Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

To MTV φέρνει την Caro Emerald στην Ελλάδα!


Τα MTV Unplugged Sessions επιστρέφουν και υποδέχονται στο stage, το νέο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής, Caro Emerald. Η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστούσε όλο το 2010 στις πρώτες θέσεις των album charts (29 εβδομάδες #1 στην Ολλανδία) με το 5 φορές πλατινένιο debut album, «Deleted Scenes From The Cutting Room Floor», θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για να ερμηνεύσει δικές τις επιτυχίες αλλά και ξεχωριστές διασκευές, unplugged!

Η Caro Emerald, η αισθαντική τραγουδίστρια που έχει εντυπωσιάσει όλον τον κόσμο με την retro-modern χροιά της και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, θα τραγουδήσει live, με τη συντροφιά μόνο τεσσάρων ακουστικών οργάνων, μπροστά σε λίγους και εκλεκτούς τυχερούς.

To 2010 η Caro Emerald μέτρησε δύο σημαντικές διακρίσεις στα MTV Europe Music Awards, ως Best Dutch Act αλλά και ως Best Belgian Act. Τα 12 original singles της από το album «Deleted Scenes From The Cutting Room Floor» είναι ένα κράμα από jazz, tango, groove & mambo ήχους, με ρυθμό, class και αισθητική που μοιάζουν σαν να είχαν γραφτεί στα 50’s σε κάποιο διάσημο studio του Hollywood.

Οι fan του MTV και της Caro Emerald θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στο ξεχωριστό αυτό μουσικό event, δηλώνοντας συμμετοχή αποκλειστικά μέσα από τον SMS διαγωνισμό του WHATS UP της COSMOTE.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτοκινητού WHATS UP, στέλνοντας δωρεάν μήνυμα στο 54585, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση. Μόνο 250 τυχεροί νικητές θα παρακολουθήσουν exclusively, την απόλυτη MTV «ακουστική» εμπειρία, το δεύτερο MTV Unplugged Session, στο Θέατρο Χώρα στην Κυψέλη, την Τρίτη, 1η Μαρτίου.

Μια ιδιαίτερη, ευρηματική, μαγευτική μουσική εμπειρία… μόνο στο MTV Unplugged Session sponsored by WHATS UP!

Επισκεφθείτε το website www.mtvgreece.gr/unplugged για περισσότερες πληροφορίες για το μοναδικό μουσικό διαγωνισμό.


Conn-X TV SAT: Υψηλής ευκρίνειας, με γκάμα περιεχομένου και δελεαστικές τιμές


Μπορεί οι ταινίες και τα video games να διεκδικούν μεγάλο μερίδιο από τον χρόνο χρήσης των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα - κάθε είδους - συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο. Και η συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα έχει καλύψει επιτυχώς πολλά από τα κενά που χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα της κρατικής και ιδιωτικής τηλεόρασης. Στο πλαίσιο αυτό η Nova είχε κατά βάση απολαύσει καθεστώς... μοναδικότητας στην ελληνική αγορά επί σειρά ετών, καθώς δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να διαχειριστούν μόνοι τους δορυφορικό πρόγραμμα με ειδικές συσκευές. Aπό κάθε άποψη, λοιπόν, ευπρόσδεκτος ο ανταγωνισμός που θα φέρει τον επόμενο καιρό η είσοδος του Conn-X TV SAT στην αγορά. Πότε; Πολύ σύντομα!

Η υπηρεσία δορυφορικής τηλεόρασης Conn-X TV του ΟΤΕ θα ξεκινήσει την εμπορική της λειτουργία σε δύο φάσεις: μία στις αρχές Φεβρουαρίου και μία στα μέσα του ίδιου μήνα. Στην πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει το πακέτο με τον "απλό" δέκτη/αποκωδικοποιητή (ΟΤΕ Ν8750Η) και στη δεύτερη αυτό με τον ικανότερο (ΟΤΕ N9760B), ο οποίος προσφέρει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες διαχείρισης του τηλεοπτικού προγράμματος.

