Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Informer - 14/01/2011




Don't Be Afraid of the Dark (2011) Trailer

Blu-ray Κυκλοφορίες Μαρτίου 2011


We Are What We Are (2010) Trailer

We Are What We Are (2010)

Bricks Walls and Dark Malls in New 'Vanishing on 7th Street' Clips






Safe House (2011)

Have you seen this NASA Video?

Η σειρά στη μεγάλη οθόνη…Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε με Δυναστεία!

Οι Carringtons και η κακιά Alexis επιστρέφουν. Αυτή τη φορά όχι στις τηλεοράσεις μας αλλά στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με τον παραγωγό της πιο διάσημης τηλεοπτικής σειράς ήρθε η ώρα για να μεταφερθεί η Δυναστεία στον κινηματογράφο.

«Η νοσταλγία πάντα ήταν μεγάλη αλλά δεν θέλαμε να βιαστούμε. Οι Carringtons, οι έρωτές τους και οι εχθροί τους έμπαιναν από το 1981 στα σπίτια μας», λέει ο Esther Shapiro.

H θρυλική σαπουνόπερα που προβάλλονταν για περισσότερα από 8 χρόνια και πρωταγωνιστούσαν η Joan Collins, η Linda Evans και ο John Forsythe αποτελούσε το κέντρο της πετρελαϊκής βιομηχανίας στο Ντένβερ.

Στη μεγάλη οθόνη το σενάριο θα επικεντρωθεί στο παρελθόν της οικογένειας στις αρχές της δεκαετίας του ‘ 60. «Θα γυρίσουμε τον Blake Carrington στα νεανικά του χρόνια όταν γνώρισε την Alexis», λέει ο παραγωγός και συνεχίζει: «Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό από την τηλεόραση. Μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε με κάτι καινούργιο και φρέσκο για να καταλήξουμε στην τηλεοπτική Δυναστεία».

ProtoThema

Και η Ρόδος στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης

Από τις 25 Φεβρουαρίου οι κάτοικοι της πόλης της Ρόδου θα μπορούν να απολαμβάνουν ψηφιακή τηλεόραση. Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Μαθιός, Διευθύνων Σύμβουλος της Digea, της κοινοπραξίας που έχουν συστήσει οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας για την ολοκλήρωση της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή «η Digea, εφαρμόζοντας πάντα την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από το κέντρο εκπομπής «Monte Smith» της Ρόδου, καλύπτοντας την πρωτεύουσα του νομού Δωδεκανήσων και φέροντας το ψηφιακό σήμα σε περίπου 80.000 κατοίκους».

Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής για τη λήψη του ψηφιακού σήματος, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να διαθέτουν ή να προμηθευτούν αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4 και να συντονίσουν τα κανάλια του δέκτη τους στις συχνότητες 27 (522MHz) και 38 (610 MHz). Επιπλέον, για τη λήψη του ψηφιακού σήματος συνιστάται ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής «Monte Smith».

Ο κ Μαθιός τόνισε ότι οι διαδικασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και μετά τη Ρόδο σειρά παίρνουν τα Ακαρνανικά όρη, η Πάτρα και η Μυτιλήνη σε μια προσπάθεια περιχαράκωσης των παραμεθόριων περιοχών. Ο κ. Κ. Κιμπουρόπουλος, πρόεδρος της εταιρείας, η Digea φιλοδοξεί να έχει ολοκληρώσει το πέρασμα στην ψηφιακή τηλεόραση μέχρι τα μέσα του 2012.

Επίσης όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας η Digea μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα προσφέρει ψηφιακά και τέσσερα ακόμα περιφερειακά κανάλια το «Κανάλι 9», το «Blue Sky», το «Contra» και το «Τηλεάστυ».

ATROCIOUS primed to be next Paranormal Activity?

Andrew Garfield in Costume as New Spider-Man!

Chris Evans in 'Captain America' Outfit

Sucker Punch (2011)

Ταινία με iPhone γύρισε ο Παρκ Τσαν-Γουκ, σκηνοθέτης του «Oldboy» Ο Παρκ Τσαν Γουκ, σκηνοθέτης του «Oldboy καινοτομεί ξανά...

Μια κινηματογραφική καινοτομία φέρνει στα σινεμά ο Κορεάτης σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ, δημιουργός του Oldboy. Η νέα του ταινία με τίτλο Night Fishing γυρίστηκε με δέκα Apple iPhone 4, τέσσερα από τα οποία χειριζόταν ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στις Κάννες το 2004.

Η καινούρια του -30λεπτη- ταινία αφορά την ιστορία ενός ψαρά και μιας γυναίκας σαμάνου και ο Παρκ Τσαν-Γουκ τη γύρισε μαζί με τον αδελφό του Τσαν-Κιόνγκ.

«Οι ταινίες που είχα σκηνοθετήσει πιο πριν, ήταν λεπτομερώς σχεδιασμένα και γυρισμένα ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί. Σε σχέση με αυτό, το γύρισμα αυτού του φιλμ ήταν ελεύθερο και όλοι είχαν το μερίδιο στο λόγο» είπε στο πρακτορείο Reuters ο σκηνοθέτης.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ πρόσθεσε ότι η χρήση αυτού του τρόπου γυρίσματος μπορεί να φέρει φρεσκάδα και νέα οπτική σε μια ταινία, ενώ τόνισε ότι ένα άλλο θετικό είναι ότι δεν είναι ακριβό μέσο για να γυρίσεις ταινίες.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένας τόσο μεγάλος σκηνοθέτης χρησιμοποιεί smartphone για το γύρισμα μιας ταινίας.

Newsroom ΔΟΛ

Παρασκευή 14/12/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Χαλκ Star Ξένη ταινία
22:00 Έρωτας δίχως παρόν Alpha Ξένη ταινία
23:00 Ανατολικό παλάτι, δυτικό παλάτι ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:30 Ο κρυμμένος Πρίσμα+ Δράμα
23:45 Απόδειξη ενοχής Star Ξένη ταινία
00:35 Κάρμεν Σινε+ Δράμα
02:00 December Boys Star Κοινωνική
02:30 Η αιχμάλωτος του μαύρου Κουρσάρου Σινε+ Περιπέτεια
04:00 Το δίλημμα Star Θρίλερ
04:10 Τμήμα Δίωξης ναρκωτικών Σινε+ Δράμα