Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Green Lantern (2011) New Tv Spot

Green Lantern (2011) New Poster

Wu Xia (2011) Trailer

The Expendables 2 (2012) Promo Poster

Transformers 3: Dark of the Moon (2011) New Poster

Insidious (2011) Poster

Στην Καρδιά Του Χειμώνα - Winter's Bone (2010) Dvd

Κυκλοφορεί 20/05/2011 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

H 17χρονη Ρι Ντόλι, αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο πατέρα της, όταν εκείνος αφού χρησιμοποίησε ως εγγύηση το σπίτι τους για να βγει από τη φυλακή, έφυγε χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα ίχνος.
H Ρι, αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι τους, θα ρισκάρει τη ζωή της για να διασφαλίσει την μητέρα και τα δύο μικρότερα αδέλφια της. Θα ενώσει τα κομμάτια της αλήθειας, ανάμεσα στις υπεκφυγές, τα ψέμματα και τις απειλές των συγγενών της...

“ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ” - Claudia Puig, USA TODAY
“ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!” - Roger Ebert, CHICAGO SUN TIMES
“ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ” - Δ. Δανίκας, ΤΑ ΝΕΑ

Άρθουρ 3: Ο Πόλεμος των Δύο Κόσμων - Arthur 3: The War of Two Worlds (2010) Dvd

Κυκλοφορεί 16/05/2011 σε dvd απο την ODEON.

Οι περιπέτειες του μικρού Άρθουρ συνεχίζονται στην τρίτη ταινία της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν ("The Fifth Element"). Η ταινία συνδυάζει ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια, ενώ βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων που έχει γράψει ο σκηνοθέτης.

Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Άρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Άρθουρ.

Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξήριο που χρειάζεται ο Άρθουρ για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Άρθουρ, Σελένια και Μπεταμές φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Μαλτάζαρ έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. Τώρα πλέον ο Μαλτάζαρ, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Άρθουρ ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Μπι, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Άρθουρ να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων;

Στα ελληνικά με τις φωνές των: Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Αφροδίτης Αντωνάκη, Τάσου Μασμανίδη, Δημήτρη Παπαδάτου

Επιχείρηση Εξόντωσης - Elephant White (2011) Dvd

Κυκλοφορεί 16/05/2011 σε dvd απο την ODEON.

O Κέρτι Τσερτς (Τζιμόν Χουνσού) είναι ένας μισθοφόρος στρατιωτικός που έχει αναλάβει την αποστολή εξόντωσης μιας οργανωμένης ομάδας εμπορίας λευκής σαρκός, μετά από την εντολή ενός πατέρα που έχασε την κόρη του, όταν η συγκεκριμένη ομάδα την απήγαγε και την σκότωσε.

Με την βοήθεια ενός αδίστακτου εμπόρου όπλων (Κέβιν Μπέικον), ο Τσερτς βρίσκει τον άντρα που έχει προσληφθεί για να σκοτώσει. Αυτό όμως που ξεκίνησε σαν μια υπόθεση ρουτίνας για τον Τσερτς, θα εξελιχθεί σε πόλεμο μεταξύ δύο συμμοριών με τον Τσερτς να βρίσκεται μπλεγμένος ανάμεσα στην διαφθορά αλλά και την σκοτεινή αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον άντρα που τον προσέλαβε.

White Collar - Season 1 ( Dvd Box Set 4 Discs)

Κυκλοφορεί 16/05/2011 σε dvd box set απο την ODEON

Σε αυτή την νέα συναρπαστική τηλεοπτική σειρά, ο Νιλ Κάφρι (Μάθιου Μπόμερ), ένας γοητευτικός κατάδικος, αποδρά από ένα σωφρονιστικό ίδρυμα για να ξανά συλληφθεί λίγο αργότερα από τον εχθρό του Πίτερ Μπερκ (Τιμ Ντικέι), ένα πράκτορα του FBI.

Έχοντας ελάχιστες επιλογές, ο Κάφρι δέχεται την πρόταση του Μπερκ, να παραδώσει στις αρχές άλλους εγκληματίες, με αντάλλαγμα την σταδιακή απελευθέρωσή του. Πολύ σύντομα όμως, ο Κάφρι θα μπλεχτεί σε ένα θανάσιμο παιχνίδι με αυτούς που είτε τον θέλουν πίσω στην φυλακή, είτε τον θέλουν νεκρό.