Πακέτα υπηρεσιών

Η πρώτη πρόταση, η Conn-X TV SAT με τον "απλό" δέκτη/αποκωδικοποιητή, θα έχει μηνιαίο κόστος που ανέρχεται στα €16.90 (συν το κόστος των €189 του δέκτη) για παραμονή 12 μηνών στην υπηρεσία. Ο καταναλωτής που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 24 μηνών θα καταβάλλει €15.90 μηνιαίως και θα λαμβάνει τον δέκτη δωρεάν. H δεύτερη πρόταση, η Conn-X TV SAT + Explore θα προσφέρεται αντί €36.80 το μήνα, περιλαμβάνοντας ωστόσο σύνδεση στο Internet και τον ικανότερο δέκτη δωρεάν. Οι προπαραγγελίες και για τα δύο πακέτα ξεκινούν από τις 15 Ιανουαρίου, αρχικά μέσα από την τηλεφωνική υπηρεσία 13888 του ΟΤΕ.

Το δεύτερο πακέτο που προτείνει ο ΟΤΕ με το Conn-X TV SAT + Explore χαρακτηρίζεται, βεβαίως, από περισσότερες δυνατότητες. Ο ικανότερος δέκτης φέρει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB, οπότε παρέχει τη λειτουργία εγγραφής που ο απλός δεν μπορεί να προσφέρει. Το Explore προσφέρει επίσης πρόσβαση στο FilmExpress, την ψηφιακή βιντεοθήκη της υπηρεσίας, καθώς και δωρεάν τηλεοπτικό υλικό διάρκειας συγκεκριμένων ωρών. Οι συνδρομητές του συγκεκριμένου πακέτου μπορούν να νοικιάσουν ταινίες πρώτης μετάδοσης στο Film Express, αλλά και να αξιοποιήσουν την απεριόριστη πρόσβαση που δικαιούνται στη συλλογή του Film Club. Ο on-demand χαρακτήρας της ψηφιακής υπηρεσίας, άλλωστε, προσφέρει κι άλλες ευκολίες, όπως π.χ. τη διακοπή του προγράμματος και συνέχειά του κατά βούληση από το χρήστη. Σημαντική, άλλωστε, είναι η δυνατότητα σύνδεσης όλων των τηλεοράσεων του σπιτιού στον ένα αυτό δέκτη, ώστε το πρόγραμμα να είναι διαθέσιμο σε κάθε δωμάτιο.

Η γκάμα των τηλεοπτικών σταθμών που θα έχει στη διάθεσή του ο συνδρομητής του Conn-X TV SAT είναι μεγάλη. Τα κανάλια συμβατικής ευκρίνειας είναι από την πρώτη ημέρα περίπου 50: Sport1, Sport2, Sport3, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports Channel, ESPN Classic, ESPN America, Universal Channel, FoxLife, FX!, FoxCrime, AXN, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery ID, Discovery World, Discovery Travel & Living, National Geographic Wild, National Geographic Music, Disney Channel, Kids&Co, Baby TV, Euronews, DWTV, France 24 Eng, France 24 Fra, Al Jazeera International, Al Jazeera Arabic, Russia Today, Bloomberg, Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion TV, MTV, MTV Music, C Music TV, Blue Hustler, Hustler TV και Dorcel TV.

