Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

New Incredible Cinematic Clip from DC UNIVERSE Online - Fractured Future



Prom (2011) Trailer

First Look at Leonardo DiCaprio as J.Edgar Hoover

All of the Super Bowl ads that aired during the Super Bowl this year in 2 minutes !


The Borgias - Season 1 (2011)

I Am Number Four (2011)

The Monster - Short Film

Hop (2011) Trailer 2

Το Άδυτο - Sanctum (2011) Shooting in caves

JAZZ & ΤΖΑΖ - 2/2011

Garry Moore : Eφυγε απο την ζωή τα τραγούδια του όμως παραμένουν κλασσικά !







R.I.P. - GARRY MOORE

Super Bowl XLV - Half Time Show

WAR OF THE DEAD (formerly Stone's War) (2011) Trailer

The Poll Diaries (2011) Trailer

Wicker Man sequel WICKER TREE gets trailered

FALLOUT: NUKA BREAK is a fan film that's fun for a change

Grave Encounter's (2011)

Captain America: The First Avenger (2011)

ΗΠΑ 1943: Απορριφθείς λόγω ασθενικότητας, ο εθελοντής Στιβ Ρότζερς, δέχεται να συμμετάσχει σε ένα πιλοτικό πειραματικό πρόγραμμα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ιατρικής έχει στόχο τη δημιουργία ενός Υπερ-Οπλίτη.

Ο στρατός τα καταφέρνει κι αποκτά ένα θανάσιμο όπλο, το οποίο όμως μετατρέπει σε περιοδεύον θέαμα προπαγανδιστικών παραστάσεων, αδυνατώντας να αποσβέσει το τεράστιο κόστος του.

Όταν όμως σατανικοί Ναζί κάνουν την εμφάνισή τους κι απειλούν την έκβαση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει το ρόλο του Κάπτεν Αμέρικα, του Πρώτου Εκδικητή και να πολεμήσει για να σώσει τον κόσμο, δικαιώνοντας το «ρόλο» σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2011.

Eurovision 2011: 15 Φεβρουαρίου η παρουσίαση των τραγουδιών

Σε ειδική εκπομπή της ΝΕΤ την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ, θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό.

Στον ελληνικό τελικό θα αναδειχθεί η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2011. Η παρουσίαση της εκπομπής θα γίνει από τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη.

Οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, που συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, είναι οι Λούκας Γιώρκας, Νίκη Πόντε, Αντιγόνη Ψυχράμη, Βαλάντω Τρύφωνος και τα συγκροτήματα «Τριημιτόνιο» και «Κόκκινα Χαλιά».

Newsbomb

Absentia (2011)

Absentia (2011) Trailer



Absentia is a dark journey you just can’t miss yet may not return from!

Blu-ray Κυκλοφορίες Απριλίου 2011


Kidnapped (2011)

Richard Raaphort's Frankenstein's Army Promo

Shiver (2011)

Trust (2011) Trailer

72. Kogus (2011)


Angle mort (2011)

Chalet Girl (2011)

The Heart of Auschwitz (2010)


Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives (2010)


Red Riding Hood (2011)

Η παραγωγή του επόμενου iPad «έχει ήδη ξεκινήσει»

Η νέα έκδοση του iPad έχει πλέον περάσει στο στάδιο της παραγωγής, γράφει την Τετάρτη η Wall Street Journal.

Η δεύτερη έκδοση του υπολογιστή-ταμπλέτα είναι λεπτότερη και ελαφρύτερη, διαθέτει νέο επεξεργαστή γραφικών, περισσότερη μνήμη και τουλάχιστον μία κάμερα στην εμπρόσθια όψη, αναφέρουν ανώνυμες πηγές που «γνωρίζουν το θέμα».

Η εφημερίδα γράφει ακόμα ότι, σε πρώτη φάση, η Apple θα διαθέσει τη συσκευή μέσω των αμερικανικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Verizon Wireless και AT&T.

Πριν από λίγες ημέρες, ρεπόρτερ του Reuters είχε αναφέρει ότι είδε ένα πρωτότυπο του δεύτερου iPad σε εκδήλωση για τα εγκαίνια της ηλεκτρονικής εφημερίδας Daily του Ρούπερτ Μέρντοχ, η οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά στο iPad.

Η πρώτη έκδοση του iPad έφτασε στα ελληνικά καταστήματα μόλις στα τέλη Ιανουαρίου.

Newsroom ΔΟΛ

Συναυλία της Έιμι Γουάινχαουζ στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα



Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της δεκαετίας, ενώ με το ταλέντο της αλλά και την πολυτάραχη ζωή της έχει απασχολήσει όσο λίγες το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Ο λόγος για την Έιμι Γουάινχαουζ, που στις 22 Ιουνίου θα δώσει συναυλία στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Ο χώρος της συναυλίας δεν έχει ανακοινωθεί. Πιθανότατα θα γίνει σε κάποιο κλειστό ή ανοιχτό χώρο της παραλιακής.

Πολλά από τα τραγούδια της Έιμι Γουάινχαουζ («Rehab», «You Know I'm No Good», «Back To Black», «Tears Dry On Their Own», «Love Is A Losing Game», «Stronger Than Me», «Take The Box», «In My Bed/You Sent Me Flying») έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Είναι η μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη, εδώ και πολλά χρόνια, που έχει απασχολήσει τόσο πολύ το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης τόσο με το απίστευτο ταλέντο της, όσο και με την πολυτάραχη ζωή της. Όλοι μιλούν για μια από τις πιο μεγάλες τραγουδίστριες στην ιστορία και την συγκρίνουν με μύθους όπως την Μπίλι Χόλιντεϊ.

H επίδραση που έχει η Έιμι Γουάινχαουζ στη μουσική βιομηχανία είναι τόσο μεγάλη, ώστε να δημιουργηθεί ο όρος «το φαινόμενο Γουάινχαουζ» για να περιγράψει πώς η επιτυχία της άνοιξε τον δρόμο για την ολική επαναφορά της βρετανικής μουσικής στο παγκόσμιο προσκήνιο για πρώτη φορά μετά τους Beatles.

Και όλα αυτά με μόλις δύο δίσκους: Το 2003, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το ντεμπούτο της «Frank» κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία, να κερδίσει πολλές διακρίσεις αλλά και, το πιο εντυπωσιακό, να ξανακάνει μόδα την jazz μουσική!

Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά στην επιτυχία που γνώρισε από το 2007 και έκτοτε, με τον απόλυτο δίσκο της δεκαετίας: το «Back In Black» έχει πουλήσει ώς σήμερα πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Είναι ο δίσκος που έκανε μόδα τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, μια Βρετανή καλλιτέχνης κατάφερε να κατακτήσει την Αμερική. Ο δίσκος έμεινε για μήνες στις κορυφές των αμερικάνικων charts και κέρδισε 5 βραβεία Grammy.

Το «Back In Black» είναι επίσης ο δίσκος που επανέφερε στη μόδα την μουσική των 50ς και 60ς, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό του rock & roll, r'n'b και soul των τραγουδιών της Έιμι. Η σαρωτική επιτυχία του έσπασε τα όρια της μουσικής και πέρασε στην ευρύτερη ποπ κουλτούρα: η εμφάνισή της, με τα vintage ρούχα και τα εντυπωσιακά χτενίσματα, έγινε πρότυπο για αμέτρητες γυναίκες, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί δραστικά η βιομηχανία της μόδας.

To 2011 είναι η χρονιά της μεγάλης επιστροφής της: μέσα στην άνοιξη έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει ο πολυαναμενόμενος νέος της δίσκος. Καθώς έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το «Back To Black», η προσμονή του κοινού είναι τεράστια και η κυκλοφορία αυτή είναι το δισκογραφικό γεγονός για φέτος. Επίσης, είναι η χρονιά που η Έιμι Γουάινχαουζ επιστρέφει στις περιοδείες μετά το 2008.

Εισιτήρια πωλούνται προς 50 ευρώ στο www.ticketarena.gr και από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στα καταστήματα Public Αθήνας και Tickethouse Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Την ημέρα του φεστιβάλ θα πωλούνται προς 55 ευρώ μόνο από τα ταμεία του.

Πληροφορίες: 210 9611118 και στο www.detoxevents.gr

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη 09/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ο φυγάς Star Ξένη ταινία
21:25 Στις πέντε το απόγευμα Σινε+ Δράμα
00:00 Φωτογραφίζοντας το Παλέρμο ΕΤ1 Δράμα
01:05 Ο άνδρας που μισούσαν οι γυναίκες Σινε+ Ξένη ταινία
02:45 Το τέλειο όπλο Star Ξένη ταινία