Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

The Master (2012) Trailer

360 (2012) Poster


Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) International Poster


Aliens: Colonial Marines Video Game Trailer

James Bond 007 Skyfall (2012) Teaser Trailer

Καθημερινή - Κυριακή 27/05/2012

DIRE STRAITS: «DIRE STRAITS» 

Ο Mark Knopfler μπήκε στο πρώτο μπαρ που βρήκε μπροστά του ένα βροχερό βράδυ στην Αγγλία, ενώ μια μπάντα τέλειωνε το πρόγραμμά της και ο τραγουδιστής καληνύχτιζε τους 5 θαμώνες του μαγαζιού, λέγοντας: “Goodnight and thank you… We are the Sultans of swing”.
Αυτό ήταν! To “Sultans Of Swing”, το πρώτο single και η πρώτη μεγάλη επιτυχία των Dire Straits – του συγκροτήματος που έφτιαξαν το 1977, ο Mark και ο αδελφός του David με τον συγκάτοικό τους, John Illsley και τον drummer και φίλο τους, Pick Withers –, έπαιρνε σάρκα και οστά. Το “Sultans Of Swing” αναφέρεται στα μέλη ενός τζαζ γκρουπ που δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία. Κι αυτή είναι και η ουσία των Dire Straits, ήθελαν απλώς να παίζουν μουσική κι έγιναν διάσημοι χωρίς να το καταλάβουν.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα Pathway Studios του Βορείου Λονδίνου ως demo, άρεσε στον Λονδρέζο DJ Charlie Gillett, o οποίος το έπαιξε στο BBC, στην εκπομπή του Honky Tonking και τράβηξε το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών. Η Phonogram (η σημερινή Universal) έκλεισε συμβόλαιο στους Dire Straits και το συγκρότημα μπήκε στο στούντιο το 1978 με τον παραγωγό Muff Winwood για να το ηχογραφήσει ξανά μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ τους “Dire Straits”, χαρίζοντάς μας 41 λεπτά μοναδικής απόλαυσης και 2 τουλάχιστον κορυφαία κομμάτια: “The Waterline” και το “Sultans Of Swing”.

Για την ιστορία, να πούμε ότι το σόλο του Mark Knopfler στην κιθάρα κατατάχθηκε στην 22η θέση της λίστας με τα καλύτερα κιθαριστικά σόλο, που κατάρτισε το περιοδικό «Guitar World». Και ότι η απόλυτη ερμηνεία του τραγουδιού είναι η 11λεπτη ζωντανή εκδοχή του στο Wembley το 1988, στη συναυλία για τον Νοτιοαφρικανό ηγέτη Nelson Mandela, με τη συμμετοχή του Eric Clapton.

Avengers (2012) - Bluray + DVD Editions


Street date : 25 SEPTEMBER 2012

Antiviral (2012) Movie Clip

Real News - Κυριακή 27/05/2012


'Εθνος - Κυριακή 27/05/2012



Έφυγε ο Ρόμπιν Γκίμπ των Bee Gees

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Ρόμπιν Γκιμπ, που μαζί με τους αδελφούς του Μπάρι και Μορίς είχαν ιδρύσει τους Bee Gees.

Ο Ρόμπιν Γκιμπ ήταν 62 ετών και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Με τα αδέρφια του Μπάρι και Μόρις, τα άλλα δυο μέλη των Bee Gees
«Η οικογένεια του Ρόμπιν Γκιμπ των Bee Gees ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη ότι ο Ρόμπιν απεβίωσε μετά την μακρά μάχη του με τον καρκίνο», ανέφερε η ανακοίνωση. «Η οικογένεια ζήτησε η ιδιωτική της ζωή να τύχει σεβασμού σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».


Το συγκρότημα απέκτησε τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 με μια σειρά από ερωτικές μπαλάντες και κομμάτια της ντίσκο όπως τα "Stayin' Alive", "How Deep Is Your Love" και "Night Fever".


Οι πωλήσεις των άλμπουμ του έφθασαν τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα, κάτι που τους έκανε συγκρίσιμο μέγεθος με συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones και οι Pink Floyd για την μουσική βιομηχανία.

