Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Captain America: The Winter Solider (2014) Teaser Poster


The Wolverine (2013) Movie Clip


Sleepy Hollow (2013) TV Series promo posters


Byzantium (2013) Poster


Sacrilege (2013) Poster


I. Frankenstein (2014) Poster


Star Trek Into Darkness: το Enterprise επιστρέφει σε 3D!

Το πιο δημοφιλές διαστημικό πλήρωμα, το πλήρωμα του θρυλικού Enterprise "ξαναζεί" και μάλιστα σε τρισδιάστατη μορφή, από τα χέρια του Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Δόκτωρ Σποκ και Κυβερνήτης Κερκ θα είναι και πάλι "μαζί" μας στις ελληνικές αίθουσες στις 11/7/2013.



 Όταν το πλήρωμα του θρυλικού Enterprise καλείται να επιστρέψει στη Γη, ανακαλύπτει πως μια απίστευτα τρομοκρατική δύναμη που εδρεύει στην ίδια την οργάνωσή τους, απειλεί τον κόσμο με πλήρη καταστροφή. Ο Κυβερνήτης Κερκ αναλαμβάνει επικεφαλής ενός ανθρωποκυνηγητού σε έναν εμπόλεμο κόσμο για να σταματήσει ένα άτομο - όπλο μαζικής καταστροφής.

Οι ήρωες εμπλέκονται σε ένα στρατηγικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, η αγάπη αμφισβητείται, φιλίες καταστρέφονται και θυσίες θα πρέπει να γίνουν από τη μόνη οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο Κερκ: το ίδιο το πλήρωμά του!

 Το νέο Star Trek Into Darkness επικεντρώνεται στην ανθρώπινη πλευρά τους: τους παρουσιάζει σαν δύο ανθρώπους που έχουν ωριμάσει, έχουν ζήσει καταστάσεις, διαθέτουν περισσότερες εμπειρίες και ως εκ τούτου παρακολουθούμε αυτή τη φορά - και μάλιστα σε 3D- προσωπικές μάχες ενηλικίωσης και σχέσεων, διλήμματα σχετικά με την εμπιστοσύνη και το ήθος!

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας το Εθνικό Κέντρο Ανάφλεξης (NIF) άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σε κινηματογραφικό συνεργείο, βοηθώντας τον σκηνοθέτη να κινηματογραφήσει σε φυσικούς χώρους, για όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μια ταινία καθαρά επιστημονικής φαντασίας δεν δημιουργεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των εφέ, την απαραίτητη για το θέμα της αισθητική ψευδαίσθηση.

 Στον ρόλο του Κυβερνήτη Κερκ συναντούμε τον συμπαθή και ανερχόμενο Κρις Πάιν, που αναρωτιέται εδώ, αν είναι πράγματι καλός κυβερνήτης! Τον Δρα Σποκ υποδύεται ο Ζάκαρι Κουίντο των τηλεοπτικών Heroes.

Στους υπόλοιπους ρόλους τώρα! Ο βρετανός κωµικός Σάιμον Πεγκ επανέρχεται στο ρόλο του διακτινιστή Σκότι, η Ζόι Σαλντάνα σε εκείνον της εξωτικής Οχόρα που προκαλεί κραδασμούς στη φιλική σχέση Κερκ-Σποκ, ο Καρλ Ούρμπαν υποδύεται και πάλι το γιατρό του σκάφους, ο Τζον Τσο τον Σούλου και ο Άντον Γιέλτσιν τον Τσέχοφ, ενώ ο Μπρους Γκρίνγουντ κάνει και πάλι μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Να μην ξεχάσουμε και το νέο αίμα: Άλις Ιβ, Πίτερ Ουέλερ και ο Μπένεντικτ Κούμπερμπατς στο ρόλο του παγερά μυστηριώδους, διαγαλαξιακού τρομοκράτη!

 in.gr

Τετάρτη 10/07/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ανοιχτοί λογαριασμοί Star Περιπέτεια
02:15 Από γενιά σε γενιά Star Ξένη ταινία
04:00 Η επίθεση των γιγαντιαίων εντόμων Star Ξένη ταινία