Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

The Baytown Disco (2012) Poster

Star Wars - The Empire Strikes Back : Revisited



Star Wars: Revisited

Haywire (2011) TV Spot







TOP BLOGS - Η ψηφοφορία συνεχίζεται.


Ανακοίνωση από TOP BLOGS (www.nerokota.com):

"Αγαπητοί μας φίλοι και συνταξιδιώτες.

Συνεχίζεται η τρίτη και τελευταία για το έτος ψηφοφορία μας !!!

Στο υποσέλιδο θα βρείτε την ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την δεύτερη ψηφοφορία και μετά, καθώς επίσης και όσα επιθυμούν να συμμετέχουν ξανά.

Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε 9 στήλες.
Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο από όλες τις στήλες. Όσα θέλετε.

Η μοναδικότητα της ψήφου δεν μπορεί να διασφαλιστεί, αλλά δεν νομίζουμε ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

Ελπίζουμε να βρείτε τη διαδικασία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.
"

To Cine Gear συμμετέχει στη ψηφοφορία και περιμένει τις δικές σας ψήφους.

Στο κάτω μέρος της σελίδας www.nerokota.com θα δείτε όλα τα blogs που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στη στήλη 2 θα δείτε και το Cine Gear

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε !

Cine Gear : Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα.

QP LightPad: Προβολική ταμπλέτα 60 ιντσών



Θέλετε μια οθόνη οπίσθιας προβολής 11 ιντσών ή μια εμπρόσθιας προβολής 60 ιντσών; Μπορείτε να τα έχετε και τα δυο και μάλιστα –ως επιπλέον- ένα πλήρες πληκρολόγιo qwerty.

Συνδέσετε το κινητό σας στο The LightPad και αμέσως θα μετατραπεί σε notebοok, χάρις ένα προβολικό σύστημα που χρησιμοποιεί pico projector (τεχνολογία DLP). Στο σύστημα υπάρχει ενσωματωμένη οθόνη (για προβολή) 11 ιντσών υψηλού κέρδους (απολαβής) στην οποία η εικόνα σχηματίζεται με τη μέθοδο της οπίσθιας προβολής.

Ο pico προβολέας που είναι ενσωματωμένος στο σύστημα έχει φωτεινότητα 500nits, είναι ελαφρύς και δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια (μόλις 2,5W).

Aν οι 11 ίντσες του ενσωματωμένου «πανιού» δεν είναι αρκετές τότε υπάρχει δυνατότητα να προβάλουμε σε τοίχο ώστε να σχηματίσουμε εικόνα 60 ιντσών. Η εστιακή απόσταση του συστήματος είναι πολύ μικρή ώστε να προβάλουμε από πολύ κοντά.

Η σύνδεση του συστήματος με το smartphone μας γίνεται μέσω HDMI ή ΜΗL με οποιοδήποτε μοντέλο ή λειτουργικό σύστημα.

Mε άλλα λόγια το LightPad μεγεθύνει την εικόνα της οθόνης του κινητού μας.

fullhd.gr

Resident Evil: First Hour WEB Series - Episode 4

Τι θα δούμε στο σινεμά το 2012

Μια πρώτη γεύση από τις μεγάλες ταινίες του 2012 δίνουν στο φιλοθεάμων κοινό τα κινηματογραφικά στούντιο, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εξωγήινοι, μασκοφόροι εκδικητές και χόμπιτ διεκδικούν την προσοχή και τον... οβολό μας. Τα τρέιλερ των υπερπαραγωγών της επόμενης χρονιάς είναι εδώ.

Στιγμιότυπο από τον "Προμηθέα" του Ρίντλεϊ Σκοτ

Στιγμιότυπο από τον "Προμηθέα" του Ρίντλεϊ Σκοτ

The Dark Κnight Rises


O Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στο Γκόθαμ Σίτι, τρία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του "Σκοτεινού Ιππότη". Αυτή τη φορά, ο Μπάτμαν τα βάζει με τον τερατώδη Μπέιν, την Κατγούμαν και την... οικονομική κρίση.

Δείτε το τρέιλερ

The Hobbit: An Unexpected Journey


Πέρασαν κιόλας μια δεκαετία από το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Η επιστροφή του Πίτερ Τζάκσον στη Μέση Γη ήταν ζήτημα χρόνου. Διασκευάζει το πολυαγαπημένο Χόμπιτ των παιδιών και του δίνει επικές διαστάσεις, καθώς θα βγει στις αίθουσες σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα σε ένα χρόνο από τώρα, στις 14 Δεκεμβρίου 2012. Το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Δείτε το τρέιλερ