Με συμπρωταγωνίστρια την Τίφανι Θίσεν (Beverly Hills 90210), το White Collar είναι γεμάτο ανατροπές, αινιγματικούς χαρακτήρες και καταιγιστική δράση.

Ζητείται Ψεύτης (2010) Dvd

Κυκλοφορεί 16/05/2011 σε dvd από την ODEON

Οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικής παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα, ηODEON και η VILLAGE, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, την πολυετή πείρα και το πάθος τους για τον ελληνικό κινηματογράφο και συνυπογράφουν την πρώτη κοινή τους παραγωγή! Έτσι, η επιστροφή της πάντα επίκαιρης κωμωδίας "Ζητείται Ψεύτης", έρχεται να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας σημαντικής συνεργασίας και ένα νέο κεφάλαιο στην ανάπτυξη της κινηματογραφικής παραγωγής στην Ελλάδα.

Μετά την επιτυχία του "Ηλία του 16ου" ξαναζωντανεύει στην σύγχρονη Αθήνα το κλασικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, με πρωταγωνιστές τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Όταν ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις "χάρες" που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Μόλις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν... επαγγελματία ψεύτη. Την κατάσταση αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Πάρλας, ή Ψευτοθόδωρος, που με το "ταλέντο" του και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σύντομα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά.

X-Men: First Class (2011) New Promo Tv Spot

Lionsgate UK and Thykier Team on Sci-Fi Pic The Fallen


Variety reports that Ruairi Robinson is attached to direct sci-fi film The Fallen for Lionsgate UK and Harry Brown producer Kris Thykier.

The $35 million film "is about an alien spaceship that crash lands in Russia. When it creates a 400-mile electronic dead-zone, international special ops teams are sent in to neutralize it."

The original script was written by Andrew Will (Joseph Kosinski's upcoming Archangel).

The Fallen is expected to shoot in early 2012.

War Games (2011) Trailer

King of Devil's Island (2011) Trailer

Jazz & Tζαζ - Τεύχος Μαίου 2011

Η καρδιά του σινεμά χτυπά στις Κάννες, που υποδέχεται πλήθος αστέρων

Ηλιόλουστος ο καιρός στις Κάννες, όπου από τις 11 έως τις 22 Μαΐου θα παρελάσει όλη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και αμερικανικού σινεμά. Η αφίσα του 64ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ «φιλοξενεί» τη Φέι Νταναγουέι και τραβάει τα βλέμματα όσων κάνουν τη βόλτα τους στην Κρουαζέτ.

Γνωστοί σκηνοθέτες και πλήθος λαμπερών σταρ αναμένεται να κατακλύσουν φέτος την γαλλική Ριβιέρα για να παραστούν στο 64ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μπραντ Πιτ, ο Σον Πεν, η Κατρίν Ντενέβ, η Πενέλοπε Κρουθ, ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζουντ Λο και η Ούμα Θέρμαν είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που θα χαρίσουν τη λάμψη τους στο φετινό Φεστιβάλ.

Έξω από την αίθουσα Λιμιέρ το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί, περιμένοντας να περπατήσουν πάνω του διάσημοι σταρ.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνεται με τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν, Μεσάνυχτα στο Παρίσι.

Υψηλές είναι οι προσδοκίες ότι την προβολή της ταινίας θα παρακολουθήσει και η Πρώτη Κυρία, Κάρλα Μπρούνι -μετά του συζύγου της Νικολά Σαρκοζί;-, γεγονός που έχει οδηγήσει σε αύξηση των μέτρων ασφαλείας στη γαλλική λουτρόπολη.

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος, βέβαια, μιας και στο φετινό Φεστιβάλ θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού και το La Conquete, ταινία που περιγράφει την άνοδο του Νικολά Σαρκοζί στην εξουσία, την αναγόρευσή του σε υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας το 2002 και την εκλογή στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας το 2007. Η άνοδος αυτή συνοδεύεται, βέβαια, από μυστικές συμφωνίες, προδοσίες και έρωτες, παρουσιάζοντας ένα πορτρέτο του Γάλλου ηγέτη που λίγο θα τον ικανοποιούσε.

