Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Oz The Great and Powerful Reveals an Interactive Website

For the best experience, you’ll need to use an up-to-date computer built to handle intense graphics. It also works best with a webcam and a modern browser that supports WebGL and WebRTC, like Chrome. 
The experience also works best on For tablet or smartphone users, we have a smaller scale yet equally enjoyable experience that you can try with the latest Chrome browser on your Android device, iPhone or iPad.

Olympus Has Fallen (2013) New Poster


Jack the Giant Slayer (2013) TV Spot

"Ταξιδέψτε" πάνω από ηφαίστειο που εκρήγνυται μόνο με ένα κλικ

Ενα απίστευτο πρότζεκτ της airpano.com δίνει τη δυνατότητα σε όλους με μόνο εξοπλισμό τον... υπολογιστή και το ποντίκι ή το πληκτρολόγιό τους να πλησιάσουν ένα από τα τέσσερα ηφαίστεια στη χερσόνησο Καμτσάτκα.

Τις απίστευτες φωτογραφίες που συνθέτουν αυτό το μοναδικό πανόραμα εικόνων που δίνει την αίσθηση της τρισδιάστατης απεικόνισης και επιτρέπει την «περιήγηση» όλων στην περιοχή γύρω από το ηφαίστειο Plosky Tolbachic τράβηξε μια ομάδα ρώσων κινηματογραφιστών.

Οι τολμηροί Ρώσοι μπήκαν σε ένα ελικόπτερο και αψηφώντας τη θερμότητα από τη λάβα που έρεε σε μικρή απόσταση τράβηξαν αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Το Plosky Tolbachic είναι ένα από τα τέσσερα ηφαίστεια της χερσονήσου Καμτσάτκα που άρχισαν να εκρήγνυνται ταυτόχρονα στη ρωσική Απω Ανατολή.
Κάντε κλίκ στο παρακάτω link και απολαύστε !!

http://www.airpano.com

Έτσι θα είναι το τρέιλερ του Star Wars με σκηνοθέτη τον JJ Abrams;

Στο άκουσμα της είδησης, η φαντασία κάποιων οργίασε.

Οι φαν των Star Wars θα έχουν σίγουρα πληροφορηθεί τα μεγάλα νέα: ότι δηλαδή η επόμενη Star Wars ταινία θα φέρει την υπογραφή του JJ Abrams. 

Το επιβεβαίωσε άλλωστε ο ίδιος ο σκηνοθέτης στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των βραβείων των Αμερικανών Παραγωγών, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ένα συναρπαστικό γεγονός στη ζωή μου. Είναι σουρεαλιστικό! Είναι όμως αρκετά νωρίς για λεπτομέρειες. Ανυπομονώ όμως να ξεκινήσω τη δουλειά!».

Κάποιοι φαίνεται όμως πως ανυπομονούν να δουν τον Abrams στην καρέκλα του σκηνοθέτη του Πολέμου των Άστρων. Γι' αυτό έφτιαξαν ήδη ένα... τρέιλερ κάνοντας ένα ευρηματικό κολάζ σκηνών της δουλειά του σκηνοθέτη με τα προηγούμενα επεισόδια του Πολέμου.

Βολευτείτε με αυτό, μέχρι να έρθει και η ταινία.


The Rocket (2013) Poster


The Monk (2013) Poster


The Lords of Salem (2013) Poster


The Lords of Salem (2013) Trailer

Τρίτη 05/02/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Μάρλεϊ: Ένας μεγάλος μπελάς Alpha Ξένη ταινία
22:00 Ένας ήσυχος θάνατός ΕΤ1 Δράμα
22:00 Gamer Star Ξένη ταινία
23:00 Αθώα η ένοχη ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:30 Insomnia Mega Ξένη ταινία
00:30 Κέλι 211 ΝΕΤ Περιπέτεια
01:45 Το τελευταίο συμβόλαιο θανάτου Star Ξένη ταινία
02:00 Όπως σας αρέσει Mega Ξένη ταινία