Prometheus


Τρεις δεκαετίες μετά το "Άλιεν" και το "Μπλέιντ Ράνερ" ο Ρίντλεϊ Σκοτ καταπιάνεται και πάλι με την επιστημονική φαντασία. Ο βετεράνος εικονοκλάστης υπογράφει τον "Προμηθέα", μία ταινία που ξεκίνησε ως πρίκουελ του "Άλιεν" και στην πορεία απέκτησε τη δική του ταυτότητα. Μια ομάδα επιστημόνων και εξερευνητών του διαστήματος αναζητούν στα ερείπια ενός εξωγήινου πολιτισμού τις απαντήσεις στα μυστικά του σύμπαντος και στις μεταφυσικές ανησυχίες που συνοδεύουν το ανθρώπινο είδος από τη γέννησή του. Αυτό που βρίσκουν είναι ο τρόμος. Οι αναφορές στον αρχαιοελληνικό μύθο του Τιτάνα που χάρισε στην ανθρωπότητα τη φωτιά και τιμωρήθηκε σκληρά γι΄αυτό δεν είναι συμπτωματικές.

Δείτε το τρέιλερ

Rock of Ages


Ένα μιούζικαλ για όσους μεγάλωσαν στη δεκαετία του '80. Η νοσταλγία των σημερινών τριαντάρηδων και σαραντάρηδων για τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια συναντά την αγάπη των σημερινών τινέιτζερς για βιντεοπαιχνίδια όπως το Guitar Hero σε ένα μιούζικαλ αλλιώτικο. Το Rock of Ages αποδείχτηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα θεάματα του Μπρόντγουεϊ και φιλοδοξεί να γίνει εξίσου επιτυχημένη ταινία. Ο Τομ Κρουζ, που περνά μια δεύτερη κινηματογραφική νιότη λιγο πριν τα 50 του, πρωταγωνιστεί στο ρόλο του ροκ σταρ Στέισι Τζαξ.

Δείτε το τρέιλερ

Men in Black 3


Να γνωριστούμε από την αρχή, που λέει και ο... Βενιζέλος: Ο μοναδικός χολιγουντιανός σούπερσταρ της εποχής μας, ο Γουίλ Σμιθ, συστήνεται σε μία νέα γενιά κινηματογραφόφιλων και επιστρέφει, δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία της σειράς, ως άνδρας με τα μαύρα. Στο ρόλο του συνεργάτη και μέντορα του Γουίλ Σμιθ για ακόμη μια φορά ο Τόμι Λι Τζόουνς, αλλά και ο... Τζος Μπρόλιν, καθώς το ταξίδι στον χρόνο παίζει κεντρικό ρόλο στην πλοκή.

Δείτε το τρέιλερ

The Three Stooges


Οι αδελφοί Φαρέλι επιχειρούν να αναβιώσουν το Τρίο Στούτζες, σε μία σπονδυλωτή κωμωδία. Συγκρατήστε το όνομα του Ελληνοκαναδού Κρις Διαμαντόπουλος, ο οποίος παίζει τον αρχηγό της τριάδας της συμφοράς, Mo. Θέλετε, δεν θέλετε, θα ακούσετε πολλά γι΄αυτόν το επόμενο καλοκαίρι, λόγω καταγωγής...

Δείτε το τρέιλερ

The Dictator


Ο "μπαμπάς" του Μπόρατ και του Μπρούνο, Σάσα Μπάρον Κόεν, διασκευάζει ελεύθερα τον "Μεγάλο Δικτάτορα" του Τσάρλι Τσάπλιν και ένα μυθιστόρημα του... Σαντάμ Χουσεΐν και εμφανίζεται ως καρικατούρα του Καντάφι.

Δείτε το τρέιλερ

John Carter


H Disney φέρνει στη μεγάλη οθόνη έναν ήρωα που ξεπήδησε από την πένα του Έντγκαρ Ράις Μπόροους, δημιουργού του Ταρζάν. Ο Τζον Κάρτερ, βετεράνος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου ξυπνά στον Άρη και ζει περιπέτειες, πολεμώντας στο πλευρό μιας πριγκίπισσας και των τετράχειρων, πράσινων ιθαγενών!

Παλιομοδίτη ηρωική φαντασία με σύγχρονα εφέ και σκηνοθεσία από τον Άντριου Στάντον των καρτούν της Pixar.

