Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Loom 4K (2012) Short Movie





Higher Res version on RED Camera Forums
http://www.reduser.net/forum/showthread.php?84739-LOOM-ONLINE

Οι ταινίες της εβδομάδας από Τετάρτη 30/08/2012

Επικίνδυνο πάθος / Bel Ami

Των Ντέκλαν Ντόνελαν, Νικ Ορμεροντ.
Με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Ούμα Θέρμαν, Κριστίνα Ρίτσι, Κριστίν Σκοτ Τόμας
Δραματική εποχής, 2012, Βρετανία - Ιταλία

 Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ο Ρόμπερτ Πάτινσον πετά το κοστούμι του βαμπιρικού Εντουαρντ Κάλεν από το «Λυκόφως» και φορά εκείνο του Ζορζ Ντιρουά, του καιροσκοπικού πρωταγωνιστή του «Επικίνδυνου πάθους» που πατά επί γυναικείων πτωμάτων -και εγωισμών- για να επιζήσει. Εκείνος που κλέβει την παράσταση είναι βέβαια ο Πάτινσον - όχι τόσο για τις ερμηνευτικές του ικανότητες (αν κι εδώ δεν οφείλεται σε αυτόν η μέτρια απόδοσή του, αλλά στις μάλλον χλιαρές σκηνοθετικές οδηγίες των Ντόνελαν και Ορμεροντ) αλλά για το χάρισμά του.
Ως άλλος Σάκης Ρουβάς (ναι, σωστά διαβάσατε), ο Πάτινσον ακόμα και συνοφρυωμένος ή σφιγμένος εκπέμπει φως. Και καθώς ο ίδιος είναι ο μοναδικός λόγος που ούτως ή άλλως θα βλέπατε την ταινία (οι τρεις υπέροχες πρωταγωνίστριες δυστυχώς σπρώχνονται στην άκρη), δεν χρειάζεται να περιμένετε οσκαρική εμφάνιση. Ωστόσο ο ρόλος του αποφασισμένου, κακιασμένου, αμόρφωτου, γοητευτικού και εκδικητικού Ζορζ του ταιριάζει κουτί.















 





Ο χορός των κατασκόπων / Shadow Dancer


Του Τζέιμς Μαρς. Με τους: Κλάιβ Οουεν, Αντρια Ράιζμπορο, Γκίλιαν Αντερσον
Δραματική, 2012, Βρετανία - Ιρλανδία

 Αξιοπρεπέστατο, μετρημένο δράμα, με απρόσμενες ανατροπές στην ιστορία μιας γυναίκας, την οποία προσεγγίζουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες για να γίνει πληροφοριοδότρια των δράσεων της οικογένειάς της. Ο Τζέιμς Μαρς κινείται προσεκτικά και με ευαισθησία απέναντι στους χαρακτήρες και τα διλήμματά τους και στήνει σκηνή με σασπένς, χωρίς φανφάρες ή επιδειξιμανίες. Τον βοηθούν πολύ οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών του, από την αψεγάδιαστη Αντρια Ράιζμπορο και τον ανθρώπινο Κλάιβ Οουεν έως τον μυστήριο Εϊνταν Γκίλεν και τον τρομακτικό Ντέιβιντ Γουίλμοτ.



Οι κουμπάροι και το κριάρι / A few best men

Του Στίβεν Ελιοτ.
Με τους: Λόρα Μπρεντ, Ζαβιέ Σάμιουελ
Κωμωδία, 2011, Αυστραλία - Βρετανία

 Γλυκανάλατη απόπειρα μίμησης του «Hangover» στην αυστραλέζικη ήπειρο. Ενας Αγγλος ερωτεύεται Αυστραλή νεαρά και ταξιδεύει στο Σίδνεϊ με τους κολλητούς του μόλις μια μέρα πριν από τον γάμο, όπου και μαθαίνει με το «καλησπέρα σας» τις παραξενιές των συγγενών της. Βάλτε έναν έμπορο ναρκωτικών, ένα κριάρι και πολλές χαζομάρες και ξέρετε τι θα δείτε.


Μαδαγασκάρη 3:  Οι φυγάδες της Ευρώπης / Madagascar 3: Europe’s most wanted

Των Ερικ Νταρνέλ, Τομ ΜακΓκραθ, Κόνραντ Βέρνον.
Με τις φωνές των: Μπεν Στίλερ, Κρις Ροκ, Ντέιβιντ Σουίμερ
Κινούμενα σχέδια, 2012, ΗΠΑ
Τρίτη ταινία στο franchise της «Μαδαγασκάρης», με τη γνωστή ομάδα ζώων να προσπαθεί να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη μέσω Ευρώπης με τη βοήθεια ενός τσίρκου.


Το τελευταίο κύμα / The Last Wave

Του Πίτερ Γουίαρ. Με τους: Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν, Ολίβια Χάμετ, Ντέιβιντ Γκουλπίλιλ
Δραματική, 1977, Αυστραλία
 Ο μάστορας της ατμόσφαιρας Πίτερ Γουίαρ («Πικνίκ στο Χάνγκινγκ Ροκ», «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών») δημιουργεί με το «Τελευταίο κύμα» ένα στοιχειωτικό θρίλερ. Η ιστορία του δικηγόρου Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν, ο οποίος μπλέκεται σε μια περίεργη υπόθεση δολοφονίας ενός Αβορίγινα με πνευματικές και σαμανιστικές προεκτάσεις, χάνει λίγη από την αιχμή της στις τελευταίες σκηνές, αλλά ως τότε ούτε που έχεις καταλάβει από πού σου ήρθε όλο αυτό το κύμα οπτικοακουστικού μυστηρίου και αγωνίας. Πολύ καλή δουλειά.


Το μαγαζί της γωνίας / The Shop Around the Corner

Του Ερνστ Λούμπιτς. Με τους: Τζέιμς Στιούαρτ, Μάργκαρετ Σάλιβαν
Κωμωδία, 1940, ΗΠΑ
Ρομαντική κομεντί με τον Τζέιμς Στιούαρτ να ανταλλάσσει ερωτικά πυρά με τη Μάργκαρετ Σάλιβαν σε ένα κατάστημα με είδη δώρων.


Play Dead (2012) Short Movie


Sightseers (2012) Trailer


Chinese Zodiac (2012) Teaser Trailer

Barricade (2012) Poster


The Oranges (2012) Poster


The Impossible (2012) Poster


Πέμπτη 30/08/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

20:00 Αδεκαροι ερωτευμένοι ΕΤ3 Ελληνική ταινία
22:00 Το μεγάλο κόλπο Star Ξένη ταινία
02:15 Η φυλή των αθανάτων Star Θρίλερ
04:00 Επαφή με τους νεκρούς 2 Star Ξένη ταινία