Στα παραπάνω προστίθενται βεβαίως πολλά από τα ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν κάνει την ψηφιακή μετάβαση και σε δορυφορικό (ET1, NET, ET3, ALTER, SKAI, SINE+, PRISMA+, SPOR+ και ERT World). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, έχουν τα 7 κανάλια υψηλής ευκρίνειας που θα προσφέρονται από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Conn-X TV SAT: πρόκειται για τα Sport1 HD, Eurosport HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, AXN HD και ΣΚΑΙ HD. Σε αυτά θα προστεθούν και νέα στο μέλλον, καθώς ο ΟΤΕ θα συνάπτει περισσότερες συμφωνίες με πάροχους περιεχομένου από το εξωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα υπηρεσία - και πιθανώς τις εντυπώσεις μας από τη χρήση της - θα έχουμε όσο πλησιάζουμε περισσότερο στην έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας. Μείνετε συντονισμένοι!

www.athinorama.gr

Outcast (2010)

Τα Νέα - Σαββατοκύριακο 15/16-01-2011


Αναλυτικότερα για την προσφορά δείτε ΕΔΩ !!!

Ice Age 4 Continental Drift - First Look Teaser

Βγαίνει και τέταρτη ταινία «Εποχή των Παγετώνων» και μάλιστα τρισδιάστατη.

Η επόμενη Ice Age ταινία θα έχει τίτλο “Ice Age 4: Continental Drift” και θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε σε 3D!

Η τέταρτη συνέχεια της ταινίας διαδραματίζεται στην περίοδο μετακίνησης των ηπείρων που σημαίνει, ότι η γνωστή παρέα μας επιφυλάσσει αρκετές ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Οι σινεφίλ περιμένουν με ανυπομονησία να δουν και πάλι στη μεγάλη οθόνη τον Σκρατ να παλεύει να πιάσει τι άλλο; Το βελανίδι.

Η ταινία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2012.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Ιούλιο του 2012, και μέχρι τότε πάρτε μια μικρή γεύση από το επίσημο trailer της ταινίας.

i-live news



Tron (1982) Bluray Edition

Drive Angry 3D TV Spot

Happythankyoumoreplease (2011)

Josh Radnor's 'HappyThankYouMorePlease' First Trailer

Red Riding Hood (2011)

Πέμπτη 13/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Η κατάρα του χρυσού λουλουδιού Star Ξένη ταινία
21:35 Trivial: η εξαφανισμένη της Ντοβίλ Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Σε αντίθετο ρεύμα ANT1 Ξένη ταινία
23:15 Η αγάπη είναι κόλαση Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Pvc-1 ΕΤ1 Θρίλερ
00:50 Ο σώζων εαυτόν σωθήτω Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Μετά το σκοτάδι Σινε+ Δράμα
02:15 Σκηνές από ένα έγκλημα Star Ξένη ταινία
03:45 Σκυλίσια ζωή Σινε+ Ξένη ταινία
04:00 Ένας σίφουνας που τον έλεγαν τζάκι Star Περιπέτεια
04:55 Η γυναίκα με τα σπίρτα Σινε+ Ξένη ταινία

Reckless - Number one (Luto Intro Mix)

Ανακοινώθηκαν οι ελληνικές υποψηφιοτήτες για τη Eurovision 2011

Η Αντιγόνη Ψυχράμη γνωστή και ως «Πόπη» (από τη συμμετοχή της στο ομώνυμο τραγούδι του Γ. Νταλάρα), η Βαλάντω Τρύφωνος, το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά», η Νίκκη Πόντε, ο Λούκας Γιώρκας, και το συγκρότημα Τριημιτόνιο, όλοι συμμετέχοντες σε μουσικά τηλεοπτικά talent shows, είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες οι οποίοι θα διαγωνιστούν τέλος Φεβρουαρίου στη χώρα μας για την ανάδειξη εκείνου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 56ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2011.

Ο καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, ενώ η ψήφος τους θα μετρήσει εξίσου (50-50).

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας. Στις 10 και 12 Μαΐου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 14 Μαΐου ο τελικός. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν 43 χώρες - αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του διαγωνισμού- ενώ επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 13 χρόνια και η Ιταλία.

kathimerini.gr

Ελευθερος Τύπος - Κυριακή 16/01/2011

Ελευθερος Τύπος - Σάββατο 15/01/2011

Red State (2011)