Δείτε το τρέιλερ

The Avengers (2012) New Character Posters








Esquire - Τεύχος 01/2012

STATUS - Τεύχος 01/2012

Πρώτο Θέμα - Σάββατο 24/12/2011


Battleship (2012) Trailer Commentary

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Teaser Trailer

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Poster

Haywire (2012) New Poster

Τετάρτη 21/12/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Οι σπεσιαλίστες Star Ξένη ταινία
23:00 Κάθε μέρα Χριστούγεννα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Διπλή παγίδα Σπορ+ Περιπέτεια
23:00 Τι κι αν είναι cyborg; Eίναι οκ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Παράβαση καθήκοντος ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:30 Η φωτογραφία της νύφης Σπορ+ Δράμα
02:15 Δημοσιογράφος για κλαμματα Star Κωμωδία

Game of Thrones: Η σειρά που καθηλώνει αποκλειστικά στη Nova

Στις 21 Ιανουαρίου 2012, αποκλειστικά στο Novacinema1 & HD, κάνει πρεμιέρα η βραβευμένη με 2 Emmy Awards, σειρά της HBO, Game of Thrones.



Η σειρά που έχει σαρώσει τα βραβεία και είναι υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες, έρχεται σε High Definition ποιότητα στη Nova, για να κάνει τα βράδια του Σαββάτου σας πιο συναρπαστικά από ποτέ… Μια σειρά-εμπειρία που οφείλει κανείς να δει με ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να γράψει τηλεοπτική ιστορία!

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζώρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, το πρώτο από τα 7 μυθιστορήματα με συνολικό τίτλο A Song of Ice and Fire”, έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και αναμένεται να κάνει ανάλογη αίσθηση και στην Ελλάδα!

Η σειρά Game of Thrones αποτελεί ένα πραγματικό τηλεοπτικό αριστούργημα στο χώρο της σύγχρονης λογοτεχνίας του φανταστικού, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα στοιχεία του είδους. Μαγεία, μυστήριο, ίντριγκες, πάθη, ρομαντισμός, περιπέτεια, έρωτας και βία αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, δοσμένο με απαράμιλλα στοιχεία ρεαλισμού σε ένα κόσμο που δεν έχουμε βιώσει ποτέ ως τώρα. Όλα αυτά μεταφέρονται στις οθόνες μας και μας καθηλώνουν, όπως ξετυλίγονται από τις σελίδες του μυθιστορήματος του Τζώρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν, το οποίο έχει πλέον καταξιωθεί ως ένα από τα κλασσικά του είδους και συγκεντρώνει όλες τις περγαμηνές να αποτελέσει έργο-σταθμό στον τομέα της ευφάνταστης μυθοπλασίας.

Η παραγωγή της HBO είναι απαράμιλλη, προκειμένου να διασκευαστεί ένα λογοτεχνικό έργο 3.000 σελίδων, το οποίο έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο, ενώ η τηλεοπτική μεταφορά έχει κοστίσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, αν αναλογιστεί κανείς ότι: τα γυρίσματα έγιναν στη Μάλτα, το Μαρόκο και τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου κατασκευάστηκαν ολόκληρες πόλεις, κάστρα και στρατόπεδα!

Η σειρά διαθέτει ένα καστ ηθοποιών που καθηλώνει, όπως τον γνωστό σε όλους μας Σον Μπιν (Boromir στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»), στο ρόλο του άρχοντα του Βορρά και πρωτοπαλίκαρου του βασιλιά, με το μελαγχολικό βλέμμα και την πυγμή του ηγέτη. Τον πλαισιώνουν ο Εϊνταν Γκίλεν (ως Littlefinger), ο Τζέισον Μομόα (ως Καλ Ντρόγκο), ο Νικολάι Κόστερ-Γουάλνταου (ως Τζέιμ Λάνιστερ), ο Κιτ Χάρινγκτον (ως Τζον Σνόου), η Λίνα Χέντεϊ (ως Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ), η Εμίλια Κλαρκ (ως Ντένερις Ταργκάριεν) και η Ροξάν ΜακΚι (ως Νόρια).

«Πολύ καιρό πριν, σε μία εποχή ξεχασμένη από τον χρόνο, ένα υπερφυσικό γεγονός έριξε τις 4 εποχές εκτός ισορροπίας. Σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία! Το κρύο επιστρέφει στα βόρεια του Winterfell και οι υπερφυσικές σκοτεινές δυνάμεις συσπειρώνονται πίσω από το προστατευτικό τείχος του βασιλείου. Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται οι Starks του Winterfell, μία οικογένεια τόσο σκληρή, όσο και η γη που γεννήθηκαν. Πρόκειται για μία ιστορία με λόρδους, πριγκίπισσες, ιππότες, μάγους, δολοφόνους και καθάρματα που καλούνται να συνυπάρξουν σε μία εποχή ζοφερών οιωνών. Μία ιστορία τραγωδίας, προδοσίας, νίκης, τρόμου. Η μοίρα των Starks, των συμμάχων και των εχθρών τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μία λεπτή κλωστή, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό, όπως επίσης και κάθε τους προσπάθεια να κερδίσουν την πιο θανατηφόρα μάχη από όλες: το παιχνίδι της εξουσίας, The Game of Thrones!»