα Φάνινγκ ("Push"). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται αυτή τη φορά ο Κρις Βάις ("About a Boy").

Η Μπέλα Σουάν γιορτάζει τα 18α της γενέθλια με τον αγαπημένο της βρυκόλακα, Έντουαρντ Κάλεν, όταν ένα ανέλπιστο συμβάν φέρνει τον Έντουαρντ αντιμέτωπο με την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: θα πρέπει να την αφήσει, απομακρύνοντας τον εαυτό του και την οικογένειά του από την ζωή της, για πάντα. Στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τη θλίψη της, αλλά και να αναπληρώσει το κενό του Έντουαρντ, η Μπέλα συνάπτει φιλία με τον ακαταμάχητο Τζέικομπ Μπλακ, για να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει μπλεγμένη στον κόσμο των λυκανθρώπων, οι οποίοι είναι αιώνιοι εχθροί των βρυκολάκων.

Κυκλοφορεί στις 22/3/2010 σε dvd & bluray απο την ODEON


Greenberg (2010)

Please Give (2010)

RADIO APODRASI - EARTH DAY 2010


ΣΑΒΒΑΤΟ 27/3/2010
ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 20.30 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ! ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ ?

A SERBIAN FILM (SRPSKI FILM) (2010) is more twisted than Trier's Antichrist !!


DEPOSITARIOS (2010)

THE SQUARE (2010) trailer

THE SQUARE Official Trailer from The Square on Vimeo.

THE SQUARE (2010)

Lost 6x08 - "Recon" - Sneak peek # 3

Digea:Τη Παρασκευή 18 Ιουνίου σειρά η Αττική.


Κάλυψη Digea από του πομπούς της Αίγινας και του Υμηττού.

Στις 18 Ιουνίου η Digea ξεκινάει τη μετάδοση με ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στην περιοχή της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Digea, μετά την εμπειρία της Κεντρικής Μακεδονίας και εφαρμόζοντας πάντα την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού

Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής Υμηττού ενώ θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σημειώνεται ότι το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας δεν συμμετέχει στη μετάβαση και θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά.

Με την ευκαιρία της ψηφιακής μετάβασης στην Αττική, ο C.E.O. της Digea, κ. Γιώργος Μαθιός επεσήμανε: «Το ψηφιακό σήμα που θα αντικαταστήσει το αναλογικό σήμα της Αίγινας, θα δώσει μια για πάντα λύση σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα λήψης κυρίως στα Νότια Προάστια και ειδικότερα στην περιοχή από τη Γλυφάδα μέχρι το Σούνιο.»

Σημειώνεται ότι προκειμένου να απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν τηλεοράσεις με ψηφιακό δέκτη ή αποκωδικοποιητές που να υποστηρίζουν την τεχνολογία MPEG4.

FullHD

Avatar Bluray Edition !




20th Century Fox is about to officially announce the DVD and Blu-ray release of James Cameron's Avatar on 4/22/2010.

Read more here :

http://latimesblogs.latimes.com/herocomplex/2010/03/avatar-.html

First 'Priest' Footage !



Free 'Repo Men' Graphic Novel Online

Universal Pictures is taking the Repo! The Genetic Opera route once again, this time with their Repo Men online graphic novel that's FREE over at Apple.com. Enjoy a 6-plus-minute online movie from the Miguel Sapochnik directed thriller set in the near future, when artificial organs can be bought on credit, with the understanding that defaulting on payment will result in a fatal repossession. Starring Law and Forest Whitaker, Repo Men arrives in theaters Friday.

True Blood - Season 3 - Returning on June 13


HBO's hit vampire drama "True Blood" will begin the 12-episode run of its third season on Sunday, June 13.

The Season Two finale, which aired on September 13, was watched by 5.1 million viewers. Including video on demand, repeat telecast and DVR numbers, "True Blood" drew more than 12 million viewers per episode last season.

Έθνος - Κυριακή 21/03/2010

Timur Bekmambetov Attached to Direct The Last Witch Hunter

When vampires and werewolves are all the rage with kids these days, why not toss witches into the mix, too? That's Summit Entertainment's thought as Deadline says the production company has paid top dollar for a pitch from Cory Goodman (who also wrote the forthcoming Priest for Scott Stewart) for a film called The Last Witch Hunter, a story about, you guessed it, the last remaining witch hunters, a breed that keeps the population of witches and warlocks in check. They are about to repopulate in a major way unless he can stop them. Making this all the more interesting is Timur Bekmambetov's (Wanted) attachment as director.

"Copper" (2010)

Lovers of Hate (2010)

Τρίτη 16/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Απόλυτος κίνδυνος Star Ξένη ταινία
21:45 Μεθυσμένα άλογα Σινε+ Δράμα
23:30 Ένας αλλιώτικος πατέρας ΕΤ3 Κωμωδία
23:30 Ράμπο: Το πρώτο αίμα Star Ξένη ταινία
00:00 Το αλικο γράμμα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:15 Πέρα από τη λίμνη (ελληνικός κινηματογράφος ) ΕΤ1 Δράμα
01:00 Πίσω από τους τοίχους Σινε+ Δράμα
02:15 Κατάχρηση εξουσίας Alter Θρίλερ
02:40 I Love Beijing Σινε+ Δράμα
03:15 Σκηνές από ένα έγκλημα Star Ξένη ταινία
04:00 Τα ίχνη του δολοφόνου Σινε+ Ξένη ταινία
04:15 Οικογένεια Ελβετών Ροβινσωνων Alter Περιπέτεια