Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Το σπίτι μας από ψηλά !


Δείτε εδώ μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών της Γης από ψηλά.

Έχει και 16 φωτογραφίες από την Ελλάδα.

Screamin Athens Horror Festival Στο ‘Gagarin 205′ στις 9 και 10 Απριλίου 2010.


3rd Screamin in Athens Horror Film Festival
Ανέβηκε από gagarin205. - Δείτε άλλες ταινίες & TV videos.

Ελευθεροτυπία - Σαββατο 10/04/2010

Νέα ταινία θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι» στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Πρόκειται για μία «βουτιά» στα υπέροχα νερά των κοραλλιογενών υφάλων, όπου περισσότερα από 400 είδη κοραλλιών, 1500 είδη ψαριών, 4000 είδη μαλακίων, θαλάσσιες χελώνες, δελφίνια συμβιώνουν και ταξιδεύουν τον θεατή σε βυθούς που ελάχιστες κάμερες έχουν φιλμογραφήσει.

Σε μια βουτιά στα υπέροχα νερά των κοραλλιογενών υφάλων, μας προσκαλεί από την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 το Ίδρυμα Ευγενίδου. Την ευκαιρία δίνουν, από την μία η νέα ταινία θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι», που ξεκινά να προβάλλεται στον τεράστιο θόλο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου και βέβαια η ειδική θεματική έκθεση «Κοράλλια και Κοχύλια» που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και φιλοξενείται στους χώρους του Ιδρύματος.

Το κοινό θα έχει κατά αρχήν την χαρά να παρακολουθήσει την πετυχημένη ταινία θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι», που φέρει την υπογραφή της Mac Gillivray Freeman Films. Η ταινία μέσα από μία εναλλαγή απίστευτων εικόνων όλων των ζωντανών οργανισμών που φιλοξενούνται στα πανέμορφα νερά των υφάλων του πλανήτη μας, δίνει στην ταινία μια μοναδική διάσταση!

Οι Κοραλλιογενείς Ύφαλοι, αποτελούν τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στη θάλασσα, ένα ιδανικό περιβάλλον για αναρίθμητες μορφές ζωής. Στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, που παρουσιάζεται στην ταινία θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι», περισσότερα από 400 είδη κοραλλιών, 1500 είδη ψαριών, 4000 είδη μαλακίων, θαλάσσιες χελώνες, δελφίνια κ.α., βρίσκονται σε μία φυσική εκπληκτική αλλά ευαίσθητη, βιολογική ισορροπία.

Οι θεατές θα ταξιδέψουν, μαζί με γνωστούς επιστήμονες, σε υφάλους που ελάχιστες κάμερες έχουν φιλμογραφήσει και θα προσπαθήσουν να κατανοήσουν τους λόγους που ακόμη και αυτά τα πιο «αθώα» μέρη του πλανήτη μας κινδυνεύουν ή έχουν ήδη αρχίσει να κινδυνεύουν με καταστροφή. Γιατί η θεαματική ταινία «Κοράλλια και Ύφαλοι» επιθυμεί να προβάλλει τις σπάνιες φυσικές ομορφιές της Γης, θυμίζοντας σε όλους μας ότι: «Δεν κληρονομούμε τον πλανήτη από τους γονείς μας... Αντίθετα τον δανειζόμαστε από τα παιδιά μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φωνές τους χαρίζουν στους ήρωες της ταινίας οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Μιχάλης Μαρκάτης, Υρώ Λούπη, Γιάννης Στεφόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος και Ίριδα Μάρα ενώ η σκηνοθεσία μεταγλώττισης έγινε από τον Αργύρη Παυλίδη.

VETO - Κυριακή 11/04/2010

Harrison Ford Confirmed for Cowboys & Aliens


Iron Man 2 helmer Jon Favreau has confirmed a Latino Review scoop that Harrison Ford is joining Daniel Craig and Olivia Wilde in the director's graphic novel adaptation Cowboys & Aliens.

Favreau posted the following on his Twitter account.

Please stop asking if Harrison Ford is in Cowboys & Aliens. Okay? He is. Please don't tell anybody.

Based on the Platinum Studios Comics graphic novel written by Fred Van Lente and Andrew Foley, the sci-fi Western explores what would happen if the traditional Old West enemies -- cowboys and Native Americans -- found the prairie attacked by aliens in mid-1800s Arizona.

The DreamWorks and Universal movie is targeting a July 29, 2011 release. Alex Kurtzman, Roberto Orci and Damon Lindelof wrote the script.

Must Watch: Carl Erik Rinsch's Amazing Sci-Fi Short The Gift

Μετά τον Μπλέικ, «έφυγε» και ο Μπεν Κάρινγκτον

Αλλο ένα μέλος της θρυλικής σαπουνόπερας «Δυναστεία» έφυγε από τη ζωή. Ο Κρίστοφερ Καζανόβε, ο οποίος ενσάρκωνε τον Μπεν Κάρινγκτον, πέθανε την Τετάρτη σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το BBC, ο Καζενόβε ήταν 66 ετών και ο θάνατός του οφείλεται σε σηψαιμία.

«Πέθανε ήρεμα, περιστοιχισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα» ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση ο ατζέντης του και τα μέλη της οικογένειάς του.

Ήταν η δεύτερη απώλεια μέσα σε μία εβδομάδα, για τους συντελεστές της «Δυναστείας».

Πριν από μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή και ο τηλεοπτικός αδελφός του Καζενόβε, ο Τζον Φορσάιθ, που ενσάρκωνε τον Μπλέικ Κάρινγκτον.

Πέρα από τη Δυναστεία, ο Καζενόβε είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, μεταξύ αυτών το Ένα Κορίτσι για Τρεις (σ.σ. συνέχεια του Ένα Μωρό για Τρεις).

Newsroom ΔΟΛ

Πέμπτη 08/04/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Η τριλογία του κόσμου: Το αστέρι του βορρά Star Ξένη ταινία
21:15 Κάπτεν αχαμπ Σινε+ Δράμα
23:15 Φονικό όπλο 3 Star Ξένη ταινία
23:15 Οι τρεις φυγάδες ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:00 Ζήλεια και ιατρική Σινε+ Αισθηματική
01:40 Συλλέκτρια στοιχημάτων Σινε+ Δράμα
02:00 Κλέφτης για κλάματα Alter Κωμωδία
03:30 Ένοχα μυστικά Σινε+ Δράμα
03:45 Απαγορευμένο έδαφος Star Περιπέτεια
04:00 Φρόυντ: Aπόκρυφα πάθη Alter Βιογραφία