Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κυκλοφορίες Bluray - Aπριλίου 2011 ODEON & SONY





MY SOUL TO TAKE
THE UNTOUCHABLES
BURLESQUE
FASTER
SUNSHINE
THE INCREDIBLES
ERAGON
MUCH ADO ABOUT NOTHING
LITTLE FOCKERS
GHOST
THE CHRONICLES OF NARNIA: THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER

A retro X-MEN FIRST CLASS Opening Titles

New SUPER 8 TV Spot Footage!


The Ward (2011) Movie Clips







Insidious (2011) Movie Clip

New Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Featurette


Priest (2011) Poster

Cedar Rapids (2011) Poster

Σέξι χορός… μέχρι το τέλος του κόσμου!

H Britney Spears έχει αποφασίσει να κάνει δυναμικό comeback με το νέο της άλμπουμ «Femme Fatale» και αυτό μας το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο μέσα από το βιντεοκλίπ του νέου της single «Till The End», που θα μπορούσε άνετα να παρομοιαστεί με μιούζικαλ της γνωστής ταινίας «Mad Max».

Η Britney μόλις χθες κυκλοφόρησε από το επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα 30” preview από το κλιπ, στο οποίο έχει καταφέρει να αποτυπώσει τέλεια τον τίτλο του, δηλαδή, το τέλος του κόσμου! Την ώρα που η τραγουδίστρια και οι χορευτές της χορεύουν, γύρω τους ο κόσμος καταρρέει, ενώ κομήτες φαίνονται να πέφτουν στη Γη.

Το «Till The End» είναι το δεύτερο single από το άλμπουμ «Femme Fatale» που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις εβδομάδες και κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα των αμερικανικών chart μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει για την Britney η συνάδερφός της Kesha.

Και σε αυτό το βιντεοκλίπ η 29χρονη τραγουδίστρια δείχνει ανανεωμένη και sexy, ενώ την βλέπουμε και πάλι να χορεύει με τον εντυπωσιακό τρόπο που την είχαμε γνωρίσει. Το ολοκληρωμένο βίντεο του τραγουδιού έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αύριο.


Επιστρέφουν στη «μεγάλη οθόνη» πατέρας και υιός Σμιθ

Σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν ο Γουίλ Σμιθ και ο 12χρονος γιος του Τζέιντεν μετά την τελευταία κοινή εμφάνισή τους στη «μεγάλη οθόνη» το 2006, στο «Κυνήγι της Ευτυχίας».

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της "Έκτης Αίσθησης", Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, ενώ συμπαραγωγοί της θα είναι ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του Τζαντα Πινκετ, που είχαν αναλάβει και την παραγωγή του περσινού ριμέικ του Καράτε Κιντ, στην οποία εμφανιζόταν και πάλι ο γιος τους.

Στην ταινία, ο υιός Σμιθ θα παίζει ένα αγόρι που προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και τον πατέρα του, μετά τη σύγκρουση του πλοίου στο οποίο επέβαιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος 1.000 χρόνια μετά.

Κόκκινος Ουρανός - Red Sky (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα 07/04/2011

Κόκκινος Ουρανός (Red Sky) είναι ο τίτλος της ταινίας της Λάγιας Γιούργου με τους Αποστόλη Τότσικα, Ορφέα Αυγουστίδη, Pihla Viitala.

Ο Άρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και ο Στέλιος (Αποστόλης Τότσικας), δύο νεαροί που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό πέλαγος.

i-live news

Year Zero (2011) Trailer & Clips







Year Zero (2011) Poster

Scarface Limited Edition Box Set [Blu-ray] [1983]





Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2011

Τρίτη 05/04/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Κόκκινη γωνιά Star Ξένη ταινία
21:30 Η συνωμοσία της σκιάς Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Η αρρώστια του Σακς Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Έξω φτώχεια και καλή καρδιά ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:10 Ανθρωποκτονία Σινε+ Δράμα
00:50 Παράλληλες ζωές Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Μοναχικές καρδιές Star Δράμα
02:30 Η Σιώπη της θάλασσας Σινε+ Δράμα

Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού (2010)

Κυκλοφορει 11/04/2011 σε dvd απο την ODEON.

Η νέα ταινία του γνωστού σκηνοθέτη Στράτου Μαρκίδη ("I Love Karditsa"). Ένας νεανικός αδιέξοδος έρωτας ξεδιπλώνεται στους πανέμορφους δρόμους της Κρήτης, της Μυτιλήνης και του Λονδίνου.

Λίγα Λόγια για την ιστορία... "Στο ξέσπασμα του φεγγαριού αυτός που θα γλιτώσει δεν θα είναι αυτός που αρνήθηκε στον έρωτα να δώσει" τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς ένα βράδυ σε ένα παραδοσιακό στέκι του Ηρακλείου. Ανάμεσα στους θαμώνες η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, δύο άγνωστα μεταξύ τους νέα παιδιά, νιώθουν ερωτική αναστάτωση με τις πρώτες ματιές που ανταλλάσσουν.

Η επαφή τους διακόπτεται απότομα από τον αδελφό της Αλεξάνδρας, τον Στέφανο, που την παίρνει και φεύγουν. Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος ξαναβρίσκονται συμπτωματικά στο Λονδίνο όπου σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές και έτσι αρχίζουν να βλέπονται κρυφά, αφού ο Κωνσταντίνος Αδαμάκης, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, την έχει τάξει στον γιο της συνεταίρου του στις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, όταν μαθαίνει από τον Στέφανο ότι ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον γιο του Άγγελου Παπαδάκη, που τον τραυμάτισε σοβαρά πριν από πολλά χρόνια, πυροδοτώντας μία βεντέτα που μεταμόρφωσε δύο παιδικούς φίλους σε αιώνιους εχθρούς. Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, που αγνοούν αυτή την ιστορία, ζουν ανέμελα τον έρωτά τους, ως τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος και ο Στέφανος επεμβαίνουν βίαια και προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Η προειδοποίησή τους είναι σαφής: αν ο Μάνος δεν εξαφανιστεί από τη ζωή της Αλεξάνδρας, θα πεθάνει. Το ειδύλλιο μετατρέπεται σε θρίλερ, καθώς οι δύο εραστές αγωνίζονται να διασώσουν τον έρωτά τους, παρά τις απειλές και τις πιέσεις.

Glenn the Flying Robot (2011) Trailer