Κατά τα άλλα, ανάμεσα στις ταινίες που θα παρουσιαστούν είναι και το πολυαναμενόμενο Tree of Life, η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τέρενς Μάλικ, με πρωταγωνιστή τους Μπραντ Πιτ και Σον Πεν, ενώ στις Κάννες θα προβληθούν -εκτός συναγωνισμού- και οι τέταρτοι, τρισδιάστατοι Πειρατές της Καραϊβικής, με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Δανός Λαρς Φον Τρίερ παρουσιάζει στις Κάννες το δραματικό φιλμ Melancholia στο οποίο παίζουν, μεταξύ άλλων, οι Κίφερ Σάδερλαντ και Κίρστεν Νταντ. Ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ σκηνοθετεί το La piel que habito (Το δέρμα στο οποίο ζω). Την Ιταλία εκπροσωπεί ο Νάνι Μορέτι με την ταινία Habemus Papam, όπου παρακολουθούμε την σχέση ενός «αναποφάσιστου» Πάπα με τον ψυχοθεραπευτή του.

Στο Αγόρι με το ποδήλατο οι Βέλγοι αδελφοί Ζαν Πιέρ και Λικ Νταρντέν σκηνοθετούν την Σεσίλ ντε Φρανς στον ρόλο της κοινωνικής λειτουργού που αναλαμβάνει την προστασία ενός ανήλικου αγοριού που εγκατέλειψε ο πατέρας του.

Ο Σον Πεν ερμηνεύει έναν «συνταξιούχο» ροκ σταρ στην ταινία του Πάολο Σορεντίνο This Must Be the Place.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 22 Μαΐου και θα ρίξει αυλαία με την ταινία The Beloved, όπου πρωταγωνιστεί η Κατρίν Ντενέβ.

Newsroom ΔΟΛ

Υπηρεσία online αποθήκευσης μουσικής παρουσίασε η Google

Η Google εγκαινίασε την Τρίτη υπηρεσία αποθήκευσης μουσικής στο Internet, η οποία επιτρέπει «το κατέβασμα μιας μουσικής συλλογής που θα ακούγεται παντού», με ή χωρίς σύνδεση στο Internet και με το συγχρονισμό αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε διάφορες συσκευές.

Η υπηρεσία είναι ακόμη σε δοκιμαστική μορφή και προσβάσιμη μόνο με πρόσκληση από τις ΗΠΑ. Η δοκιμαστική περίοδος θα είναι δωρεάν αν και η Google δεν διευκρίνισε τι θα χρεώνει στο μέλλον.

Η Music Beta επιτρέπει το «σχηματισμό μιας δισκοθήκης με οποιοδήποτε φάκελο ή μια συλλογή iTunes (είναι η υπηρεσία πώλησης μουσικής από την Apple)», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Google. Οι χρήστες θα ανεβάζουν μέχρι και 20.000 τραγούδια.

Τα νέα τραγούδια που κατεβάζει ο χρήστης στον υπολογιστή του θα προστίθενται αυτόματα στην online δισκοθήκη.

«Όταν κατεβάζετε μουσική από αυτή τη νέα υπηρεσία, μπορείτε να την ακούσετε στο διαδίκτυο σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή», όπως είναι τα κινητά με Android, επισήμανε ο Πολ Τζόις, στέλεχος της εταιρείας κατά την παρουσίαση στο Σαν Φρανσίσκο.

Όσον αφορά την πρόσβαση χωρίς σύνδεση, θα λειτουργήσει είτε για τραγούδια που πρόσφατα ακούστηκαν, ή για μια μουσική επιλογή ειδικά καθορισμένη, προσθέτει η Google.

Για την ώρα δεν είναι σαφές αν θα συμμετέχουν και οι δισκογραφικές εταιρείες, όπως γίνεται με το iTunes. Η RIAA, η ένωση των δισκογραφικών εταιρειών, δεν σχολίασε την ανακοίνωση.

Η υπηρεσία είναι το νέο εγχείρημα της Google στη λογική του υπολογιστικού νέφους (cloud computing), δηλαδή των εφαρμογών που λειτουργούν στο διαδίκτυο και είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση, ακόμα και από κινητά τηλέφωνα ή ταμπλέτες.

Αντίστοιχη υπηρεσία καθιέρωσε πριν από μερικές εβδομάδες και η Amazon. (in.gr)

Στον τελικό της Eurovision θα... δείξουν τον χορό τους οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike

Ελληνική παρουσία θα έχει ο τελικός του 56ου Διαγωνισμού της Eurovision, καθώς οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike κατάφεραν με το Watch my dance να πάρουν ένα από τα δέκα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Τα υπόλοιπα εννέα εισιτήρια από τον ημιτελικό της Τρίτης πήραν οι Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρωσία και Ισλανδία, ενώ αποκλείστηκαν οι Πολωνία, Νορβηγία, Αλβανία, Αρμενία, Τουρκία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Πορτογαλία και Λιθουανία.

