Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Εθνος - Σάββατο 14/11/2009

Real News - Κυριακη 15/11/2009


Τα τραγούδια της συλλογής

2012 (2009)

Σκηνοθεσία: ΡΟΛΑΝΤ ΕΜΕΡΙΧ
Σενάριο: ΧΑΡΑΛΝΤ ΚΛΟΣΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΝ ΚΙΟΥΖΑΚ , ΟΛΙΒΕΡ ΠΛΑΤ , ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ , ΤΖΟΝ ΚΙΟΥΖΑΚ , ΑΜΑΝΤΑ ΠΙΤ , ΝΤΑΝΙ ΓΚΛΟΒΕΡ

Ελληνική Πρεμιέρα :
12/11/2009

Ποτέ στην ιστορία μια χρονολογία δεν ήταν τόσο σημαντική σε τόσους πολιτισμούς, σε τόσες θρησκείες, επιστήμονες και κυβερνήσεις. Το 2012 είναι μια επική περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη για επιβίωση.

Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Όταν ο Τζάκσον Κέρτις (Τζον Κιούζακ) πηγαίνει με τα δύο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες.

Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με το χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα. Το 2012 πιστεύεται από πολλούς ότι είναι η χρονιά της αποκάλυψης, λόγω του ότι η 21η Δεκεμβρίου του 2012 σηματοδοτεί το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Για το γεγονός αυτό υπάρχουν πολλές αναφορές σε διάφορες επιστημονικές, θρησκευτικές και άλλες πηγές. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών Ημέρα Ανεξαρτησίας και Μετά την Επόμενη Ημέρα Ρόλαντ Έμμεριx ζωντανεύει τις προβλέψεις των Μάγια στη μεγάλη οθόνη.

New York, I Love You (2009)

Σκηνοθεσία: Fatih Akin, Yvan Attal
Σενάριο: Emmanuel Benbihy, Tristan Carne

Ηθοποιοί: ΙΘΑΝ ΧΩΚ , ΧΕΙΝΤΕΝ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ , ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ , ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ , ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ , ΤΖΟΥΛΙ ΚΡΙΣΤΙ , ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΡΙΤΣΙ , ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ , ΚΡΙΣ ΚΟΥΠΕΡ , ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΑΝ , ΝΤΡΕΑ ΝΤΕ ΜΑΤΕΟ , ΜΠΑΡΤ ΓΙΑΝΓΚ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΑΡΘΑ , ΤΖΑΣΙΝΤΑ ΜΠΑΡΕΤ , ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΙΤ ΠΕΝ

Eλληνική Πρεμιέρα : 12/11/2009

Από τις πρώτες μέρες του κινηματογράφου, η Νέα Υόρκη αποτελούσε ανέκαθεν την ονειρική κινηματογραφική πόλη - η πολυσυλλεκτικότητα σε επίπεδο μοναδικών χαρακτήρων, οι ουρανοξύστες της από πέτρα και ατσάλι που αγγίζουν τα σύννεφα, οι έρωτες που διαδραματίζονται στις στέγες της... Όλα αυτά αποτελούν το ιδανικό φόντο για κάθε είδους δράση, κωμωδία, δράμα και ποίηση.

Η πόλη απαθανατίστηκε στη μεγάλη οθόνη με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους σε χιλιάδες ταινίες. Σήμερα, ανοίγεται ένα νέο, φρέσκο, υπέροχα ρομαντικό παράθυρο αγάπης και έρωτα με θέα αυτή την πόλη: από την πρώτη αγάπη, την ανεκπλήρωτη και τη χωρίς διάρκεια, μέχρι την αγάπη που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη, την ατελέσφορη, την αγάπη που λαχταράς και την αγάπη που διαρκεί για πάντα. Κι όλα αυτά μέσα από τον φακό μιας ομάδας νέων, παθιασμένων δημιουργών από όλο τον κόσμο.

Πάπισσα Ιωάννα - Pope Joan (2009)

Σκηνοθεσία: ΣΕΝΚΕ ΒΟΡΤΜΑΝ
Σενάριο: ΣΟΝΚΕ ΒΟΡΤΜΑΝ, ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΑΝΤΙΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΝ ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ , ΙΑΝ ΓΚΛΕΝ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΟΥΕΝΧΑΜ , ΑΝΑΤΟΛ ΤΑΟΥΜΠΜΑΝ

Ελληνική Πρεμιέρα : 12/11/2009

Από τα βάθη των αρχείων του Βατικανού, έρχεται μια ιστορία απαγορευμένου πάθους και ίντριγκας, που είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό από την Καθολική Εκκλησία για περισσότερα από 1.000 χρόνια.

Σε μια εποχή όπου η απόλυτη υπακοή ήταν νόμος, ο Τζοβάνι Ανγκλίκο ξεχώρισε ως μια ακτίνα φωτός σε μια σκοτεινή περίοδο.

Το 853 μ.Χ., έχοντας γίνει πλέον ένας φημισμένος θεραπευτής και δάσκαλος, ο Ανγκλίκο ανέλαβε το αξίωμα του Πάπα της Καθολικής Εκκλησίας. Μόλις δύο χρόνια μετά, λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου για ένα μυστικό που θα γινόταν θρύλος.

Ο Ανγκλίκο ήταν, στην πραγματικότητα, γυναίκα - η μοναδική γυναίκα που έχει χειροτονηθεί Πάπας, ο μοναδικός Πάπας που ήταν σε ? ενδιαφέρουσα.

Πρωτο θεμα - Κυριακη 15/11/2009

Ελευθεροτυπια - Κυριακη 15/11/2009

Δευτέρα 9/11/2009 - Ταινίες στην Ελληνική Τηλεόραση

21:00 Ο θρύλος του Ζορό Star Ξένη ταινία
21:00 Μπλας Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Φελίξ Κρουλ Σινε+ Δράμα
23:00 Νυμφίος ανυμφευτος ΕΤ3 Κωμωδία
23:00 Κέλι Η51 Σινε+ Ξένη ταινία
23:30 Στις πέντε το απόγευμα Πρίσμα+ Δράμα
00:30 Πρωτοσέλιδος έρωτας ΕΤ3 Αισθηματική κομεντί
00:30 Ο βάλτος Star Ξένη ταινία
02:15 Οι πέντε αισθήσεις Σινε+ Δράμα
02:15 Πρόσκληση σε φόνο Alter Μυστηρίου
03:15 Mosquitoman: Η γενιά του τρόμου Star Τρόμου
04:00 Πατερ ημών Σινε+ Ξένη ταινία

Metropia (2009)




imdb

The Storm Warriors (2009)





imdb

Michael Winterbottom's The Killer Inside Me

Blu ray με Ελληνικούς υπότιτλους από το Αmazon.co.uk

Oλα τα bluray που περιεχουν ελληνικους υποτιτλους απο το amazon.co.uk σε ενα site !!!

Μαλιστα τα εχει και ανα προσφορες - και τι θα κυκλοφορησει συντομα.

Στην αρχικη σελιδα διαλεξτε την χωρα σας και εμφανιζονται τα δισκακια με τους αναλογους υποτιτλους :

http://www.blu-world.co.uk/en/Default.aspx?change=1

Καλες αγορες !!