Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Oculista Concept Trailer

ΤΟ ΒΗΜΑ - Κυριακή 18/03/2012

Sleepless Night (2011) Poster

ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο 17-18/03/2012

Γύρω στα 995 μ.Χ. οι Βούλγαροι επιτίθενται στη Μακεδονία. Στην πολιορκία της Θεσσαλονίκης δυο αρχοντόπουλα από το Βυζάντιο ο Ασώτης και ο Αλέξιος Αργυρός αιχμαλωτίζονται και οδηγούνται από τους Βούλγαρους στρατιώτες στο παλάτι του βασιλιά τους Σαμουήλ.

Εκεί ο Ασώτης γνωρίζεται με τη Μορισχόβα, κόρη του Σαμουήλ, και την παντρεύεται. Τότε ο Βούλγαρος τσάρος διορίζει τον Ασώτη στρατηγό στο Δυρράχιο, που, αν και κατακτημένο από τους Βούλγαρους, παραμένει πιστό στο βυζαντινό αυτοκράτορα Βασίλειο. Τα δυο αρχοντόπουλα καταφέρνουν να πάνε στο Βασίλειο και του προτείνουν να τον βοηθήσουν να πάρει πίσω το Δυρράχιο.

Ο Βασίλειος δέχεται και ο Αλέξιος αναλαμβάνει να εκτελέσει την υπόσχεσή του παίρνοντας μαζί του και τη γυναίκα του Θέκλα. Μέσα από δραματικές περιπέτειες ο Αλέξιος συλλαμβάνεται από τους Βουλγάρους και σκοτώνεται στη φυλακή. Η Θέκλα συνεχίζει την αποστολή του άντρα της και καταφέρνει παρά τους κινδύνους να την φέρει σε πέρας.

Απόψε ο τελικός για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

Mέσα από μία ειδική βραδιά απόψε στις 21.00 (ΕΤ-1) θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετεινό διαγωνισμό της Eurovision. Τη βραδιά του Τελικού οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50/50 για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μπακού.



Τα βίντεο κλιπ των τεσσάρων τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision, μπορούν να παρακολουθούν οι φίλοι του διαγωνισμού.

Τα βίντεο κλιπ έχουν κοινή αισθητική και μεταδίδονται εμβόλιμα στο πρόγραμμα της ΕΤ1 και της ΝΕΤ, ενώ είναι προσβάσιμα για θέαση και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr/eurovision.

Τα τέσσερα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Μπακού (με τη σειρά εμφάνισής τους τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού, όπως προέκυψε από κλήρωση), είναι τα εξής:

  • Baby, i'm yours. Ερμηνεία: Δώρα. Μουσική: Franc, Ηλίας Πανταζόπουλος. Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης

  • Killer bee. Ερμηνεία: Cassiopeia. Μουσική: Χρήστος Δάντης. Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας

  • No parking. Ερμηνεία: Velvet Fire. Μουσική-Στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας

  • Aphrodisiac. Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου. Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenstrom, Dajana Lof
tanea

Θεματικό πάρκο 4D


Το πάρκο είναι 929 τετραγωνικα μέτρα σε ένα τεράστιο εκθεσιακό κέντρο, το οποίο βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Νότιας Κορέας.
Δείτε ΕΔΩ

Η Ακρόπολη στο άλμπουμ των Uriah Heep


Το μνημείο της Ακρόπολης κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου άλμπουμ των θρυλικών Uriah Heep.

Στο δίσκο περιλαμβάνεται και ηχογράφηση της συναυλίας του συγκροτήματος στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο.


Κυκλοφορίες Bluray - 02/04/2012 SONY



MONEYBALL
DISNEY - TARZAN ( ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ & ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ )
AMERICAN PIE 2
AMERICAN PIE : THE WEDDING
ΝΗΣΟΣ 2

Κυκλοφορίες Bluray - 20/03/2012 AUDIOVISUAL


Margin Call

Νέα κανάλια και κινητικότητα στον OTE TV

Ακόμη δύο προσθήκες HD υπηρεσιών για την πλατφόρμα του OTE TV μέσω δορυφόρου αναμένονται να πραγματοποιηθούν σύντομα. Πρόκειται για το γνωστό κανάλι Luxe TV HD το οποίο εξειδικεύεται στα είδη πολυτελείας και το «ευ ζήν» και το μουσικό κανάλι i-concerts HD που προσανατολίζεται μουσικά σε blues, rock,jazz, latin και άλλα ακόμη είδη.

Από το i-concerts το οποίο αρέσκεται στο να παρουσιάζει live συναυλίες, παρελαύνουν γκρουπ από την ανεξάρτητη μουσική σκηνή αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι U2, Beyonce, Seal, Dire Straits, Mika, CSS, Kooks, Oscar Peterson, Chick Corea, Miles Davis, Paul McCartney, Sheryl Crow, Eric Clapton, Gary Moore κ.α.

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ είναι σε εγρήγορση και οι πληροφορίες μας λένε πως δοκιμάζουν αρκετές ακόμη υπηρεσίες (HD και SD) ώστε να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατό στην πλατφόρμα. Να διευκρινίσουμε επίσης πως προσθήκες σε κανάλια όπως πχ. του «History channel» που πολλοί συνδρομητές σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και fora ζητούν, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν μιας και η Nova διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη μετάδοση του στην Ελλάδα.

Κάτι ακόμη, που αφορά την IPTV υπηρεσία του OTE, είναι ότι δοκιμάζεται η δυνατότητα και εκεί να ενσωματωθούν HD υπηρεσίες. Συγκεκριμένα την Τρίτη που μας πέρασε ίσως κάποιοι να παρατήρησαν ότι εμφανίστηκε κλειδωμένη υπηρεσία με την ονομασία «Test» πίσω από την οποία «κρύβονταν» δοκιμές υψηλής ευκρίνειας.

satleo

Εκπληκτικές εικόνες, από τον ουρανό



Η φύση είναι εδώ. Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες, με τη μέθοδο video time-lapse.
Oι εικόνες είναι από τον νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Νότια Ντακότα, τη Γιούτα και το Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Περισσότερα, μπορείτε να δείτε στον πολύ καλό ιστότοπο:http://dakotalapse.com/2012/02/temporal-distortion-2/

Real News - Κυριακή 18/03/2012

Elfie Hopkins (2012) Poster

Darling Companion (2012) Poster

Δευτέρα 12/03/2012 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 V for Vendetta Star Ξένη ταινία
22:00 Κόνι και Κάρλα Alpha Ξένη ταινία
23:00 Σάιμον, ένα μικρό θαύμα Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Ο θείος μπουνμι θυμάται τις προηγούμενες ζωές του Σπορ+ Δράμα
23:45 Φλάνδρα ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Resident evil: αποκάλυψη ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:50 Οι έξι κόρες του Θόρντον Σπορ+ Δράμα
02:45 Σπίτι για πάρτυ 2 Star Κωμωδία

Έθνος - Κυριακή 18/03/2012


Finding Nemo 3D (2012) Trailer