Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εθνος - Πέμπτη 03/06/2010

Ημερησία - Σάββατο 05/06/2010

Βουτιά στη βαθύτερη τρύπα της θάλασσας

Teaser trailer for animated ULTRAMARINES movie

Character Posters for Predators


Art from Frank Miller's Xerxes Graphic Novel

Teaser for Sharlto Copley Directed Thriller 'Spoon'

Coco avant Chanel (2009)

Ελληνική πρεμιέρα : 03/06/2010

Η ταινία διηγείται την ιστορία της Coco Chanel στα χρόνια πριν το άρωμα, όπου παλεύει να κατακτήσει τη γαλλική σκηνή ως τραγουδίστρια. Η πρώτη της ερωτική ιστορία την οδηγεί στο σπίτι του πλούσιου εραστή της, ενώ παράλληλα το ταλέντο της στην μοδιστρική την οδηγεί σε νέα μονοπάτια (και σε νέους έρωτες).

H Audrey Tautou (της Αμελί) ανέλαβε να ενσαρκώσει την ιέρεια της γαλλικής μόδας, Coco Chanel, κι απ' ό,τι φαίνεται, με επιτυχία. Η ιστορία της γυναίκας από τα φτωχά χρόνια ως την ενσάρκωση της γαλλικής φινέτσας (αλλά πριν την μεγάλη της επιτυχία στα αρώματα) γίνεται ταινία ως Coco avant Chanel (Coco before Chanel). Στη σκηνοθεσία η Γαλλίδα Anne Fontaine. Διεθνείς κριτικές (από το Screen Daily και το Hollywood Reporter) αναφέρουν την παραστατικότητα της ταινίας, αλλά και την αμεσότητα της Tautou στον κεντρικό ρόλο.

The Kings of Mykonos (2010)


Ελληνική πρεμιέρα : 03/06/2010

Με ένα διεθνές καστ πολύ καλών ηθοποιών και επικεφαλής τον δημοφιλή Ελληνοαυστραλό Νικ Γιαννόπουλο, τους βραβευμένους Άλεξ Δημητριάδη και Βινς Κολόσιμο, τη σαγηνευτική Ιταλίδα σταρ Κοσίμα Κόπολα, τον Αμερικανό Κέβιν Σόρμπο, και από την Ελλάδα τη λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, τον ξεκαρδιστικό Δημήτρη Σταρόβα, αλλά και τους Μάνο Γαβρά, Κώστα Κίλια, Γαλήνη-Μαρία Τσεβά , Γιάννη Αναστασάκη κ.ά., η ταινία "The Kings of Mykonos" γυρίστηκε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου στη Μελβούρνη και τη Μύκονο .

Ο δημοφιλής κωμικός Νικ Γιαννόπουλος επιστρέφει στον κινηματογράφο 10 χρόνια μετά το "The Wog Boy", την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 2000, αλλά για πρώτη φορά και στην πατρίδα του την Ελλάδα, μέσα από ένα έξυπνο σενάριο που έγραψε μαζί με τον Κρις Αναστασιάδη .

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) που έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο), για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας "άγνωστος" σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μια ταβέρνα στην Μύκονο!!! Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την "αφέλεια" του μετανάστη. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν "τρικλοποδιές".

Η Εφορία του ζητάει να πληρώσει ως φόρο κληρονομιάς ένα εκατομμύριο ευρώ και σιγά -σιγάθα ανακαλύψει πως αν δεν αποδεχθεί τις τοπικές "συνήθειες" και τη "βοήθεια" που του προσφέρεται από τους ντόπιους, δεν θα καταφέρει να αγγίξει τη δελεαστική κληρονομιά ... Η γοητευτική τραγουδίστρια Ζωή (Ζέτα Μακρυπούλια), ο πλούσιος τοπικός μεγαλοπαράγοντας Μιχάλης (Άλεξ Δημητριάδης), ο Έλληνας "κλασσικός" ταβερνιάρης Τζίμη ( Δημήτρης Σταρόβας), η γυναίκα του Βούλα (Γαλήνη Τσεβά) , ο γυναικοκατακτητής με την "απολλώνια" ομορφιά Πιερλουίτζι (Κέβιν Σόρμπο) , η Μις Ιτάλια Ένζα (Κοσίμα Κόπολα) , ο τοπικός αστυνομικός(Μάνος Γαβράς)και πολλές ακόμη "προσωπικότητες" του νησιού μπλέκονται με διάφορους τρόπους στην ιστορία δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ανατροπές.

Gulliver's Travels (2010)

Τετάρτη 02/06/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Βαν Γκογκ Σινε+ Ξένη ταινία
21:00 Ο πόλεμος των κόσμων Star Ξένη ταινία
21:20 Κάπτεν αχαμπ Σινε+ Δράμα
23:15 Κόκκινη γωνιά Star Ξένη ταινία
23:30 Συλλέκτρια στοιχημάτων Πρίσμα+ Δράμα
00:00 Μια αστυνομική ιστορία Σινε+ Δράμα
00:00 Παράδεισος ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Τρελό δίδυμο Alter Κωμωδία
01:40 Μεθυσμένα άλογα Σινε+ Δράμα
02:45 Η αυτοκρατορία των λύκων Star Ξένη ταινία
03:00 Ένας απ τις κοπέλες Σινε+ Ξένη ταινία
03:30 Κώδικας δολοφονίας Alter Περιπέτεια
04:30 Απαγωγή Σινε+ Δράμα