Ο φυλακισμένος σταρ της ταινίας «Reality» εντυπωσιάζει την Κρουαζέτ

Η ερμηνεία που έχει τραβήξει τα βλέμματα στις Κάννες μέχρι στιγμής είναι εκείνη του Ανιέλο Αρένα, πρωταγωνιστή της ταινίας Reality του Ματέο Γκαρόνε. Ο πρωταγωνιστής δεν βρισκόταν στην Κρουαζέτ για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Κι αυτό γιατί εδώ και δύο δεκαετίες βρίσκεται στη φυλακή.

Οι κριτικοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τον Αρένα που ερμηνεύει έναν ψαρά από τη Νάπολι που παθαίνει εμμονή με ένα ριάλιτι σόου και προσπαθεί να συμμετάσχει σε αυτό πάση θυσία.

Πολλοί έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι ο ζωντανός και συμπαθέστατος άνθρωπος που έβλεπαν στη μεγάλη οθόνη έχει καταδικαστεί για φόνο. Ο Αρένα ασχολείται πάντως με την υποκριτική εδώ και καιρό.

Συμμετέχει στη θεατρική ομάδα της φυλακής όπου κρατείται, αλλά δεν είχε μέχρι σήμερα εμφανιστεί ποτέ σε μεγάλου μήκους ταινία.

«Ήθελα να εμφανιστεί στο Gommorrah αλλά ο δικαστής δεν το επέτρεψε» είπε ο Ιταλός σκηνοθέτης, Ματέο Γκαρόνε. «Λάβαμε την έγκριση να εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν του επετράπη να έρθει εδώ στις Κάννες» πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης είπε ότι ο Αρένα δεν είναι και τόσο στεναχωρημένος, καθώς η επιτυχία της ταινίας σημαίνει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του ως ηθοποιός.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αποκλείουν να κερδίσει ο Αρένα βραβείο ερμηνείας.

in.gr

Μπλόκο στο πειρατικό κατέβασμα από τους παρόχους στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατάχθηκε η λήψη τεχνικών μέτρων από τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο για την παρεμπόδιση της πρόσβασης χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων διακινούνται παράνομα ψηφιακά έργα προστατευόμενα με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η δικαστική απόφαση έρχεται έπειτα από ανάλογες αποφάσεις σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου οι πάροχοι εμποδίζουν για παράδειγμα την πρόσβαση στο Pirate Bay.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με την απόφαση 4658/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, έγινε δεκτό αίτημα οργανισμών συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων επί μουσικών και οπτικοακουστικών έργων ώστε να υποχρεωθούν, εκτός άλλων, οι ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο να λάβουν τεχνικά μέτρα προκειμένου να καταστεί αδύνατη η πρόσβαση των συνδρομητών τους σε διαδικτυακές τοποθεσίες μέσω των οποίων πραγματοποιείται παράνομη παρουσίαση και ανταλλαγή έργων.

Η απόφαση εφαρμόζει ουσιαστικά για πρώτη φορά το άρθρο 64 Α του ν.2121/1993, που ενσωματώνει πρόβλεψη Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δυνατότητα λήψης ασφαλιστικών μέτρων κατά των διαμεσολαβητών (παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου), οι υπηρεσίες των οποίων χρησιμοποιούνται από τρίτο για την προσβολή του δικαιώματος του δημιουργού ή συγγενικού δικαιώματος.

Παρόμοιες αποφάσεις έχουν ήδη εκδοθεί σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποσκοπούν στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα των χρηστών.

Δευτέρα 21/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Σπαρτιάτες για κλάματα Alpha Ξένη ταινία
22:00 Ο χασάπης ΕΤ1 Θρίλερ
22:00 I am legend Star Ξένη ταινία
23:00 Ο ασυμβίβαστος ΕΤ3 Δράμα
23:30 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Σπαρτιάτες για κλάματα Alpha Κωμωδία
02:00 Θανάσιμο είδος 4: το ξύπνημα Star Τρόμου
05:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία