Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Cosmopolis (2012) New Trailer

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) New Poster

The Bourne Legacy (2012) Trailer

G.I. Joe: Retaliation (2012) Character Posters








Στα 7 ευρώ το εισιτήριο στα Village Cinemas

Ο όμιλος της Village, ανταποκρινόμενος στην παρατεταμένη, δύσκολη οικονομική κατάσταση, αποφάσισε να μειώσει την γενική τιμή εισιτηρίου στα Village Cinemas, στα 7 ευρώ.

Η τιμή των 7 ευρώ ισχύει για όλες τις μέρες και ώρες, σε όλα τα Village Cinemas, για όλες τις αίθουσες. Εξαιρούνται οι 3D προβολές, όπως και οι προβολές για τις αίθουσες Gold Class και Comfort. Η μείωση της τιμής του εισιτηρίου επαναφέρει την γενική είσοδο στους κινηματογράφους στα επίπεδα του 2002, όταν δηλαδή το ευρώ έγινε το επίσημο νόμισμα της Ελλάδας.

Μέχρι σήμερα, η γενική είσοδος στα Village Cinemas ήταν 8,5 ευρώ τις καθημερινές και 9,5 ευρώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, στα Village Cinemas, εξακολουθούν να ισχύουν όλες οι υπόλοιπες προσφορές, όπως το φοιτητικό εισιτήριο των 5 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το οικογενειακό πακέτο, αλλά και η προσφορά του Cosmote 2 for 1, που πλέον δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του κινηματογράφου να δουν την αγαπημένη τους ταινία, μόνο με 3,5 ευρώ κάθε Τετάρτη.

Οι κινηματογράφοι ODEON μειώνουν τις τιμές των εισιτηρίων τους

Μείωση τιμών στα εισιτήρια ισχύει από σήμερα στους κινηματογράφους ΟDEON, οι οποίοι διατηρούσαν την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 9 ευρώ.

Από σήμερα η τιμή του κανονικού εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 7,5 ευρώ και από 12 ευρώ κατεβαίνει στα 10 ευρώ η τιμή εισιτηρίου των 3D προβολών.

Επίσης, η εταιρεία μειώνει κατά ένα ευρώ το φοιτητικό και το παιδικό εισιτήριο, στα 6,5 ευρώ για 2D και στα 9 ευρώ για 3D προβολές.

Ελευθερος Τύπος - Κυριακή 22/04/2012




The Dictator (2012) New Poster

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012



Ναυμαχία / Battleship
Του Πίτερ Μπεργκ

Με τους Λίαμ Νίσον, Τέιλορ Κιτς, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Ριάνα
Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, ΗΠΑ, 2012

Βασισμένη στο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro, η «Ναυμαχία» φέρνει εξωγήινους στη Γη για να μας καταστρέψουν και να παραδώσουν στο μεταξύ μαθήματα ταπεινότητας στον ατίθασο ναύτη Τέιλορ Κιτς. Αργή και δυστυχώς ούτε καν αστεία, αγνοεί οποιοδήποτε ίχνος λογικής θα μπορούσε να είχε παρεισφρήσει στο σενάριο και απλώς φορτσάρει σαν μαινόμενος πολεμολάγνος ρατσιστής Αμερικανός ταύρος. Και η Ριάνα, στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση, δεν λέει καν ένα τραγουδάκι…



Αναψέ με! / Turn me on, dammit!
Της Γιάνικε Σιστάντ Γιάκομπσεν

Με τους Χελένε Μπέργκσχολμ, Ματίας Μίρεν
Κομεντί, 2011, Νορβηγία

Οχι, δεν πρόκειται για κάποιον που θέλει να ανάψει ένα τσιγάρο, αλλά για μια έφηβη κοπέλα, η οποία μεγαλώνει σε απομακρυσμένο νορβηγικό χωριό και έχει τρελαθεί από την ανία και τις ορμόνες της. Κάνει τηλεφωνικό σεξ, αυνανίζεται όπου βρεθεί και φαντασιώνεται ερωτικές συνευρέσεις με όποιον διασταυρώνεται. Οταν το αγόρι με το οποίο είναι κρυφά ερωτευμένη της κάνει ένα ακραίο πέσιμο και εκείνη το αποκαλύπτει στις φίλες της, γίνεται ξαφνικά ο ξεφτιλισμένος παρίας του σχολείου. Το «Αναψέ με!» ήταν, απρόσμενα, μια από τις πιο αληθινές ταινίες ενηλικίωσης που έχω δει ποτέ. Διατηρεί τρομερές ισορροπίες, χωρίς να φοβάται να κοιτάξει τη σεξουαλικότητα στα μάτια -και δη τη γυναικεία- σε μια τόσο… ανισόρροπη ηλικία, και να μεταφέρει ακέραιη όλη την αμηχανία, την αγαρμποσύνη, την επιθυμία, τη σύγχυση και την ομορφιά της.

Magic Hour
Του Κώστα Καπάκα.