Στον δεύτερο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη μετέχει η Κύπρος, με τον Γιώργο Μυλόρδο να ερμηνεύει το «Σαν άγγελος σ' αγάπησα». Στον ίδιο ημιτελικό διαγωνίζονται επίσης οι Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία, Μολδαβία, Σουηδία, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Σλοβενία, Ρουμανία, Εσθονία, Λευκορωσία, Λετονία, Δανία, Ιρλανδία.

Οι πέντε κλασικές δυνάμεις της Eurovision (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία) θα μετάσχουν χωρίς να περάσουν από διαδικασία πρόκρισης στον τελικό του Σαββάτου.

Το Watch my dance είναι σε σύνθεση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Τον Λούκα Γιώρκα πλαισιώνουν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.

Στον ημιτελικό της Τρίτης δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι διαγωνιζόμενες σε αυτόν χώρες, συν το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Από τις «Big 5» δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο ημιτελικό θα έχουν οι Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία. (in.gr)

Τετάρτη 11/05/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Η συμμορία των έντεκα Star Ξένη ταινία
21:10 Ένας αλλιώτικος πατέρας ΝΕΤ Κωμωδία
22:10 Ο πεθερόπληκτος ΕΤ3 Κωμωδία
23:00 Ρωσική ρουλέτα Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Ο τρομοκράτης Mega Ξένη ταινία
23:40 Γόμορρα ΝΕΤ Δράμα
00:30 Έγκλημα σε ζωντανή μετάδοση Σπορ+ Περιπέτεια
01:10 Πράσινη πέτρα Πρίσμα+ Περιπέτεια
02:30 Σκάνδαλα στα θρανία Star Ξένη ταινία
03:05 Μανιφέστο Πρίσμα+ Ξένη ταινία

Unlawful Killing (2011) Documentery Details & Trailer



Μια σοκαριστική παπαράτσι φωτογραφία από το δυστύχημα της Πριγκίπισσας Diana στους δρόμους του Παρισιού, αναμένεται να βγει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας σε ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται τα τρομερά γεγονότα εκείνης της νύχτας.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο Unlawful Killing θα προβληθεί για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών την ερχόμενη Παρασκευή, και δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό Keith Allen, σε συνεργασία με τον Mohammed Fayed, του οποίου ο γιος Dodi πέθανε μαζί με την Diana στο τροχαίο.

Στο 90’ φιλμ θα περιλαμβάνεται μια ασπρόμαυρη ανφάς κοντινή φωτογραφία της Diana, η οποία τραβήχτηκε μόλις λίγα λεπτά αφότου η Mercedes που επέβαινε το ζευγάρι, έφυγε από τον δρόμο της και έπεσε πάνω στον τοίχο της υπόγειας σήραγγας.

Η εν λόγω φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα, δεν έχει βγει ποτέ πριν στη δημοσιότητα, ενώ το ντοκιμαντέρ δεν πρόκειται να προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία. Σε παρόμοιες φωτογραφίες που δόθηκαν στους ενόρκους κατά τη δίκη, το πρόσωπο της Diana ήταν ψηφιακά καλυμμένο.

Η είδηση ότι ο Allen, πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας Lily, θα δείξει τη φωτογραφία όπως κανονικά είναι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους στενούς φίλους της αείμνηστης Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Rosa Monckton, που βρισκόταν σε διακοπές με την Diana δυο εβδομάδες πριν το θάνατό της, δήλωσε: «Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε είναι απλά αποκρουστικό».

Το 1997 η Πριγκίπισσα Diana μαζί με τον Dodi Fayed σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Παρισιού. Αν και όλα έδειχναν πως το ατύχημα οφείλεται στον μεθυσμένο σοφέρ Henri Paul, που πέθανε και εκείνος, ο πατέρας του Dodi, Mohammed, κατηγόρησε τον Πρίγκιπα Φίλιππο ότι κατάστρωσε ατύχημα, καθώς υπονόησε και την εμπλοκή του Πρίγκιπα Καρόλου.

protothema

Κυκλοφορίες Bluray - 16/05/2011 ODEON


THE KING'S SPEECH ( θα κυκλοφορησει και σε dvd )
DISTURBIA
LOVE AND OTHER DRUGS ( θα κυκλοφορησει και σε dvd )
PLATOON
SOME LIKE IT HOT
TAPS
THE HUSTLER