Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Οι Scorpions με ανακοίνωσή τους στο επίσημο web site τους γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τη μουσική σκηνή.

Το διάσημο συγκρότημα αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Αποφασίσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ καθώς και θα πραγματοποιήσουν μία ακόμα περιοδεία. «Ολοκληρώνουμε την καριέρα μας με ένα άλμπουμ το οποίο θεωρούμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε ηχογραφήσει και με μία περιοδεία που θα ξεκινήσει από την πατρίδα μας την Γερμανία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Στην ανακοίνωσή τους οι Scorpions δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους φανς τους για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό το νέο άλμπουμ των Scorpions θα τιτλοφορείται "Sting in the Tail" και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

ΠΗΓΗ ANT1

Σαρώνει η Sandra Bullock

Η Sandra Bullock συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία για την ερμηνεία της στην ταινία "The Blind Side".

Η διάσημη ηθοποιός λίγες ημέρες μετά από τις Χρυσές Σφαίρες, όπου βραβεύθηκε ως η καλύτερη ηθοποιός σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στο "The Blind", απέσπασε άλλο ένα βραβείο για τον συγκεκριμένο ρόλο της. Η εντυπωσιακή σταρ αναδείχθηκε από την Ενωση Ηθοποιών Κινηματογράφου ως η καλύτερη ηθοποιός για την ερμηνεία της στο "The Blind Side".

Η Bullock στις ευχαριστήριες δηλώσεις της δεν παρέλειψε να αναφέρει τον σύζυγό της Jesse James λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Σε αγαπώ πάρα πολύ, είσαι πολύ γοητευτικός».

Η Bullock βραβεύθηκε για το ρόλο της στο "The Blind Side" και από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου (Critics Choice Movie Awards).

ΠΗΓΗ ANT1


GREMLINS 3 !!! in 3D !!



Το 3ο φιλμ της σειρας ετοιμαζεται και θα ειναι 3d.

Ao, le dernier Néandertal (2010)


imdb

Waiting for Superman (2010)


imdb

How to Train Your Dragon (2010)

Shelter (2010)

Sam Worthington to Play Dracula?

Latino Review is reporting that Avatar and upcoming Clash of the Titans star Sam Worthington is a frontrunner to star in Universal's Dracula Year Zero, to be directed by Alex Proyas (Knowing, I, Robot).

The film is an origin tale of Vlad the Impaler, the Romanian royal who inspired Bram Stoker's vampire tale. It centers on how Vlad became the creature; the choices that he made to make him into the tragic character.

Matt Sazama and Burk Sharpless wrote the script.

The Last Airbender (2010)

Εθνος - Κυριακή 31/01/2010



Real News - Kυριακή 31/01/2010

Τρίτη 26/1/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Οι συμπέθεροι Star Ξένη ταινία
21:00 Σέξι κατάδικος Alter Κωμωδία
21:00 Ο ατσίδας Alpha Ελληνική ταινία
21:00 24 ώρες απ τη ζωή ενός κλόουν Σινε+ Ξένη ταινία
21:20 Ντάρλινγκ Σινε+ Βιογραφία
22:00 Μικροκύματα Κανάλι της Βουλής Ταινία
22:45 Επικίνδυνη ζώνη Star Ξένη ταινία
23:30 Φλαμίνγκο Κιντ ΕΤ3 Ξένη ταινία
01:00 Το πανδοχείο της Μαφίας Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Φονικά παιχνίδια Alter Θρίλερ
02:50 Καθυστερημένο προξενιό Σινε+ Ξένη ταινία
03:00 Ghost Train Star Τρόμου
04:15 Για την καρδιά της Ίσα Alter Ξένη ταινία
04:30 Εγκλήματα στη Σιώπη Σινε+ Δράμα