Με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Τάσο Αντωνίου
Κομεντί, Ελλάδα, 2011



Μετά το «Peppermint» και την «Uranya» ο Κώστας Καπάκας επιστρέφει με ένα road-movie/bromance για δύο άντρες οι οποίοι γνωρίζονται σε μια κρίσιμη στιγμή στη ζωή τους και ξεκινούν μια περιπλάνηση με προορισμό το άγνωστο. Διαφαίνεται η ανάγκη του σκηνοθέτη για έκφραση, μοίρασμα και (αυτο)κριτική, αλλά το χιούμορ δεν είναι αποτελεσματικό με τις βρισιές και τις φωνές στις οποίες βασίζεται. Ή, τουλάχιστον, δεν είναι του γούστου μου.

Σούπερ Δημήτριος
Του Γιώργου Παπαϊωάννου

Με τους Δημήτρη Βαϊνά, Πάρη Παπαδόπουλο, Ολγα Σφέτσα
Κωμωδία, Ελλάδα, 2011



Χαβαλεδιάρικη φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστή τον Σούπερ Δημήτριο, ήρωα και σωτήρα της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται για το καλό του κοινού ενάντια στον κακό Κάπτεν Φ. Ρομ. Φτιαγμένη με κέφι και σχολικοεπαναστατική διάθεση.



Ανοιχτά μικρόφωνα
Του Νίκου Σκαρέντζου. Ντοκιμαντέρ, Ελλάδα, 2011.



Ο Νίκος Σκαρέντζος συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε με το «Ρυθμοί και ρίμες» για την ελληνική χιπ χοπ, εστιάζοντας στον στίχο και το πολιτικό μήνυμα, σε έναν φόρο τιμής στη νέα γενιά ταλαντούχων Ελλήνων ράπερ.

Οίκος ανοχής / L’ Apollonide
Του Μπερτράν Μπονελό. Δραματική, Γαλλία, 2012, 1 ώρα και 42 λεπτά. Με τους Χαφζία Χερζί, Σελίν Σαλέτ, Γιασμίνα Τρίνκα
Ο Μπερτράν Μπονελό ανοίγει τις πόρτες ενός μικρού παριζιάνικου οίκου ανοχής στα τέλη του 19ου αιώνα και μας εισάγει στο σύμπαν της χλιδής, του ρίσκου και της θεατρικότητας των γυναικών που το κατοικούν.

ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ

O άνθρωπος με την κινηματογραφική κάμερα / Chelovek s kino-apparatom
Του Τζίγκα Βέρτοφ. Ντοκιμαντέρ, Σοβιετική Ενωση, 1929. 1 ώρα και 8 λεπτά. Με τον Μιχαήλ Κάουφμαν
Πρότυπο πειραματισμού, καινοτομίας, αισθητικής και παιχνιδιού, ο «Ανθρωπος με την κινηματογραφική κάμερα» δεν είναι απλώς από τις καλύτερες avant-garde ταινίες, αλλά από τις πιο μνημειώδεις στην ιστορία του κινηματογράφου. Διόλου τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί «μπροστά από την εποχή του». Βλέπεται υπέροχα ακόμα και σήμερα.

protothema

Όταν η μέρα και η νύχτα συναντώνται


Η εκπληκτική εικόνα αποτυπώνει 24 ώρες φωτογραφιών συνδυασμένες σε μία.

Η φωτογραφία 360 μοιρών είναι δημιούργημα του Έλληνα φωτογράφου Κρις Κοτσιόπουλου και εκτείνεται χρονικά από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Ο φωτογράφος χρειάστηκε 30 ώρες και εκατοντάδες εικόνες για να δημιουργήσει το καταπληκτικό πανόραμα το οποίο συνδυάζει τη μέρα με τη νύχτα.

Ξεκινώντας από τα ανατολικά, ο κ. Κοτσιόπουλος “αιχμαλώτισε” τις πρωινές δέσμες φωτός και ακολούθησε την φυσική πορεία του ήλιου στον καμβά του ουρανού μέχρι το βράδυ.

Μάλιστα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα… πιστολάκι για τα μαλλιά για να κρατά τον φακό τους στεγνό, κόντρα στο κρύο των 3 βαθμών Κελσίου και της υγρασίας.

Το πόνημα αυτό, όμως, άξιζε αφού η πανοραμική του φωτογραφία κάνει πια τον γύρο του κόσμου.

protothema

Blues Masters - Τόμος 3ος

Your Sister's Sister (2012) Trailer

Magic Mike (2012) Trailer

Anthony Hopkins as Alfred Hitchcock


Fox Searchlight Pictures has revealed a first look at Anthony Hopkins as Alfred Hitchcock in director Sacha Gervasi's Hitchcock, which recently started filming and co-stars Helen Mirren, Scarlett Johansson, James D'Arcy, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg, Toni Collette, Michael Wincott, Kurtwood Smith, Richard Portnow, Danny Huston and Ralph Macchio.

http://www.comingsoon.net

Prometheus (2012) New Posters





Πέμπτη 19/04/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Jarhead Star Ξένη ταινία
23:00 Lebanon ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Γκλόρι, ο δρόμος για τη δόξα Mega Ξένη ταινία
01:00 Η χώρα των τυφλών - α' μετάδοση ΝΕΤ Δράμα
02:30 Η μανία της φύσης: Σεισμός Star Ξένη ταινία