Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Man Of Steel (2013) Greek Poster


DUBAI - Timelapse


The Wolverine (2013) New Trailer


Star Wars - Episode VII (2015) Poster


“Zen” & “Good Cop”: οι αστυνομικές σειρές του BBC αποκλειστικά στον OTE TV

ΟΤΕ ΤV: Με τις αστυνομικές μίνι σειρές, “Zen” και “Good Cop”, από την κορυφαία εταιρεία παραγωγής του BBC, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του OTE TV. Και οι δύο σειρές θα προβληθούν σε ποιότητα high definition στο κινηματογραφικό κανάλι OTE Cinema 1HD

Βασισμένο στα ομώνυμα βιβλία “Zen” του συγγραφέα Michael Dibdin, επίσης δημιουργού της σειράς, το “Zen” διαδραματίζεται στη Ρώμη και παρακολουθεί τις έρευνες του ντετέκτιβ Aurelio Zen, ο οποίος δε διστάζει να έρθει αντιμέτωπος με τη διαφθορά της ιταλικής πρωτεύουσας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο βρετανός ηθοποιός Rufus Sewell (Dark City, The Holiday, The Illusionist), ενώ στο ρόλο της συνεργάτιδάς του η ιταλικής καταγωγής Caterina Murino (Casino Royal, Die). To “Zen” έλαβε πολύ καλές κριτικές για τις εξαιρετικές ερμηνείες -κυρίως του Sewell- και την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία με φόντο τη σύγχρονη Ρώμη. 

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο “Vendetta” προβλήθηκε στις 13 Μαΐου, ενώ το δεύτερο επεισόδιο “Cabal” θα προβληθεί σήμερα στις 21.00, στο OTE Cinema 1HD. Κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια 90 λεπτά.

Η αστυνομική σειρά θρίλερ “Good Cop” κάνει πρεμιέρα στο OTE Cinema 1HD τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στις 21.00. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ταϊλανδέζικου μποξ, Warren Brown, υποδύεται τον αστυνομικό John Paul Rocksavage, ο οποίος αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του όταν δολοφονείται ο συνεργάτης και καλύτερός του φίλος.

Το “Good Cop” βραβεύτηκε φέτος στη Μ. Βρετανία ως η καλύτερη δραματική σειρά, στο πλαίσιο του θεσμού του Royal Television Society, από τους παλαιότερους στο χώρο της τηλεόρασης παγκοσμίως. 

satleo

Pacific Rim (2013) TV Spot


Turbo (2013) International Trailer


The Wolverine (2013) Yukio & Viper Posters


The Lone Ranger (2013) TV Spot


Τρίτη 21/05/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Το τελευταίο μεγάλο Κόλπο Alpha Κωμωδία
21:50 Η υπογραφή ΕΤ1 Δράμα
22:00 Οι μπάτσοι της συμφοράς Star Κωμωδία
22:30 Αόρατος συγγραφέας Mega Μυστηρίου
01:00 Το τάμα ΕΤ1 Ελληνική ταινία
01:30 Υστερόγραφο μιας σχέσης Mega Ξένη ταινία
02:15 Ραγισμενες σχέσεις Star Ξένη ταινία

Man of Steel (2013) Poster