Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Re-Kill (2010)

Which Movies Will Have Super Bowl Spots?


Studios will reveal new footage from a lot of their upcoming titles on Sunday, February 6, before, during and after Super Bowl XLV on FOX.
Each 30-second spot is costing the studios about $3 million, though last year a record 106 million viewers tuned in, guaranteeing that a massive amount of eyes will see the spots. It looks like Warner Bros.
Pictures and 20th Century Fox may be sitting it out again, though one would think that Fox is still considering airing the first X-Men: First Class footage during the game.

Here's the line-up for the pre-game hours, the game itself and the spots that will air during the post-game "Glee" episode:

Pre-Game Spots:

Battle: Los Angeles (Sony)
The Eagle (Focus)
Just Go With It (Sony)
Kung Fu Panda 2 (Paramount)
Priest (Sony)

Game Spots:

Captain America: The First Avenger (Paramount)
Cowboys & Aliens (Universal)
Limitless (Relativity)
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Disney)
Rango (Paramount)
Super 8 (Paramount)
Thor (Paramount)
Transformers: Dark of the Moon (Paramount)

Post-Game "Glee" Spots:

Justin Bieber: Never Say Never (Paramount)
Take Me Home Tonight (Relativity)


Official US Trailer for 80's Coming of Age Film 'Skateland'

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 22/01/2011

The Vampire Diaries - Season 1 DVD

Κυκλοφορεί 27/01/2011 σε dvd από την AUDIOVISUAL

“Για περισσότερο από ένα αιώνα, ζούσα μυστικά. Μέχρι τώρα, ξέρω το ρίσκο, αλλά πρέπει να την γνωρίσω.” Σκοτεινό, σκληρό, γεμάτο πάθος για αίμα και έρωτες στα άκρα, το Vampire Diaries – που ξεκίνησε ως σειρά βιβλίων νουβέλας από την Λ. Τζ. Σμιθ – έχει πλέον γίνει η πιο πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιτυχία.

Αυτή η σειρά των 5 δίσκων, αποτελούμενη από 22 επεισόδια σας προσφέρει αξέχαστους χαρακτήρες, ζωντανούς και αθάνατους. Τα δυο αδέρφια βρικόλακες, ο Στέφαν και ο Ντέιμον, ο ένας καλός και ο άλλος κακός; η Ελένα, πανομοιότυπη με την γυναίκα που τα δυο αδέρφια είχαν αγαπήσει 150 χρόνια πριν; και ο Τζέρεμι, η Μπόνι, ο Ματ και οι άλλοι κάτοικοι του Μίστικ Φολς. Και όλοι τους είναι μπλεγμένοι σε ένα μαγικό ιστό γεμάτο μυστικά, πάθος και τρόμο.

Κυκλοφορίες Bluray - 24/01/2011


Ένα βήμα πριν από τα Όσκαρ ο «Κυνόδοντας»

Μια ανάσα πριν την πεντάδα των υποψήφιων για Όσκαρ ταινιών στην κατηγορία καλύτερης ξένης ταινίας βρίσκεται ο Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ταινία περιλαμβάνεται στη λίστα της Ακαδημίας με τις εννέα ταινίες που διεκδικούν το βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας.

Αρχικά η Ακαδημία Κινηματογράφου και Επιστημών εξέτασε 66 ταινίες για να καταλήξει στη δεύτερη φάση, η οποία περιλαμβάνει τις εννέα που βρίσκονται ένα βήμα πριν την υποψηφιότητα.

Εκτός από τον Κυνόδοντα περιλαμβάνονται οι ταινίες: Hors la Loi από την Αλγερία, Incendies από τον Καναδά, In a Better World από τη Δανία, Confessions από την Ιαπωνία, Biutiful από το Μεξικό, Life above All από τη Νότιο Αφρική, Tambien la Lluvia από την Ισπανία και Simple Simon από τη Σουηδία.

Οι πέντε υποψήφιες -για το χρυσό αγαλματάκι- ταινίες θα ανακοινωθούν στις 25 Ιανουαρίου.

TA NEA

Κυκλοφορίες Bluray - 27/01/2011 AUDIOVISUAL


The Dilemma (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 20/01/2011

Σκηνοθεσία: Ron Howard
Σενάριο: Allan Loeb
Ηθοποιοί: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder

Από το κολέγιο μέχρι και σήμερα, ο εργένης Ronny και ο ευτυχισμένος σύζυγος Nick, έχουν περάσει πολλά μαζί. Είναι συνέταιροι σε μια σχεδιαστική εταιρεία, ενώ προσπαθούν να δρομολογήσουν ένα πρότζεκτ που θα τους απογειώσει. Με τη βοήθεια της κοπέλας του Ronny, Beth, αλλά και της συζύγου του Nick, Geneva, τίποτα δεν φαίνεται να είναι ακατόρθωτο.

Τα πάνω κάτω όμως, θα έρθουν στον κόσμο του Ronny, όταν θα δει την Geneva, τη γυναίκα του Ronny με έναν άλλον άντρα. Στην προσπάθειά του να μάθει την αλήθεια, θα μπει στο ρόλο του μυστικού ντετέκτιβ, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει ότι και ο φίλος του ο Nick έχει κάποια μυστικά.

The Fighter (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 20/01/2011

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ Ο΄ΡΑΣΕΛ
Σενάριο: ΣΚΟΤ ΣΙΛΒΕΡ, ΠΟΛ ΤΑΜΑΣΙ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΛΜΠΕΡΓΚ , ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΙΛ , ΕΙΜΙ ΑΝΤΑΜΣ

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία "The Fighter" διηγείται την σχέση δυο αδερφών μποξέρ, με φόντο τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αδυσώπητο κόσμο του μποξ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Κρίστιαν Μπέιλ ("Batman Begins", "The Dark Knight", "Terminator: Salvation"), στο ρόλο του Ντίκι Έκλαντ, ενός μποξέρ από την Μασαχουσέτη που κατέληξε να εθιστεί στο κρακ και την κοκαΐνη. Συμπρωταγωνιστής του Μπέιλ, είναι ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ("The Departed", "Max Payne"), ως ο "Ιρλανδός" Μίκι Γουόρντ. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ ("Three Kings").

X-Men: First Class Images


X-Men: First Class (2011)

The New Red Riding Hood Trailer

Release Date Shifts - 'John Carter of Mars' vs. 'Prometheus' in 2012?


Disney has announced a few release date shifts for two major projects in 2012. The first is John Carter of Mars, the epic sci-fi Edgar Rice Burroughs adaptation directed by Andrew Stanton. It was originally scheduled for summer on June 8th, 2012, but The Wrap says Disney has moved it to March 9th. Not a big concern - except that Fox just scheduled Ridley Scott's Prometheus, that Alien-prequel-turned-original-sci-fi project, in that exact same date. Uh oh. Two humongous new sci-fi movies going head to head in 2012?

http://www.firstshowing.net/2011/release-date-shift-john-carter-of-mars-vs-prometheus-in-2012/

Les yeux de sa mère (2011)


Sudor frío (2011)


Vanishing on 7th Street (2011)


The Roommate (2011)


The Son of No One (2011)


Πέμπτη 20/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Beowulf Star Ξένη ταινία
21:30 Η εκλογή της Σόφι Σινε+ Δράμα
23:00 Οι επιζήσαντες ANT1 Ξένη ταινία
00:00 Ο πατριός Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Τρεις πίθηκοι ΕΤ1 Δράμα
01:30 Ο χρονος που απομένει Σινε+ Δράμα
02:15 Police Story ii Star Περιπέτεια

The Rite (2011)